Business Analyst med interesse for regnskab

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Jobbet


Er i afdelingen Virksomhedsservice i sektionen Financial Reporting and Controlling, hvor du vil arbejde tæt sammen med seks engagerede og dedikerede kolleger. Sektionen har det endelige ansvar for at sikre korrekt ekstern regnskabsaflæggelse for Nationalbanken og Statsgældsforvaltningen og har ud over rapporterings- og complianceforpligtelserne en mangeartet opgavepalet, som løses både selvstændigt og sammen med teamet og kollegerne i Nationalbankens porteføljeforvaltning.

Du skal bl.a. være med til løse følgende opgaver:

  • Daglig kontrol og afstemning af integrationer og dataflow samt understøttelse af arbejdet med valutareserven, statsgældsforvaltningen og bankens øvrige porteføljer
  • Måneds-, kvartals- og tertialrapportering samt udarbejdelse af årsregnskaber for Nationalbanken og Statsgældsforvaltningen
  • Analyse, udvikling og test i forbindelse med løbende systemopdateringer, hvor det er vores opgave at sikre den regnskabsmæssige compliance
  • Deltagelse i test- og projektarbejde vedrørende overgang til Target Services i 2025
  • Udvikling og arbejde med afstemning og rapporteringsmodeller i bl.a. PowerBi

Vi tilbyder


En spændende stilling, der spænder vidt fra løbende rapporteringsarbejde og procesanalyseopgaver til regnskabscompliance og projektarbejde. Du vil med et regnskabsmæssigt udgangspunkt få berøring med en stor del af det, som er helt essentielle opgaver i en centralbank, og afhængig af hvem du er, har du en unik mulighed for at afprøve dine kompetencer og ikke mindst udvikle nye. Hos os er du guld værd for Danmark, for banken og for dine kolleger.

Din profil


Du er kvalitetsbevidst og arbejder struktureret både på egen hånd og i samarbejde med andre. Du er en holdspiller med selvstændigt initiativ og drive. Du ser dig selv som en del af løsningen, både i forhold til faste opgaver og projektopgaver, og du er bevidst om, at kvaliteten af dit og vores arbejde er udslagsgivende for den løsning, vi ender med. Du tager ansvar og er garant for, at teamets opgaver kommer i mål – store som små.

Du har analytisk sans og tør kaste dig ud i opgaver og projekter, hvor du ikke har 100 pct. baggrundsviden og erfaring. Du skal i samarbejde med andre være interesseret i at forstå en opgave og baggrunden for den, hvilket du bruger konstruktivt i dit videre arbejde med at løfte opgaven til næste niveau.

Du har lyst til at arbejde i PowerBi og med mindre SQL-kodeopgaver, lave modeller og optimere dine opgaver den vej igennem.

Du kan have en driftsøkonomisk eller samfundsøkonomisk baggrund eller måske noget helt tredje. Vi forventer, at du har interesse for regnskabsområdet som disciplin og har forståelse for eller lyst til at lære noget om finansielle instrumenter fra et regnskabsmæssigt perspektiv. Hvis du har praktisk erfaring som studentermedhjælp i en regnskabsfunktion, fra et controllerjob el.lign., vil det være en fordel.

Banken som arbejdsplads


Arbejdstiden tilbringer du i et åbent kontorlandskab på Langelinie Allé med udsigt til vandet og med gode muligheder for at arbejde hjemmefra afhængigt af opgaverne. Vi ønsker at understøtte en arbejdskultur, der skaber de bedste rammer for en effektiv opgaveløsning, samtidig med at der sikres fleksibilitet og skabes balance mellem arbejds- og fritidsliv.

Det er vigtigt for os, at vi har en arbejdsplads, hvor medarbejdertrivslen er høj. Vi har et solidt fagligt miljø og imødekommende kolleger, der giver sig tid til at dele deres viden.

Vi lægger stor vægt på læring og løbende udvikling af vores kompetencer. Vi tilbyder gode vilkår med sundheds- og tandforsikring, indretning af hjemmearbejdspladsen, gratis parkering og en god kantineordning.

Det sociale liv i banken vægtes højt. Du kan fx blive en del af vores foreningsliv, hvor du bl.a. kan løbe, dyrke yoga og crossfit, spille floorball eller dele din interesse for kunst med kolleger.

Vil du vide mere?


Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Faglig leder for Accounting, Amalie Galbo-Jørgensen, på 3363 6916 eller [email protected]. Oplysninger om ansættelsesvilkår kan fås hos HR-partner Anita Ray på 3363 6068 eller [email protected].

Ansøgning


Vi har gjort det nemt for dig at søge stillingen. Du skal blot uploade dit CV eller din LinkedIn-profil senest den 10. april 2023. Derudover har du mulighed for at skrive en kort motivation i et tekstfelt, når du ansøger. 

Vi forventer at holde to samtalerunder. Mellem første og anden samtalerunde gennemføres en personlighedstest.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Revisor", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Revisor
  • København K

Lignende jobs

  • Revisor i København

    Er du en dygtig lønadministrator og har flair for HR-opgaver, mennesker og teamkoordinering, og gerne vil have mulighed for at forme din rolle i et mangfoldigt miljø i København?Tag med på rejsen..
    • Revisor
    • København
    Få mere info
  • Revisor i København

    Vi søger altid Revisorer og lign. til spændende stillinger hos vores danske og internationale kunder - Så trænger du til nye udfordringer, så registrer dig i vores database, ved at søge via denne s..
    • Revisor
    • København
    Få mere info
  • Revisor i København

    Vi søger en engageret og teamorienteret revisor til vores kunde, Rödl & Partner. Stillingen tilbyder en optimal balance mellem arbejdsliv og privatliv. Rödl & Partner prioriterer medarbejdernes..
    • Revisor
    • København
    Få mere info
  • Revisor i København

    BeskrivelseEr du en passioneret Accountant, der mestrer bogføringsopgaver? Er du ansvarsbevidst, struktureret og har du en brændende passion for at levere høj kvalitet i en international organi..
    • Revisor
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som revisorer i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte revisor i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal revisorer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte revisorer over tid

Dato Alle jobs som revisorer
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0
4. april 2024 0
3. april 2024 0
2. april 2024 0
1. april 2024 0
31. marts 2024 0
30. marts 2024 0
29. marts 2024 0