Kompetence- og samarbejdsstærke økonomimedarbejdere til Finansområdet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hjørring

Vi søger fagligt stærke kollegaer til at varetage de daglige drifts-, udviklings- og opfølgningsopgaver inden for finansområdet.

Vi har høje ambitioner for vores opgaveløsning, så har du stor procesforståelse og sætter en ære i at løse opgaverne korrekt og rettidigt, er det måske dig vi søger.

Om os

FORSVARSMINISTERIETS REGNSKABSSTYRELSE er én af seks styrelser i Forsvaret og har til huse på Hjørring Kaserne. I Regnskabsstyrelsen er vi organiseret i fire afdelinger med i alt ca. 240 medarbejdere, hvoraf ca. 25 er ansat i Finanssektionens fem teams. Sammensætningen af medarbejderne er bred, og miljøet er præget af høj faglighed og samarbejde. Vi lægger stor vægt på vores medarbejderes trivsel, udvikling, involvering og tilbyder en høj grad af fleksibilitet – en god work life balance.

I Regnskabsstyrelsen er vores mål at give den bedste kundeoplevelse, og vi har en høj faglig stolthed inden for hele regnskabsområdet. Som organisation har vi en samarbejdskultur og en bred vifte af kompetencer, som vi hele tiden ønsker at optimere.

En af vores nyeste medarbejdere i Finans fortæller:
”FORSVARSMINISTERIETS REGNSKABSSTYRELSE har stor fokus på oplæringen i hverdagens arbejdsopgaver fra den første dag. Det har givet en stor ro i oplæringen og gør, at jeg har følt mig godt klædt på i mit nye job.”

Om stillingen

Vi søger to kollegaer til finanssektionen – en til debitorteamet og en til bogføringsteamet.

Debitorteamet består i forvejen af tre medarbejdere. Din tid vil primært blive brugt på oprettelse af salgsfakturaer, diverse opgaver inden for debitoropfølgning på både indenlandske og udenlandske debitorer. Samtidig bidrager teamet til måneds-, kvartals- og årsregnskab på området. Teamet har en stor kontaktflade i koncernen, og vi vægter højt, at du er serviceminded og god til kommunikation.

Bogføringsteamet består i forvejen af fire medarbejdere, og her vil din tid primært blive brugt på bogføring af indbetalinger, løn og diverse samt løbende afstemninger. Teamet løser forskellige ad hoc opgaver inden for bogføring, og du må derfor gerne kunne lide nye udfordringer og trives med en hverdag med variation.

Gældende for begge stillinger er, at du og dine kollegaer på sigt kommer til at bidrage til procesforbedringer i eget team og sektion. Stillingerne rummer gode fremtidige karrieremuligheder, da FORSVARSMINISTERIETS REGNSKABSSTYRELSE er en større arbejdsplads og en del af en stor koncern i udvikling.

Om dig

Vi forestiller os, at du har en økonomisk uddannelse og praktisk erfaring inden for en regnskabs- eller bogholderifunktion.

Vi ser gerne, at du har følgende kompetencer:

• Behersker Microsoft Office pakken.
• Kendskab til SAP er en fordel.
• Behersker engelsk, primært skriftligt.
• Regnskabsforståelse.
• Er dedikeret, løsningsorienteret og serviceminded af natur og trives godt med at arbejde i teams.

Du er god til at koordinere og planlægge dine opgaver, og du har en helhedsorienteret tilgang til opgaveløsningen. Samtidigt kommunikerer du positivt og konstruktivt med både kollegaer og samarbejdspartnere.

Ansættelsesvilkår

Du ansættes og aflønnes efter den til enhver tid gældende relevante overenskomst.

Der vil i forbindelse med en ansættelse være mulighed for forhandling af tillæg, der modsvarer dine kvalifikationer. Der er til stillingerne tilknyttet en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning.

Som ansat under Forsvarsministeriets område, er du omfattet af nogle særlige vilkår. Det betyder bl.a., at du skal kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde denne under hele ansættelsesforholdet.

KONTAKT OG ANSØGNING
Har du fået lyst til at høre mere om stillingerne, er du velkommen til at kontakte sektionschef Majken Schouw Andersen, telefon 72 81 07 59 eller teamkoordinator Karina Dybro, telefon 72 81 08 71.

Har du spørgsmål til løn og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte Forsvarsministeriets Personalestyrelse, HR-konsulent Anders Erik Filtenborg på telefon 72 81 91 78.

