Leder af Pleje- og Omsorgscentrene i Viborg Kommune

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Viborg

Omsorgsområdet i Viborg Kommune søger en ny leder af 12 pleje- og omsorgscentre med i alt 10 centerledere, 9 teamledere og ca. 700 medarbejdere.

Om jobbet
Vi søger en engageret leder med erfaring, som prioriterer at samarbejde på tværs af fagområder i hele Viborg Kommune og samtidig fokuserer på udvikling og bæredygtig drift inden for eget ansvarsområde.

Du bliver en del af en spændende og udviklingsorienteret kommune og organisation, hvor vi har et stærkt fokus på at skabe sammenhæng og livskvalitet for vores borgere. Vores afsæt er et tæt samarbejde på tværs af fagligheder og områder med udgangspunkt i fælles, politiske mål.

Opgaverne omfatter i særlig grad, at du
  • arbejder for et samlet Social, Sundhed & Omsorg med fokus på sammenhæng, sømløse overgange og livskvalitet for vores borgere
  • har fokus på den attraktive og kompetente arbejdsplads som en forudsætning for at lykkes
  • evner at bygge broer i hele organisationen og at være en aktiv medspiller i at udvikle det samlede velfærdsområde
  • oversætter og omsætter politiske beslutninger og fælles aftaler på en konkret og konstruktiv måde i samarbejde med ledergruppen på omsorgsområdet
  • vedligeholder og udbygger samarbejdsrelationer til praksislæger, hospital, friplejehjem, frivillige, brugere, pårørende og øvrige kollegaer og samarbejdspartnere
  • fortsætter fokus på anvendelse og implementering af digitalisering og teknologi på omsorgsområdet
  • arbejder fokuseret og målrettet med reducering af sygefravær, flere på fuld tid, delegering og prioritering samt generelle rekrutteringstiltag på området
  • fortsætter arbejdet med Velfærdsaftalen
  • er innovativ og bidrager med nye indsatser sammen med borgere og arbejdspladser og følger op på igangsatte prøvehandlinger og forandringer


Udover ovenstående er det en central del af jobbet, at du sørger for sikker økonomistyring og planlægning af pleje- og omsorgscentrene i tæt samarbejde med dine centerledere og omsorgschefen.

Om dig
Du har en relevant uddannelse og et grundlæggende fagligt kendskab til ældre, sundheds- og omsorgsområdet suppleret med ledelsesmæssig efteruddannelse. Erfaring med ledelse af ledere i en politisk styret organisation er en forudsætning.

Vi forventer, at du
  • er en stærk og beslutningsdygtig leder med en både delegerende og involverende ledelsesstil
  • har forståelse for og erfaring med at arbejde i en politisk styret organisation
  • har stærke kommunikative evner og er god til at formidle rammer, retning og mål


Det er afgørende, at du har erfaring med at lede organisatoriske forandringer og har en god portion organisatorisk nysgerrighed.

Som person
  • du er velfunderet i at arbejde med en tillidsbaseret ledelsesstil
  • er du tilgængelig, åben og kommunikerer naturligt og ubesværet på alle niveauer
  • er du velfunderet i dine værdier, besidder empati og ordentlighed
  • er du drevet af at bygge og bevare gode relationer til ledere, medarbejdere, samarbejdspartnere og pårørende
  • vægter du relationerne, har du humor og kan favne mangfoldighed med et smil


Du forstår og formår at sikre balancen mellem forskelligheden og fællesskabet. Du skaber et stærkt ledelsesrum for dine centerledere uden at miste fælles mål og retning og sikrer løbende videndeling og læring imellem centrene. Du ved, at de fælles løsninger oftest er de mest bæredygtige, og du lytter til andre med både ydmyghed og respekt for at drage læring af fortiden, være nysgerrig på nutiden og involverende i forhold til fremtiden.

Om arbejdspladsen
Du bliver leder for et hold på 10 centerledere, som tilsammen leder 12 pleje- og omsorgscentre med hver deres styrker, kendetegn og kulturer. Blandt de 12 pleje- og omsorgscentre er de tre specialcentre: psykiatrisk plejecenter Møllehuset, neurorehabiliteringscenter Toftegården, pleje- og omsorgscenter Åbrinken, der har pladser til ældre med handicap og senskader efter misbrug.

