Controller med fokus på ejendomme og selskaber til en af landets ledende ejendomsforvaltere

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Valby

Vil du være den der har det totale finansielle overblik på vores kunders selskaber og ejendomme, som sikrer at tallene spiller, og at vores kunder får de bedste økonomiske løsninger, så er jobbet som controller hos en af landets førende ejendomsforvaltere i Cobblestone noget for dig.

Du får ansvaret for økonomien og bogholderiet i din egen portefølje af ejendomsselskaber i vores afdeling for investeringsejendomme, der udfører, håndterer og løser administrative og økonomiske opgaver og problemstillinger for vores investeringskunder.

Kan du bidrage med et højt serviceniveau og en stærk finansiel baggrund indenfor regnskab?

Hos Cobblestone gør vi en ære ud af at administrere boligejendomme, erhvervsejendomme og foreningsejendomme for vores kunder, som var de vores egne. Du besidder en høj faglighed indenfor regnskab og har et ønske om at yde den højeste standard i branchen sammen med dine kolleger.

Din rolle som controller involverer en bred kontaktflade med vores Property Managers, Technical Managers, Facility Service Managers og vores investeringskunder. Hos os keder du dig aldrig, og du får en varieret hverdag med mangeartede opgaver, som du selv har indflydelse på tilrettelæggelsen af.

Sparring og udvikling foregår på tværs af vores teams for at opnå det bedste udbytte af vores fælles viden.

Har du erfaring med komplicerede regnskabsopgaver og ønsker at være en del af et unikt fællesskab?

Du er en person, som er specialist i at løse komplekse regnskabsopgaver og søge viden der, hvor det er nødvendigt for at opnå de optimale løsninger for kunden. Du er i stand til at bevare overblikket og overholde deadlines.

”Hos os er noget af det vigtigste, at vi alle er en del af fællesskabet, og det betyder, at du også bliver en aktiv del af vores fællesskab, hvor vi hjælper hinanden og skaber værdifulde resultater for vores kunder”

– Ashkan Ahmadinia, CEO

Vi ser gerne, at vi gør tingene smartere og oplever du mulighed for udvikling og effektivisering af processer omkring dine arbejdsopgaver, eller i forretningen generelt, så er vi altid positive overfor at udvikle og forbedre vores forretning og det produkt som vi leverer til vores kunder.

Vi forventer, at du har flere års erfaring fra lignende stilling, som f.eks. revisor eller controller, og ser gerne at du har kendskab til administration af selskaber, regnskabs- og selskabsloven. Vi forestiller os, at du er rutineret IT-bruger, særligt i Excel. Det vil være en fordel, at du har erfaring med Unik Bolig 4, men det er ikke et krav. Endvidere ser vi gerne, at du er rutineret i at kommunikere på engelsk, både skriftligt og mundtligt.

Dine opgaver omfatter følgende:

  • Økonomistyring
  • Afstemning af opgørelser
  • Udarbejdelse af momsregnskaber
  • Rapportering
  • Budgetter
  • Selskabsadministration
  • Klargøring af revisionsmateriale
  • Deltagelse i kundemøder
  • Deltagelse i salg af ejendomme, herunder klargøring af due dilligence materiale
  • Oprettelse af nye ejendomme og selskaber i vores systemer

Vil du være en del af noget mere end bare en arbejdsplads og deltage i rejsen for at blive den ledende ejendomsforvalter på markedet?

Cobblestone blev grundlagt for at være med til at forandre ejendomsadministration i sin form for snart 20 år siden, og har lige siden bidraget til at ejendomsforvaltning i større grad kan tilbyde rådgivning, der skaber værdi for ejerne og brugerne.

Du får plads på vores flotte, istandsatte kontorfaciliteter, som ligger centralt i Valby, uanset om du er med cykel, offentlig transport eller bil. Hos os hylder vi frihed under ansvar, og tilbyder dig fleksible arbejdstider og mulighed for at arbejde hjemmefra. For så længe du løser dine opgaver og planlægger med hensyn til dine kunder og kolleger – så har vi tillid til, at du løser dine opgaver retmæssigt.

