Rekrutteringsfirma

Senior Projektchef - Jakobsen & Blindkilde

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Aulum

  • Kan du koordinere mellem alle parter af et byggeprojekt og sikre, at alle udfører deres arbejde til punkt og prikke?
  • Har du forretningsforståelse, og er du kommercielt tænkende?
  • Vil du med på en vækstrejse og stå i spidsen på spændende projekter?

Kleven & Partners Rekruttering søger for NCC

Om NCC / Jakobsen & Blindkilde

Jakobsen & Blindkilde er en del af NCC. De har kontor i Aulum og beskæftiger ca. 20 funktionærer og ca. 50 timelønnede.

Opgaverne som udføres, er projekter i hoved- og totalentreprise for både private og offentlige bygherrer. Der udføres større anlægsopgaver inden for tekniske anlæg som rensningsanlæg, vandværker og biogasanlæg, større kabelopgaver og transformerstationer. Jord-, kloak og beton projekter er i egenproduktion.

Stort ansvar

Der er et stort potentiale i markedet, og NCC/Jakobsen & Blindkilde har både store og spændende projekter i pipeline. I tæt samarbejde med afdelingschefen bliver en af dine opgaver at sikre nye projekter og drive disse projekter i mål.

Som medansvarlig for afdelingens vækst vil du deltage i møder med interessenter, kunder og samarbejdspartnere. Du vil deltage i udarbejdelse af tilbud og opfølgning på disse.

Som ansvarlig for projektgennemførelsen, skal du sikre kundetilfredshed, arbejdsmiljø, tidsfrister og indtjening på projekterne. Det er din opgave at koordinere med samtlige aktører i projektet og sikre, at de rette kompetencer er til stede.

Det er dit ansvar at sikre en gnidningsfri daglig produktion, løse eventuelle udfordringer og håndtere kontraktuelle forhold.

Du vil referere til afdelingschef Tonny G. Sørensen.

Du er proaktiv og selvkørende

For at lykkes i jobbet er det essentielt, at du er kommercielt tænkende, har en god forretningsforståelse og ved, hvorledes grundlæggende projektstyring fungerer. Du er en tydelig kommunikator, og du har modet til både at tage beslutninger og eksekvere på dem.

Det forventes, at du kommer med høj faglighed, dokumenterede resultater og en udpræget entreprenørånd. Du vil fra første dag blive involveret, få ansvar og få mulighed for at sætte sit præg på stillingen.

Erfaring med ledelse af anlægs- og infrastrukturprojekter

For at kunne matche jobbets ansvar og kompleksitet forestiller vi os, at du har erfaring fra en lignende stilling, og at du kan sætte flueben ved følgende:

  • Du er uddannet ingeniør, bygningskonstruktør eller tilsvarende
  • Du er en stærk kommunikator og har gennemslagskraft
  • Du har en solid teknisk baggrund
  • Du er resultatorienteret
  • Du er vant til tæt kundekontakt og trives med at bedrive godt købmandskab
  • Du trives med at gå forrest, inspirere og motivere
  • Du er en synlig og tilgængelig leder

NCC prioriterer din udvikling og trivsel højt

NCC understøtter din udvikling både gennem sparring med dygtige kollegaer og chefer og i form af videreuddannelse. NCC prioriterer stærke samarbejder og et godt arbejdsklima for alle, hvilket er med til at sikre, at trivselsmålingerne ligger helt i top.

NCC ved, at deres styrke er de kompetente medarbejdere. Derfor gør de meget for at etablere et højt fagligt ståsted, hvor medarbejderne kan udvikle sig sammen. De sætter også det sociale højt på dagsordenen, hvor en uformel omgangstone og højt humør præger hverdagen.

Interesseret?

Hvis du vil vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte rekrutteringskonsulent, Nicoline Lauridsen på tlf. 53 58 20 18.

Er du interesseret i stillingen, så send din ansøgning og dit CV via linket her på siden. Vi afholder løbende samtaler med egnede kandidater.

Om NCC

NCC er en af de største bygge- og anlægsvirksomheder i Norden. Vores forretning omfatter bygge- og infrastrukturprojekter, asfalt og råstofudvinding samt udvikling af erhvervsejendomme. I 2022 havde NCC en omsætning på ca. 54 milliarder SEK og 12.500 ansatte. Vi arbejder på nogle af branchens mest interessante og komplekse projekter. Vi er passionerede om at styre alle aspekter af bygge- og anlægsprocessen i tæt samarbejde med vores medarbejdere og samarbejdspartnere. Det er et stort puslespil med mange brikker, der jævnligt ændrer form i realtid. Det indebærer store budgetter, stort ansvar og spændende udfordringer sammen med de bedste folk i branchen. Udstyret med viden som vores vigtigste værktøj får vi tingene til at ske - hver eneste dag. Du kan læse mere om NCC / Jakobsen & Blindkilde her.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Aulum.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.9.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Aulum

Lignende jobs

  • Projektleder i Skjern

    Drømmer du om at blive en del af et fantastisk stærkt team af engagerede projektledere, hvor faglig udvikling vægtes højt? Så er det måske dig, vi søger, som projektleder til afløbs-, rentvands- og..
    • Projektleder
    • Skjern
    Få mere info
  • Projektleder i Brande

    It takes the brightest minds to be a technology leader. It takes imagination to create green energy for the generations to come. At [xxxxx] we make real what matters, join our global team..
    • Projektleder
    • Brande
    Få mere info
  • Projektleder i Vestjylland

    IT & Digitalisering søger en projektleder med teknologiforståelse samt digitale og sociale kompetencerHvis du brænder for projektledelse og har lyst til at være med til at sikre, at Ringkøbing .
    • Projektleder
    • Vestjylland
    Få mere info
  • Projektleder i Lemvig

    Vi søger en projektleder, der kan varetage projektstyringen i vores boligsociale projekt ”Lemvig – Et godt sted at bo”Har du flair for at lave struktur, følge en plan, holder du et roligt over..
    • Projektleder
    • Lemvig
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Aulum

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Aulum over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere over tid

Dato Alle jobs som projektledere
14. maj 2024 1
13. maj 2024 1
12. maj 2024 1
11. maj 2024 1
10. maj 2024 1
9. maj 2024 1
8. maj 2024 1
7. maj 2024 1
6. maj 2024 1
5. maj 2024 1
4. maj 2024 1
3. maj 2024 1
2. maj 2024 1
1. maj 2024 1
30. april 2024 1
29. april 2024 1
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1