AML Controller til Hortens Interne Compliance-team (Hellerup)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hellerup

Vil du være en vigtig bidragsyder i Hortens indsats mod hvidvask og terrorfinansiering? Har du interesse i at arbejde i et miljø med høj faglighed og professionalisme? Og vil du være en del af et stærkt team i en moderne advokatvirksomhed? Så er du måske Hortens nye AML Controller til vores kontor i Hellerup.

Stillingen er med tiltrædelse snarest muligt og med mulighed for deltid.

EN VIGTIG BRIK I ET PROFESSIONELT MILJØ
Vi tilbyder et job med gode muligheder for faglig udvikling og sparring. Vi er et lille team, men jobbet har en bred berøringsflade internt med kolleger i hele landet, men også eksternt med vores klienter.

Størstedelen af dit arbejde vil bestå i at screene klienter i forbindelse med transaktioner, herunder:

  • Indledende identifikation af klient
  • PEP- og sanktionsscreening
  • Undersøgelse af ejerforhold
  • Indstilling til risikovurdering
  • Indhentning og validering af dokumentation


Derudover vil dine arbejdsopgaver bestå af:

  • Kontakt med klienter
  • Kontakt, vejledning og undervisning internt
  • Løbende overvågning af klientforhold og opfølgning på kontroller
  • Tilpasse processer og skabeloner
  • På sigt hjælp med digitalisering af hvidvaskprocessen


Stillingen giver dig mulighed for at arbejde selvstændigt med sparring fra et stærkt team. Intern Compliance hører under Hortens GDPR-partner og ledes af Hortens chef for Intern Compliance. Vi har et klart mål om at yde branchens bedste service og sørge for, at Horten fortsat er en velfungerende og professionel virksomhed. Vi lægger vægt på din trivsel og tror på, at det skal være sjovt at gå på arbejde. Vi sørger desuden for, at du får en god oplæring, så du føler dig klædt på i dit nye job.

STILLINGEN ER MED TILTRÆDELSE SNAREST MULIGT
Den ugentlige arbejdstid er 37 timer ekskl. frokost og ligger som hovedregel mandag-torsdag i tidsrummet 8.30-16.30 og fredag i tidsrummet 8.30-16.00. Overtid må forventes i perioder.

DU ARBEJDER STRUKTURERET, MOTIVERET OG BYDER IND MED GOD ENERGI
Vi søger efter en kollega, som har motivation til at bidrage til en god stemning i teamet.

Du vil få en stor berøringsflade i vores hus og organisation, og vi lægger derfor vægt på, at du har et udpræget servicegen, er beslutningsdygtig og har gode kommunikative evner, gerne både på engelsk og dansk.

Vi lægger endvidere vægt på, at du arbejder metodisk og kan lide at identificere og undersøge eventuelle afvigelser og er motiveret for at opbygge kompetencer inden for forebyggelse af hvidvask og terrorfinansiering.

Vi står over for at skulle digitalisere store dele af vores hvidvaskproces, hvorfor det er vigtigt, at du har mod på at afprøve, teste og omstille mange af de processer, du vil stifte bekendtskab med i den første tid i stillingen.

ANSØGNING

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Compliance Manager Julie Skovborg på [email protected] eller tlf. 52 34 42 19.

OM HORTEN
Verden er i forandring, så lovgivningen skal følge trop. Som strategisk-juridiske rådgivere er vi derfor nødt til at være nysgerrige og undersøge mulighederne uden altid at vide, præcis hvor vi ender. Af den grund har vi, en advokatvirksomhed med over 350 specialister og 65 års erfaring, brug for dig: Til at gå nye risici, udfordringer og muligheder i møde sammen med vores kunder. Du bliver en del af et team af juridiske rådgivere, der klæder førende organisationer på til at kunne agere og reagere inden for områder som bank og finansiering, fast ejendom, grøn energi, teknologi, IP og M&A, så de kan træffe beslutninger på et oplyst grundlag – og nogle gange endda tage modige valg. Når verden ændrer sig, gør juraen også.
Horten – Find a way.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Regnskabsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Hellerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Regnskabsmedarbejder
  • Hellerup

Lignende jobs

  • Regnskabsmedarbejder i Brøndby

    Fri kontakt
    Er du regnskabsuddannet og har du arbejdet med løn i LessorNAV (og evt. Lessor Løn)? Har du kendskab til ferielovgivning og refusionsregler i forbindelse med sygdom og barsel? Og kan du starte op i et spændende vikariat med det samme?
    • Regnskabsmedarbejder
    • Brøndby
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i København Ø

    Fri kontakt
    Regnskabskonsulent til København. Du ved det, helt inde i din kerne, at regnskab er dit kald og tal er en del af din DNA. Når du vågner om morgenen, så kan du mærke, hvordan det kribler for at få fingrene i regnskaberne og at få det hele til at gå op.
    • Regnskabsmedarbejder
    • København Ø
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Smørum

    Fri kontakt
    Dobbelttjekker du altid dine tal? Har du kendskab til lønområdet og lyst til lære mere? Vil du være en del af en virksomhed, som har fokus på mangfoldighed, ligestilling og gensidig respekt i praksis?
    • Regnskabsmedarbejder
    • Smørum
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Greve

    Fri kontakt
    Kan du håndtere virksomhedens kreditorer og debitorer og supportere dine kolleger? Arbejder du selvstændigt og beslutningsdygtigt? Har du lyst til at være en del af et lille ambitiøst team, som altid er klar på at hjælpe hinanden – og kan lide et godt grin? Så er det lige dig, vi er på udkig efter!
    • Regnskabsmedarbejder
    • Greve
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som regnskabsmedarbejdere i Hellerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte regnskabsmedarbejder i Hellerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal regnskabsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte regnskabsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som regnskabsmedarbejdere
28. april 2024 4
27. april 2024 4
26. april 2024 5
25. april 2024 5
24. april 2024 5
23. april 2024 5
22. april 2024 5
21. april 2024 5
20. april 2024 6
19. april 2024 6
18. april 2024 6
17. april 2024 6
16. april 2024 6
15. april 2024 6
14. april 2024 6
13. april 2024 6
12. april 2024 6
11. april 2024 6
10. april 2024 5
9. april 2024 4
8. april 2024 4
7. april 2024 4
6. april 2024 4
5. april 2024 4
4. april 2024 4
3. april 2024 4
2. april 2024 3
1. april 2024 3
31. marts 2024 3
30. marts 2024 3
29. marts 2024 3