Business Controller Masterdata

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Holstebro

STILLINGEN

Du bliver en del af et team med pt. tre medarbejdere, og du vil referere til Group Business Controlling Manager.

Der vil være særdeles gode muligheder for at præge jobbets indhold, men som udgangspunkt vil du skulle arbejde med Master Data og optimere relaterede processer. Du vil arbejde tæt sammen med dine kolleger i afdelingen, ligesom du vil have hyppig interaktion med salg, produktionen og produktionsteknisk afdeling (PTA). Ligeledes forventes du at deltage aktivt og ad hoc i diverse tværorganisatoriske projekter.

ARBEJDSOPGAVER

Dine arbejdsopgaver vil primært, men ikke udtømmende, være følgende:

  • Oprettelse og vedligehold af salgsprislister og surcharges (el- og materialetillæg)
  • Vedligehold af produktkalkuler, herunder etablering og vedligehold af masterdata og processer for styklister, emballage og standard kostpriser

Desuden vil du på sigt få en superbrugerrolle i vores ERP-system M3, ligesom du over tid forventes at skulle supportere de af vores vores datterselskaber, som også har implementeret M3.

FAGLIGE/IT KVALIFIKATIONER

Din uddannelsesmæssige indgang til stillingen kan være bred, f.eks. HD, teknikum- eller diplomingeniør og du må gerne være nyuddannet.

Vægtningen ligger hovedsageligt på en profil med interesse for Master Data og relaterede administrative processer med fokus på enkelthed og strømlining af processer.

Du har tillige gode kommunikative evner, anlægger en pragmatisk og "hands-on" tilgang til opgaverne, og du er fortrolig med Office pakken, specielt Excel.

PERSONLIGE KVALIFIKATIONER

Som person ser du muligheder frem for begrænsninger. Du anlægger en forretningsmæssig og organisatorisk helhedsbetragtning, samtidig med at du elsker at dykke ned i detaljen. Som person er du rummelig, engageret, resultatorienteret og systematisk, og du trives med at skulle indgå i et team af fagligt dygtige og velmotiverede kolleger.

Sprogligt er du velfunderet på dansk og engelsk.

VI TILBYDER

En spændende og fagligt udfordrende stilling i en international fokuseret koncern, der løbende investerer i ny teknologi. Gagepakken forhandles efter kvalifikationer, og vi har en fantastisk pensions- og forsikringsordning med bl.a. sundhedsforsikring inkluderet, gourmetkantine, flotte og nyistandsatte kontorer, trivselsgruppe etc. etc.

VIRKSOMHEDEN

BIRN i Holstebro er koncernhovedkvarter for en af Nordeuropas største støberikoncerner, og vi har datterselskaber i Danmark, Sverige, Tyskland og Italien.

Vi er udelukkende ordreproducerende og støber, overfladebehandler bearbejder og monterer højkvalitets støbejernsprodukter til bl.a. lastbilindustrien.

BIRN har en lang og traditionsrig virksomhedshistorie. Koncernen beskæftiger omkring 800 medarbejdere, heraf ca. 520 i Holstebro.

Hovedparten af produktionen afsættes internationalt.

Virksomhedens dna udspringer fra vores passionerede medarbejdere, der samarbejder på tværs af koncernen som et fælles team, og som virksomhed og medarbejdere fremstår vi ansvarlige og ordentlige i ord og handling.

Kan du se dig selv i disse værdier, og kan du bidrage til fællesskabet med høj faglighed, godt humør og forandringsparathed, så er du måske vores ny kollega.

YDERLIGERE INFORMATION

Hvis du har spørgsmål til stillingen, bedes du kontakte Group Business Controlling Manager Charlotte Olling på tlf. +45 2259 0675 eller Group HR Manager Morten Madsen på tlf. +45 3016 0115.

ANSØGNING

Vi ser frem til hurtigst muligt at modtage din motiverede ansøgning vedlagt CV og øvrige relevante bilag.

Bemærk, at vi afholder samtaler løbende og lukker for stillingen, når den rette kandidat er fundet.

Da vi vægter diversitet i organisationen, opfordrer vi alle uanset køn, etnicitet, alder etc. til at søge stillingen.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Regnskabsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Holstebro.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.9.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Regnskabsmedarbejder
  • Holstebro
  • Mandag den 16. oktober 2023

Lignende jobs

  • Regnskabsmedarbejder i Holstebro

    [xxxxx] er en international virksomhed, der udvikler, producerer og markedsfører en lang række forskellige produkter, der er fremstillet helt eller delvist i fiberarmerede kompositmaterialer. .
    • Regnskabsmedarbejder
    • Holstebro
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Brande

    Vi søger en erfaren debitorbogholder til vores centrale økonomiafdeling i Brande med tiltrædelse hurtigst muligt. Vi kan tilbyde dig et alsidigt og udfordrende job hos en af Danmarks største bi..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Brande
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Ringkøbing

    Ønsker du at være på en udviklingsorienteret arbejdsplads, hvor der i takt med din faglige udvikling også er plads til en god balance mellem arbejdsliv og privatliv? Kunne du tænke dig at understøt..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Ringkøbing
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Skjern

    Medarbejder søges til bogholderiet ved UCRSVil du være del af et spændende miljø hvor ikke 2 dage er ens?Vi søger en bogholder til fælleskontoret på UCRS i Skjern, hvor du bliver en del af .
    • Regnskabsmedarbejder
    • Skjern
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som regnskabsmedarbejdere i Holstebro

Herunder ser du udviklingen i udbudte regnskabsmedarbejder i Holstebro over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal regnskabsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte regnskabsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som regnskabsmedarbejdere
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1
4. juni 2024 1
3. juni 2024 1
2. juni 2024 1
1. juni 2024 1
31. maj 2024 1
30. maj 2024 1
29. maj 2024 1
28. maj 2024 1
27. maj 2024 1
26. maj 2024 1
25. maj 2024 1
24. maj 2024 1
23. maj 2024 1
22. maj 2024 1
21. maj 2024 1
20. maj 2024 1
19. maj 2024 1
18. maj 2024 1
17. maj 2024 1
16. maj 2024 1
15. maj 2024 1
14. maj 2024 1
13. maj 2024 1
12. maj 2024 1
11. maj 2024 1
10. maj 2024 1
9. maj 2024 1