Du vil have din faste arbejdsplads på Viborg Rådhus i selskab med ledere og medarbejdere fra Social, Sundhed & Omsorg. En del af din mødeaktivitet vil derudover foregå i mødelokaliteter på de forskellige pleje- og omsorgscentre.

Omsorgsområdet er organiseret under direktørområdet Social, Sundhed & Omsorg og refererer politisk til Ældre- og Aktivitetsudvalget.

Om ledelse på arbejdspladsen og i Viborg Kommune
Som leder af pleje- og omsorgscentrene er det dit ansvar, at området arbejder og samarbejder udviklende, visionært, resultatskabende og inddragende inden for rammerne af Sammenhængsmodellen og Viborg Kommunes personalepolitiske værdier.

Som leder i Viborg Kommune bliver du en del af en stor og mangfoldig, politisk styret organisation, hvor ledelse bygger på vores personalepolitiske værdier – Mangfoldighed, Ordentlighed, Dygtighed = MOD, Viborg Kommunes ledelsesgrundlag og MED-aftale.

Viborg Kommune ønsker at skabe mere helhed og sammenhæng for borgerne. Derfor har byrådet vedtaget en Sammenhængsmodel, der danner grundlag for den politiske styring af Viborg Kommune og sætter mål, som skaber værdi for borgerne. Læs mere om at være ansat i Viborg Kommune på viborg.dk

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn i henhold til gældende overenskomst. Ansættelse pr. 1. december 2023.

Samtaler
1. samtale afholdes den 23. oktober 2023 og 2. samtale afholdes 27. oktober 2023. For ansøgere, der går videre til 2. samtale, bliver der udarbejdet personprofil, og i den forbindelse vil der være et interview med en konsulent fra Viborg Kommunes HR-afdeling i uge 43.

Få mere at vide
Læs mere om jobbet i job- og kompetenceprofilen her
Du kan med fordel læse mere om Sammenhængsmodellen her

For yderligere information om jobbet som leder af Pleje- og Omsorgscentrene er du velkommen til at kontakte omsorgschef Karen Margrethe Holdsbjerg-Larsen på telefon 87 87 65 01.
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Viborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 19.9.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Viborg
  • Tirsdag den 10. oktober 2023

Lignende jobs

  • Øvrige i Viborg

    Teknisk stærk elektriker til..
    • Øvrige
    • Viborg
    Få mere info
  • Øvrige i Herning

    Fri kontakt
    Er du specialist eller vil du være specialist indenfor højspænding og relæer, og vil du gerne bidrage med din viden i et førende entreprenørselskab? For vores kunde Vestjyske Net Service A/S søger vi en specialist som kan arbejde indenfor området relæer.
    • Øvrige
    • Herning
    Få mere info
  • Øvrige i Skive

    Til vores Customer Success Team søger vi endnu en kollega, vi søger dig som sætter en ære i at yde en god support for kunder. I rollen som Customer Support Technician bliver du en integreret de..
    • Øvrige
    • Skive
    Få mere info
  • Øvrige i Herning

    I Herning er kulturen en absolut hjørnesten – og nu er der mulighed for at indtage en nøglerolle i kommunens alsidige kulturliv. Titlen på stillingen kunne være kulturel schweizer-kniv, men vi kald..
    • Øvrige
    • Herning
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Viborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Viborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
4. maj 2024 46
3. maj 2024 46
2. maj 2024 46
1. maj 2024 47
30. april 2024 43
29. april 2024 43
28. april 2024 42
27. april 2024 40
26. april 2024 40
25. april 2024 39
24. april 2024 38
23. april 2024 34
22. april 2024 41
21. april 2024 41
20. april 2024 41
19. april 2024 41
18. april 2024 38
17. april 2024 36
16. april 2024 37
15. april 2024 38
14. april 2024 39
13. april 2024 39
12. april 2024 38
11. april 2024 38
10. april 2024 37
9. april 2024 39
8. april 2024 37
7. april 2024 39
6. april 2024 39
5. april 2024 39
4. april 2024 42