Rekrutteringsfirma

Kommerciel projektleder

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nykøbing Mors

BILA A/S er et dansk professionelt projekthus, der er en af Danmarks førende leverandører af automatiseringsløsninger. Løsningerne dækker alt fra simpel automatisering til optimering af hele produktionslinjer. BILA, der blev grundlagt i 1988, har hovedsæde i Nykøbing Mors og beskæftiger mere end 400 engagerede medarbejdere fordelt på 10 forskellige adresser i Danmark, Sverige og Norge. BILA er specialister i produktionsoptimering, automatisering og robotteknologi, og med deres indgående kendskab til processer, produktionsmetoder og nye teknologier udvikler og implementerer de banebrydende løsninger i samarbejde med deres kunder og hjælper hver enkelt af dem med at opnå deres vision. Hver dag arbejder de med at udvikle rentable og effektive automatiseringsløsninger, der bidrager til at skabe en konkurrencedygtig produktion og fastholde arbejdspladser i Danmark. Til at bidrage til BILAs ambitiøse vision og rejse, søges der nu en Kommerciel projektleder

Teknisk og kommerciel profil til fremtidens automationsløsningerHar du et kommercielt mindset, og brænder du for at arbejde med automationsprojekter i en international orienteret og velrenommeret virksomhed? Du har nu muligheden for at få en fagligt udfordrende og alsidig hverdag, hvor du arbejder i krydsfeltet mellem kunder, leverandører og interne afdelinger. Du bliver en del af en professionel projektorganisation med en struktureret projektmodel og god mulighed for både faglig og personlig udvikling. Samtidig bliver du en del af en flad organisation, der er kendetegnet ved en uformel omgangstone og en kultur, der er præget af et positivt mindset. Du får en selvstændig og ansvarsfuld rolle, og du bliver en del af divisionen BILA Automation, hvor du til daglig referer til virksomhedens projektdirektør. Som kommerciel projektleder bliver du ansvarlig for at drive en række projekter fra start til slut med henblik på at skabe størst mulig værdi for kunderne. Du varetager dialogen med kunden, står for afgivning af tilbud og sikrer projektleverancen. Du får ligeledes en kommerciel rolle i forbindelse med projekterne, da du står for indkøb af komponenter til projekterne, kontakt til leverandører mm. Desuden bidrager du med input til den løbende tilpasning og udvikling af virksomhedens projektmodel. For at komme i betragtning til jobbet er det et krav, at du har 5-10 års erfaring fra en lignende stilling, hvor du har arbejdet med projektledelse og -indkøb i en produktionsvirksomhed. Ideelt set har du en håndværkermæssig baggrund og hertil en overbygning som f.eks. maskintekniker, produktionsteknolog, maskinmester eller lignende. Du har en god teknisk forståelse og indsigt i maskinbygning, som gør dig i stand til at skabe troværdighed og tillid i dialogen med dine samarbejdspartnere. Du taler og skriver både dansk og engelsk på højt niveau ligesom du er en kompetent IT-bruger og har erfaring med Microsoft Excel samt ERP-systemer. Som person har du et kommercielt mindset, og du er udadvendt, hvilket gør, at det falder dig naturligt at indgå i dialog med både kunder og leverandører. Du arbejder struktureret, og du formår at prioritere din tid og overholde deadlines. Du tænker langsigtet og er god til at håndtere komplekse projekter ligesom du har sans for detaljer uden at miste overblikket. Du trives i en dynamisk og omskiftelig hverdag, og du besidder et naturligt drive og en omstillingsparathed, som gør dig i stand til at bevare en positiv indstilling i dit arbejde. Er du den nye kommercielle projektleder til BILA, så opfordrer vi dig til at søge jobbet snarest. For yderligere information om stillingen kan henvendelse rettes til direktør fra Sensu A/S, John Tveit på tlf.: +45 20 77 43 33. For yderligere information om BILA A/S se https://www.bila.dk/.Der gøres opmærksom på, at vi ikke arbejder med ansøgningsfrister, da ansøgningerne behandles løbende.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Nykøbing Mors.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Nykøbing Mors

Lignende jobs

  • Projektleder i Aalborg

    Grib chancen for at være frontløber i den grønne omstilling og spille en nøglerolle i udrulningen af ladestandere i hele Danmark. Dette job er din mulighed for at bidrage til en bæredygtig fremtid .
    • Projektleder
    • Aalborg
    Få mere info
  • Projektleder i Hobro

    Vi søger lige nu en projekteringsleder, der skal indgå som en del af vores tegnestue.Du vil blive omdrejningspunktet for koordinering af projektering på alle sager og et afgørende binde..
    • Projektleder
    • Hobro
    Få mere info
  • Projektleder i Hobro

    Vi søger lige nu en dygtig og erfaren projektleder til styring af større totalentrepriser.Du vil have det overordnede ansvar for et givent projekt på den udførende byggeplads, i samarbe..
    • Projektleder
    • Hobro
    Få mere info
  • Projektleder i Hobro

    Vi søger lige nu en dygtig og erfaren byggeleder til styring af systemleverancer samt større totalentrepriser.Du vil have det overordnede ansvar for et givent projekt på den udførende b..
    • Projektleder
    • Hobro
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Nykøbing Mors

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Nykøbing Mors over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere over tid

Dato Alle jobs som projektledere
1. april 2024 1
31. marts 2024 1