Studentermedhjælper til Talent and Skills, The Animation Workshop, VIA UC

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob - Viborg

Søger du et relevant studiejob i Viborg? Har du lyst til at blive en del af en arbejdsplads med højt tempo og godt humør? Og er du selv kendetegnet som en, der kan gå til opgaverne i højt tempo og med godt humør?

Så læs videre her:

Vi søger en struktureret, fleksibel og serviceminded studentermedhjælper, der har tid og lyst til at arbejde ca. 6 timer om ugen med en bred vifte af forskellige administrative opgaver i afdelingen Talent and Skills Development.

TAW har som uddannelsesinstitution og videncenter skabt et stærkt, internationalt og kreativt miljø for studerende, kunstnere og iværksættere inden for animation, tegneserier og nye medier. TAW er organiseret som en vidensklynge under Storytelling, Design og Business, VIA University College, og har til huse på Viborgs tidligere kaserne.

Eksempler på opgaver, du vil komme til at arbejde med:
• Booke og koordinere rejser
• Diverse forefaldende kontoropgaver, herunder arkivering, oprydning, indkøb, mødeforberedelse og vedligeholdelse af databaser
• Ansvar for indkøb af kontorartikler og andre varer
• Lokalebooking og mødeforberedelse, klargøring til kurser og events m.m.

Den ideelle profil:
Din uddannelsesmæssige retning er ikke afgørende, men du er vant til at arbejde metodisk, struktureret og med godt blik for detaljerne. Du formår at bevare overblikket, selvom det bliver komplekst, og du er god til at prioritere, når det går stærkt. Derudover er du samarbejds- og serviceorienteret, og yder gerne en ekstra indsats, når der er brug for det. Du er flydende på både dansk og engelsk og du har stærke skriftlige kompetencer. Officepakken er et naturligt arbejdsredskab for dig – herunder er du god til excel, word og outlook. Vi forventer, at du kan arbejde selvstændigt med rammesatte opgaver, er ansvarsfuld og har modet til at selv at træffe beslutninger undervejs i opgaveløsningen. Endelig håber vi, at du er positiv og vil bidrage til den gode stemning i afdelingen.

Vi kan tilbyde:
• en udfordrende stilling i et dynamisk, rummeligt og kreativt miljø
• en spændende, international arbejdsplads med nationale og internationale samarbejdspartnere
• en bred kontaktflade med kolleger, kunstnere og studerende
• en stilling, hvor du medvirker til at understøtte animation og grafisk fortælling som generator for kultur, uddannelse og erhvervsudvikling

Kort om Talent and Skills Development:

Som studentermedhjælper i Talent and Skills Development kommer du til at arbejde tæt sammen med ledelse, projektledere, og administrative medarbejdere i en hverdag præget af små og store opgaver med korte og lange deadlines. Vi fokuserer på talentudvikling og efteruddannelse. Talent and Skills Development er en selvstændig afdeling under The Animation Workshop.

Læs mere om organisationen TAW på www.animationworkshop.via.dk


Løn- og ansættelsesforhold

Løn- og ansættelsesforhold fastsættes i henhold til relevant overenskomst, fx organisationsaftalen for kontorfunktionærer, laboranter og it-medarbejdere (HK) .

Ansættelsen løber, så længe du er aktiv studerende.
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Enara Zabaleta på mail: [email protected] eller telefon 87554921.

Er du interesseret?
Stillingen skal ansøges via vores online rekrutteringssystem senest d. 12. juni.
Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler d. 19. juni.
Stillingen ønskes besat hurtigst muligt.

Om VIA University College
VIA er en professionshøjskole og en af Danmarks største uddannelsesinstitutioner. Vi uddanner bl.a. lærere, sygeplejersker, ingeniører og designere – i samarbejde med arbejdslivet og med afsæt i forskning og et globalt udsyn. Det gør vi, så de studerende med mod, passion og nysgerrighed sætter aftryk på verden.
Vi tager ansvar for samfundet og for at skabe en bæredygtig fremtid sammen med vores omverden. Vi står solidt på vores faglige fundament og flytter grænserne for, hvordan vi udvikler, deler og anvender viden. Og vi fejler, lærer og lykkes sammen. For det er i ambitiøse lærende fællesskaber, vi sætter det stærkeste aftryk. Derfor arbejder vi i VIA mod en enkel, fælles vision: Tag ansvar. Flyt grænser. Lær sammen.
VIA i runde tal: 18.800 studerende på flere end 40 professionsbacheloruddannelser. 20.000 studerende og kursister om året på diplomuddannelser og andre efter- og videreuddannelsesforløb. 2.040 medarbejdere fordelt på otte campusser i Region Midt. I 2020 blev VIA udpeget til UNESCO Verdensmålsskole for vores arbejde med at integrere FN’s verdensmål i undervisningen.

Læs information om anvendelse af personoplysninger i forbindelse med rekruttering på dette link: https://via.career.emply.com/persondatapolitik
VIA opfordrer alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Læs mere om VIA University College på http://www.via.dk/.

Del i dit netværk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Viborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Viborg

Lignende jobs

  • Øvrige i Herning

    Fri kontakt
    Er du specialist eller vil du være specialist indenfor højspænding og relæer, og vil du gerne bidrage med din viden i et førende entreprenørselskab? For vores kunde Vestjyske Net Service A/S søger vi en specialist som kan arbejde indenfor området relæer.
    • Øvrige
    • Herning
    Få mere info
  • Øvrige (praktik) i Herning

    Praktikvejleder, der brænder for at videreudvikle samarbejdet om praktikafklaring af skolens unge, søges til snarlig ansættelse.Ungdomscenter Knudmosen er [xxxxx]s tilbud om stu, den .
    • Øvrige
    • Herning
    Få mere info
  • Øvrige i Silkeborg

    På vegne af vores kunde i Silkeborg kommune søger vi en montør til altaner, trapper og værn. Det er et krav at du har erfaring som montør. Stillingen er på daghold med henblik på fastansættel..
    • Øvrige
    • Silkeborg
    Få mere info
  • Øvrige i Herning

    Er du klar til at blive en del af noget stort, og tager vores nuværende og potentielle kunder til det næste niveau? Vi søger en passioneret Solution Advisor til at guide vores kunder gennem komplek..
    • Øvrige
    • Herning
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Viborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Viborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
29. april 2024 43
28. april 2024 42
27. april 2024 40
26. april 2024 40
25. april 2024 39
24. april 2024 38
23. april 2024 34
22. april 2024 41
21. april 2024 41
20. april 2024 41
19. april 2024 41
18. april 2024 38
17. april 2024 36
16. april 2024 37
15. april 2024 38
14. april 2024 39
13. april 2024 39
12. april 2024 38
11. april 2024 38
10. april 2024 37
9. april 2024 39
8. april 2024 37
7. april 2024 39
6. april 2024 39
5. april 2024 39
4. april 2024 42
3. april 2024 40
2. april 2024 40
1. april 2024 40
31. marts 2024 42
30. marts 2024 43