Herstedvester Fængsel søger en specialpsykolog og en klinisk psykolog til arbejdet med nogle af landets mest kriminal...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Albertslund

Herstedvester Fængsel er et lukket fængsel, der varetager en unik behandlingsfunktion i forhold til nogle af de mest behandlingskrævende og psykopatologisk komplekse klienter i den danske kriminalforsorg.

Som arbejdsplads tilbyder fængslet medindflydelse, mulighed for at tilrettelægge egne arbejdsgange, mulighed for længerevarende psykoterapeutiske forløb med fokus på relationsarbejde og udredning. Fængslet tilbyder endvidere metodefrihed i forhold til valg af valideret psykoterapeutisk tilgang.

Som psykolog ved Herstedvester Fængsel vil du indgå i en tværfaglig behandlergruppe bestående af såvel psykologer, psykiatere, sygeplejersker, somatiske læger og eksterne konsulenter. Derudover vil du have tæt tværfagligt samarbejde med jurister, socialrådgivere og uniformeret personale.

Om arbejdspladsen

Herstedvester Fængsel udgør sammen med Køge Arrest Institution Vestegnen. Fængslet har plads til 166 indsatte og har omkring 200 ansatte.

Fængslets indsatte, der afsoner lange fængselsstraffe og forvaring, frembyder en bred vifte af psykiatriske, psykologiske, sexologiske og sociale problemstillinger, herunder særligt lidelser inden for personlighedsforstyrrelsesspektret og misbrugsrelaterede problemstillinger.

Huset baserer sig på tre ”ben”; det behandlende, det juridiske og det sikkerhedsmæssige.

Det tætte og tværfaglige kollegaskab vægtes højt og udgør et centralt element af behandlingstilgangen ved Herstedvester Fængsel. Herstedvester Fængsel samarbejder og vidensdeler endvidere med adskillige andre institutioner inden for det retspsykiatriske område.

Om opgaverne

Herstedvester Fængsel søger en specialpsykolog til primært udredningsopgaver og risikovurderinger samt en klinisk psykolog, da to af vores erfarne psykologer har fået SPU-stillinger.

Som kollega vil du blive tilbudt oplæringen gennem tilrettelagt introduktionsforløb, samt kontinuerlig sparring og supervision, således du vedvarende får den nødvendige støtte til at være fortrolig med jobbet og din rolle. Opgaverne vil være fordelt på både fængslets fællesskabsafdelinger og fængslets visitationsafdeling.

Fællesskabsafdelingerne er kendetegnet ved langvarige forløb med fokus på behandling, motivationsarbejde og risikovurdering. Forløbene er således individuelt tilrettelagt.

En betragtelig del af arbejdsopgaven er skriftlig, idet vi har mange samarbejdspartner inden for såvel som uden for kriminalforsorgen. Du vil bidrage til supervision af både egen faggruppe og andre faggrupper.

Løn og ansættelsesvilkår

Stillingerne er med tiltrædelse 1. januar 2024 eller snarest muligt derefter. Stillingerne er faste stillinger og er som udgangspunkt fuldtidsstillinger med en gennemsnitlig ugentligt arbejdstid på 37 timer.

Ansættelse og aflønning sker i henhold til gældende overenskomst mellem Skatteministeriet og akademikere i staten.

Som fastansat medarbejder skal du deltage i et internt obligatorisk 3 dages internat kursus for civile medarbejdere (ICN).

Ansættelsesområdet er kriminalforsorgen.

Arbejdsstedet er Herstedvester Fængsel, Holsbjergvej 20, 2620 Albertslund.

Ansøgningsfristen er den 6. december 2023, kl. 12.00.

Samtaler vil blive afholdt løbende i opslagsperioden.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du i forbindelse med en eventuel samtale giver dit samtykke til, at kriminalforsorgen må indhente og vurdere oplysninger om dig fra det Centrale Kriminalregister.

Hvis du indkaldes til samtalen, bedes du til samtalen medbringe identifikation f.eks. pas eller kørekort.

kriminalforsorgen opfordrer alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Yderligere oplysninger

Har du spørgsmål til stillingerne, er du velkommen til at kontakte Institutionschef Hanne Høegh Rasmussen, tlf. 7255 6504, TR psykolog Peter Salby Olsen, tlf. 7255 6500, psykolog Marie Louise Rørne på tlf. nr. 7255 6500.

Har du spørgsmål til løn og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte HR konsulent Mette Jacobsen, tlf. 7255 5586.

Om det kommende Område Øst i kriminalforsorgen
Det kommende Område Øst består af kriminalforsorgen Sjælland og kriminalforsorgen Hovedstaden.

kriminalforsorgen Hovedstaden omfatter fire institutioner, som består af et åbent fængsel, otte arresthuse, tre udslusningsfængsler, Intensiv Overvågning (fodlænke), fem KiF afdelinger, Ungekriminalforsorgen, et udlændingecenter, et udrejsecenter, og Områdekontoret i København.

kriminalforsorgen Hovedstaden har ca. 1200 ansatte.

kriminalforsorgen Sjælland omfatter fire institutioner, som består af to lukkede fængsler, et kvindefængsel, ni arresthuse, to KiF afdelinger, Ungekriminalforsorgen, Intensiv Overvågning (fodlænke) og Områdekontoret i Ringsted.

kriminalforsorgen Sjælland har ca. 745 ansatte.

For yderligere information om kriminalforsorgen henvises til hjemmesiden www.kriminalforsorgen.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Psykolog", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Albertslund.

Jobbet er oprettet på vores service den 20.11.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Psykolog
  • Albertslund
  • Onsdag den 06. december 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som psykologer i Albertslund

Herunder ser du udviklingen i udbudte psykolog i Albertslund over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal psykologer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte psykologer over tid

Dato Alle jobs som psykologer
10. maj 2024 2
9. maj 2024 3
8. maj 2024 3
7. maj 2024 2
6. maj 2024 2
5. maj 2024 2
4. maj 2024 2
3. maj 2024 2
2. maj 2024 2
1. maj 2024 3
30. april 2024 3
29. april 2024 2
28. april 2024 2
27. april 2024 2
26. april 2024 2
25. april 2024 2
24. april 2024 2
23. april 2024 2
22. april 2024 2
21. april 2024 2
20. april 2024 2
19. april 2024 1