Rekrutteringsfirma

Struktureret projektkoordinator til [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Fårvang

Har du stærke samarbejdsevner, imponerende overblik og sans for struktur? Og trives du i en selvstændig og koordinerende rolle, hvor du bidrager til gnidningsfrie projektforløb? Så kig nærmere på stillingen som projektkoordinator til GMB Produktion.

Stærkt bagland og stor brancheerfaring


Hos GMB – som både omfatter elementfabrik, entreprenør, VVS-firma og motorsportshold – er kvalitet, høj faglighed, stort engagement og kontinuerlig udvikling i højsædet. Derfor er koncernen op kort tid lykkes med at etablere sig som en anerkendt og betroet partner.

Til GMB Produktion vi netop nu på udkig efter en projektkoordinator, som kan sikre optimal struktur og koordinering af virksomhedens projekter – og være bindeleddet mellem planlægning og byggeledere.

Hvis det er dig, kan du mere konkret se frem til følgende ansvarsområder og arbejdsopgaver:

  • Ansvar for planlægning af projekter fra start til slut inklusiv kontinuerlig opfølgning og sparring med byggeledere
  • Udarbejde tidsplaner og supportere, prioritere og koordinere i tæt samarbejde med den enkelte projekt- og byggeleder
  • Sikre optimal kapacitetsplanlægning og ressourcestyring
  • Bidrage til kontinuerlig udvikling og forbedringer af planlægningsprocesser herunder systemer og værktøjer

Din base bliver på domicilet i Fårvang, hvorfra du kommer til at samarbejde på tværs af faglighed og afdelinger for at sikre den helt rette planlægning. Du refererer til hovedplanlægger, Torben Raun.

Struktureret koordinator med køligt overblik


For at lykkes i rollen som GMB Produktions nye projektkoordinator, er det afgørende, at du har et stort overblik, en pragmatisk tilgang og ikke mindst en misundelsesværdig sans for struktur. Det falder dig naturligt at være på forkant med planlægningen og med dit fleksible mindset, udtænker du hurtigt en plan B, C og D, når der kommer ændringer i projektplanlægningen.

Som person er du kendt for dine gode samarbejdsevner, din positivitet og dit store engagement, som sikrer, at du hurtigt anerkendes som en god kollega. Da mange ønsker at trække på dine kompetencer, er det vigtigt, at du formår at prioritere benhårdt – og at du er realistisk og ikke mindst tydelig omkring, hvad der kan lade sig gøre, og hvad der ikke kan.

Din konkrete uddannelsesbaggrund er mindre væsentlig end din erfaring med planlægning og koordinering, som har givet dig forståelse for processer, sammenhænge og udtryk. Hvis den erfaring kommer fra byggebranchen, er det en fordel, men det er ikke et krav.

IT-mæssigt er du stærk i Excel, og du har en generelt god digital forståelse. Du vil dog modtage grundig sidemandsoplæring, så det er ikke et must, at du har arbejdet i de systemer, GMB Produktion bruger; PowerBI, Sharepoint, MS Project, Dalux og Ajour.

Uformel omgangstone og ambitiøse kollegaer


Som den nye projektkoordinator får du en vigtig rolle i forhold til at sikre optimale projektforløb i en dynamisk virksomhed, hvor nye idéer hyldes – og hvor vejen fra tanke til handling er kort.

Du bliver en del af en koncernkultur, hvor ordentlighed, store ambitioner og entreprenørånd gennemsyrer samtlige forretningsaktiviteter. De i alt 600 engagerede medarbejdere i GMB-koncernen prioriterer den faglige sparring såvel som det sociale sammenhold, for den gennemgående filosofi i virksomheden er, at det både skal være sjovt og udviklende at gå på arbejde!

Interesseret?


Er du interesseret i at vide mere om stillingen forud for din ansøgning, er du velkommen til at kontakte os. HumanTrust A/S arbejder målrettet med at gennemføre rekrutteringsprocessen til dette job hurtigst muligt. Vi arbejder derfor ikke med ansøgningsfrist.

Rekrutteringsprocessen foregår i et tæt og fortroligt samarbejde med vores kunde. Alle materialer behandles fortroligt, og vi følger gældende GDPR-regler.

Bemærk at jobannoncen løbende genindrykkes på diverse jobportaler. Dette er udelukkende udtryk for, at rekrutteringsprocessen ikke er afsluttet, og ikke at den er startet forfra.

Søg jobbet


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Fårvang.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.9.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Fårvang

Lignende jobs

  • Projektleder i Midtjylland

    Senior projektleder til udvikling af komplekse anlægsprojekter Senior projektleder til udvikling af komplekse anlægsprojekter Senior projektleder til udvikling af komplekse anlægsprojekter Drø..
    • Projektleder
    • Midtjylland
    Få mere info
  • Projektleder i Ikast

    En spændende mulighed for dig, der er på udkig efter et job, hvor du kan bruge din erfaring med projektledelse af ventilationsprojekter til at tage et stort og selvstændigt ansvar i en mindre og me..
    • Projektleder
    • Ikast
    Få mere info
  • Projektleder i Herning

    <p>Vi søger en ny kollega til vores byggeri-afdeling, som er klar til at gå foran i vores rejse mod at blive den foretrukne lokale samarbejdspartner hos byggeri- og industrikunder i Midt- og .
    • Projektleder
    • Herning
    Få mere info
  • Projektleder i Viborg

    <p>Vi søger en ny kollega til vores byggeri-afdeling, som er klar til at gå foran i vores rejse mod at blive den foretrukne lokale samarbejdspartner hos byggeri- og industrikunder i Midt- og .
    • Projektleder
    • Viborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Fårvang

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Fårvang over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere over tid

Dato Alle jobs som projektledere
17. maj 2024 0
16. maj 2024 0
15. maj 2024 0
14. maj 2024 0
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0