Rekrutteringsfirma

Controller

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vrå

Hyldgaard & Larsen i Vrå er en ung virksomhed, som beskæftiger sig indenfor det specialiserede voksenområde. Virksomhedens kunder er landets kommuner, som køber plads i virksomhedens botilbud til borgere med behov for massiv pædagogisk støtte. Hyldgaard & Larsen rådgiver kommunerne om den løsning, de vurderer bedst for borgeren - under hensyntagen til såvel borgerens som kommunens situation. Hyldgaard & Larsen har siden sin begyndelse i 2019 været kendetegnet ved en meget positiv udvikling med gode resultater og solid vækst. Virksomheden beskæftiger i dag over 120 medarbejdere.
Som økonomisk sparringspartner og højre hånd for økonomichefen søges nu en udviklingsorienteret og hands-on CONTROLLERHøjre hånd for økonomichefen – Optimering af arbejdsgange - Vækstvirksomhed Vil du være en del af en unik nordjysk virksomhed i kraftig vækst, og hvor du kommer til at få indflydelse på optimering og digitalisering af arbejdsgange i økonomifunktionen? Som den nye controller til Hyldgaard & Larsen får du en central rolle i virksomheden, idet du bliver økonomichefens højre hånd, ligesom du bliver et vigtigt bindeled mellem økonomichefen og de øvrige medarbejdere i økonomiteamet. Du tiltræder således en nyoprettet og alsidig stilling i en virksomhed med stort potentiale, og hvor det uformelle arbejdsmiljø samt trivsel prioriteres højt. Med udgangspunkt i Hyldgaard & Larsens ønske om fortsat vækst, får du ligeledes mulighed for at udvikle dig fagligt og personligt sammen med virksomheden.
Du får en afvekslende hverdag, hvor du med reference til økonomichefen, får en vigtig rolle i forbindelse med optimering af arbejdsgange og digitalisering af virksomhedens økonomifunktion. Indledningsvist i ansættelsen kommer du bl.a. til at arbejde med bogføringsopgaver såsom debitor- og kreditorstyring m.m. Dette også med henblik på at få indgående kendskab til virksomheden, og senere at kunne bidrage positivt til optimering og digitalisering af afdelingen. Som den nye controller får du samtidig medansvaret for månedsregnskaber, periodiseringer samt komplekse interne afregninger, ligesom du medvirker i budgetudarbejdelse til Socialtilsynet, hvor du bliver involveret i hele processen. Du medvirker også i månedsrapporteringen, hvor du får mulighed for at kigge ind i måleparametre for udvalgte KPI’er.
Ligeledes kommer du til at medvirke i opgaver inden for økonomistyring og controlling - fx af bilag og regninger. Du får samtidig til opgave at være i løbende dialog med afdelingslederne med henblik på at identificere økonomiske forbedringspotentialer i de forskellige botilbud – fx via analyser af nøgletal m.m. Ydermere kommer du til at udføre forskellige ad hoc-opgaver for økonomichefen – fx konsekvensberegninger på budgetter, sygdom og lign.
For at få succes i jobbet har du formodentlig en karrieremæssig baggrund som revisor, hvorfra du har fået bred erfaring med regnskab- og økonomiopgaver. Du kan også komme fra en stilling som bogholder med erfaring fra lignende arbejdsopgaver og med interesse for at arbejde med controlling-opgaver. Du har samtidig et godt kendskab til ERP-systemer, og har du erfaring med E-conomics, vil det være en fordel. Har du erfaring med forvaltningsrevision vil det ligeledes være en fordel, men dog ikke et krav.
Som person er du kendetegnet ved at være nytænkende, selvkørende og serviceminded. Disse egenskaber gør dig i stand til at agere proaktivt på dine ansvarsområder og arbejdsopgaver, ligesom de gør dig til en initiativrig og forandringsparat medarbejder, som ikke er bleg for at medvirke til at sætte en ny retning for nye måder at arbejde på. Du er samtidig hands-on og udadvendt, ligesom du har en åben indstilling i forhold til at samarbejde med kollegaer på tværs af afdelinger. Derudover er du karakteriseret ved at være ”nede på jorden”, ligesom du trives bedst i et uformelt arbejdsmiljø og en uhøjtidelig omgangstone.
Er du den nye controller til Hyldgaard & Larsen i Vrå, så skynd dig at uploade din ansøgning og dit CV. For yderligere information om stillingen kan henvendelse rettes til Sensu A/S, Christina Højsholt-Nielsen på +45 61 80 90 91. For at læse mere om Hyldgaard & Larsen, se: https://www.hyldgaardoglarsen.dk/
Vi opfordrer dig til at søge stillingen snarest, da vi behandler ansøgninger løbende.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Regnskabsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Vrå.

Jobbet er oprettet på vores service den 20.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Regnskabsmedarbejder
  • Vrå

Lignende jobs

  • Regnskabsmedarbejder i Aalborg Øst

    For vores kunde søger vi en selvstændig, kompetent, positiv og omgængelig lønningsbogholder til Finansafdelingen.Kunden, der er en landsdækkende virksomhed, med hovedsæde i Aalborg området, har..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Aalborg Øst
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Nordjylland

    JobbetVi søger tre skarpe og it kyndige lønmedarbejdere til faste stillinger hos CBRE - Teknisk Servicepartner i AalborgVi søger tre skarpe og it kyndige lønmedarbejdere til faste stillinger hos CB..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Nordjylland
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Vodskov

    Financial controller med karrierepotentiale. Er du kommet til et sted i livet, hvor du trænger til luftforandring, ønsker du at opleve at arbejde i en børsnoteret virksomhed, selv få spændende..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Vodskov
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Dronninglund

    [xxxxx] søger en regnskabsansvarlig til Nordturn ved Dronninglund. Du bliver del af en højt specialiseret virksomhed, hvor faglig stolthed og professionalisme skinner igennem overalt. .
    • Regnskabsmedarbejder
    • Dronninglund
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som regnskabsmedarbejdere i Vrå

Herunder ser du udviklingen i udbudte regnskabsmedarbejder i Vrå over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal regnskabsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte regnskabsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som regnskabsmedarbejdere
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0
4. april 2024 0
3. april 2024 0
2. april 2024 0
1. april 2024 0
31. marts 2024 0
30. marts 2024 0
29. marts 2024 0