Pædagogmedhjælper med erfaring søges til 33 til de søde Rødbeder

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København N

Pædagogmedhjælper (helst med erfaring!) søges til en børnehave i en integreret institution 33 timer om ugen pr. 1/9.

Kære dig, der læser. Vi er 2 fantastisk rare pædagoger på Rødbedestuen, der mangler en engageret kollega. Vi er beliggende på Jagtvej 68 i Studenterrådets Børnehus på Nørrebro. På stuen har vi 17 dejlige børn og dertilhørende søde forældre.

Vi er en privat institution, der er kollektivt ledet, med det kaos og frirum det nu skaber. Blandt andet går vi efter en struktur der er god for børnene, men også giver en masse frihed, og vi forventer man kan klare, at det godt kan blive lidt kaotisk (på den gode måde).

Vores øvrige ansatte er jævnt fordelt på køn og alder, både i vuggestuen og i børnehaven, så du kommer altså ikke til at befinde dig i enten hønse- eller hanegård, men i en harmonisk blanding.

Vi tilbyder:

- et fantastisk job

- virkelig søde børn og forældre

- virkelig søde kollegaer

-masser af kaffe (vi tilbyder også te, til dem der foretrækker det. Det er der jo nogen der gør.)

-mild grad af tinitus

-sjove personalefester

-og mulighed for indflydelse på dine arbejdsopgaver og på din dag

Dine arbejdsopgaver kommer til at involvere alt fra nærvær op gulvet, sang, dans, til hygge i madrassen. Rytmik i puderummet. Ture på legeplads i sne, blæst og solskin. Vores blik siger ro, vores fællesareal siger slagmark, og vi forventer, at du også er en rolig kriger. Den mere seriøse del er, at vi forventer, at du er mødestabil, har god arbejdsmoral, da vi er en lille institution og derfor er afhængig af dig. Du må også gerne ha' en vis grad af kommunikationsfærdigheder, da vi arbejder med tæt kontakt til forældrene, og du gerne skulle være med på den, så vi sikrer den bedst mulige trivsel hos barnet.

Vi holder personalemøder eller stuemøder hver anden uge om tirsdagen efter luk, som vi forventer du deltager i, samt diverse fællesarrangementer, som er en vigtig del af vores sammenhæng som institution. Hvis vi ikke har skræmt dig endnu, så må du altså meget gerne sende en ansøgning, og så lover vi at være søde til en evt. jobsamtale.

Vi vil gerne understrege at vi søger en, der har noget erfaring med små børn, da det er en børnegruppe der kræver lidt "hår på brystet".

Send ansøgningen til e-mail: [email protected]

Hvis du har spørgsmål, så ring gerne på: 33 14 49 11 - og tryk igennem til Rødbederne, og spørg efter Mille eller Anders. Men vi foretrækker du sender en mail. De bedste hilsner fra os.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagogmedhjælper", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i København N.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.1.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagogmedhjælper
  • København N
  • Tirsdag den 08. august 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som pædagogmedhjælper i København N

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagogmedhjælper i København N over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagogmedhjælper.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagogmedhjælper over tid

Dato Alle jobs som pædagogmedhjælper
3. april 2024 1
2. april 2024 1
1. april 2024 1