Ansøgningsfristen er den 11. september 2022.
Samtaler forventes afholdt løbende, så send gerne din ansøgning allerede i dag.

Vi vil bede dig om at søge via linket. For at komme i betragtning, bedes du vedhæfte din ansøgning, CV, uddannelsesbeviser mv.

Forsvarsministeriets koncern er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen, fordi vi tror på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem dynamik og nytænkning.

OM FORSVARSMINISTERIETS REGNSKABSSTYRELSE
FORSVARSMINISTERIETS REGNSKABSSTYRELSE er én af seks styrelser under Forsvarsministeriet. Vi er beliggende i Hjørring og beskæftiger ca. 230 medarbejdere, primært med civil baggrund.
FORSVARSMINISTERIETS REGNSKABSSTYRELSE varetager og sikrer den samlede regnskabsvirksomhed i koncernen. Opgaverne spænder vidt – fra betaling af regninger, bogføring og lønadministration, regnskabsaflæggelse og til styrkelse af koncernenes samlede kontrolmiljø. Det er samtidig vores opgave at bidrage og understøtte den løbende forretningsmæssige udvikling i koncernen. Som sparringspartner lægger vi vægt på at skabe værdi og sikkerhed i alt, hvad vi gør.

Vi arbejder fokuseret med risikovurderinger og kontrolmiljø, og vi er rådgivende på disse områder over for vores kunder. Vores primære kunder er øvrige styrelser og myndigheder inden for Forsvarsministeriets område. Vi ser det som en af vores største opgaver at støtte vores kunder, så alle inden for Forsvarsministeriet område kommer i mål med et styrket økonomisk kontrolmiljø.

Som arbejdsplads har vi fokus på helhedsforståelse, medarbejderinvolvering og samarbejde på tværs i organisationen. Vi leverer opgaveløsninger på et højt fagligt niveau, som til stadighed tilpasses efter omgivelsernes krav. Vi lægger vægt på den tværorganisatoriske videndeling, proces- og helhedsforståelse samt en løbende implementering af automatiserede løsninger.

Læs mere om Forsvaret som arbejdsplads på www.Forsvaret.dk og om FORSVARSMINISTERIETS REGNSKABSSTYRELSE på www.regnskabsstyrelsen.dk

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Regnskabsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Hjørring.

Jobbet er oprettet på vores service den 19.8.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Regnskabsmedarbejder
  • Hjørring
  • Søndag den 11. september 2022

Lignende jobs

  • Regnskabsmedarbejder i Aalborg Øst

    For vores kunde søger vi en selvstændig, kompetent, positiv og omgængelig lønningsbogholder til Finansafdelingen.Kunden, der er en landsdækkende virksomhed, med hovedsæde i Aalborg området, har..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Aalborg Øst
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Nordjylland

    JobbetVi søger tre skarpe og it kyndige lønmedarbejdere til faste stillinger hos CBRE - Teknisk Servicepartner i AalborgVi søger tre skarpe og it kyndige lønmedarbejdere til faste stillinger hos CB..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Nordjylland
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Vodskov

    Financial controller med karrierepotentiale. Er du kommet til et sted i livet, hvor du trænger til luftforandring, ønsker du at opleve at arbejde i en børsnoteret virksomhed, selv få spændende..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Vodskov
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Dronninglund

    [xxxxx] søger en regnskabsansvarlig til Nordturn ved Dronninglund. Du bliver del af en højt specialiseret virksomhed, hvor faglig stolthed og professionalisme skinner igennem overalt. .
    • Regnskabsmedarbejder
    • Dronninglund
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som regnskabsmedarbejdere i Hjørring

Herunder ser du udviklingen i udbudte regnskabsmedarbejder i Hjørring over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal regnskabsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte regnskabsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som regnskabsmedarbejdere
28. april 2024 3
27. april 2024 3
26. april 2024 2
25. april 2024 2
24. april 2024 3
23. april 2024 3
22. april 2024 3
21. april 2024 3
20. april 2024 3
19. april 2024 3
18. april 2024 3
17. april 2024 3
16. april 2024 3
15. april 2024 3
14. april 2024 3
13. april 2024 3
12. april 2024 2
11. april 2024 2
10. april 2024 2
9. april 2024 3
8. april 2024 3
7. april 2024 3
6. april 2024 3
5. april 2024 3
4. april 2024 3
3. april 2024 3
2. april 2024 3
1. april 2024 3
31. marts 2024 3
30. marts 2024 3
29. marts 2024 3