Vores hverdag er præget af sparring og samarbejde, og vi ved, at vi er bedre, når vi bruger hinanden i teamet både fagligt og personligt.

Cobblestone er en meget social arbejdsplads. Vi er en ”åben virksomhed” med mange samarbejder og uortodokse relationer ud i ejendomsbranchen. Vi afholder f.eks. to åbne netværksfester årligt, hvor både kunder, nuværende og tidligere medarbejdere deltager, sammen med vores samarbejdspartnere. Dertil har vi mange medarbejderarrangementer i løbet af året, og du får mulighed for at dyrke din passion for vin, løb, cykling eller noget helt fjerde sammen med dine kolleger.

Vi vægter uddannelse meget højt, så du kan ikke undgå at udvikle dig fagligt med os. Vi står aldrig stille og vi prioriterer, at du er klædt godt på, så du kan rådgive dine kunder bedst muligt og så vi sammen kan flytte grænserne for hvad god ejendomsforvaltning er.

Vil du gerne høre mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte Anja Borreskov Frandsen på tlf. 3175 7710 eller pr. mail [email protected]

Tiltrædelse ønskes snarest muligt. Vi holder samtaler løbende, så send din ansøgning allerede nu.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Om Cobblestone – alt under ét tag

Cobblestone A/S er en full-service ejendomsforvalter specialiseret i udlejnings- og investeringsejendomme, samt ejer- og andelsboligforeninger. Vi er ca. 200 medarbejdere, der leverer administration og ejendomsservice samt byggeteknisk, juridisk og økonomisk rådgivning. Vi er teknologiske ledere i vores branche og organiserer os på alle måder som en moderne vidensvirksomhed. Her samarbejder vi altid tæt med den enkelte kunde for at kunne hjælpe dem med deres specifikke behov. Vi administrerer over 400 bolig- og erhvervsejendomme i alle størrelser – i alt over 25.000 enheder samt over 100 selskaber. Læs mere om os her.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Regnskabsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Valby.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Regnskabsmedarbejder
  • Valby

Lignende jobs

  • Regnskabsmedarbejder i København Ø

    Fri kontakt
    Regnskabskonsulent til København. Du ved det, helt inde i din kerne, at regnskab er dit kald og tal er en del af din DNA. Når du vågner om morgenen, så kan du mærke, hvordan det kribler for at få fingrene i regnskaberne og at få det hele til at gå op.
    • Regnskabsmedarbejder
    • København Ø
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i København

    Er du en erfaren revisor eller har du tidligere arbejdet som controller? Er du kendt for din kvalitetsbevidsthed og brænder for at arbejde med udviklingen og optimeringen af processer? Så er du mås..
    • Regnskabsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder (studiejob) i København K

    Opportunity Are you a third year Bachelor or first year Master student looking for an opportunity to gain experience in an international organisation, working with highly talented and engaged col..
    • Regnskabsmedarbejder
    • København K
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i København S

    <p>We invite you to bring your financial toolbox and your experience as a trusted finance partner in to an ambitious and dynamic environment. To succeed in this role, you must be analytically..
    • Regnskabsmedarbejder
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som regnskabsmedarbejdere i Valby

Herunder ser du udviklingen i udbudte regnskabsmedarbejder i Valby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal regnskabsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte regnskabsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som regnskabsmedarbejdere
1. maj 2024 1
30. april 2024 1
29. april 2024 1
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 3
13. april 2024 3
12. april 2024 3
11. april 2024 3
10. april 2024 3
9. april 2024 3
8. april 2024 3
7. april 2024 3
6. april 2024 3
5. april 2024 3
4. april 2024 3
3. april 2024 3
2. april 2024 3
1. april 2024 3