Kvalitetsbevidst Accountant/Kreditorbogholder

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Valby

Vil du være den, der sikrer, at vores kreditorbogholderi kører på skinner, og at vores kunder får den bedste kvalitet på markedet? Så har vi brug for dig hos os i Cobblestone, en af landets ledende ejendomsforvaltere.

Du bliver en del af kreditorbogholderiet i vores kundesegment for investeringskunder, hvor du vil skulle beskæftige dig med flere finansenheder, og servicere kunderne i teamet.

Kan du bevare overblikket og sikre korrekt og effektiv behandling af vores kunders kreditorer?

Hos Cobblestone gør vi en ære ud af at administrere boligejendomme, erhvervsejendomme og foreningsejendomme for vores kunder, som er de vores egne. Vi har behov for dig, der har erfaring fra kreditor­bogholderi til at sikre korrekt og effektiv behandling af fakturaer og deltagelse i afstemninger, som understøtter vores finansfunktion.

Din rolle og dit samarbejde med vores controllere og andre i huset er en uundværlig nøglefunktion, der sørger for, at regnskabsmaterialet til vores kunder lever op til den højeste standard.

Sparring og udvikling foregår på tværs af vores teams for at opnå det bedste udbytte af vores fælles viden.

Har du erfaring med bogholderi og ønsker at være en del af et unikt fællesskab?

Du er en person, som er god til at skabe overblik og struktur for at sikre korrekt behandling af mange forskellige finansenheder og indkomne fakturaer. Du er serviceorienteret og at være imødekommende forekommer dig naturligt.

Vi ser gerne, at vi gør tingene smartere og oplever du mulighed for udvikling og effektivisering af processer omkring håndteringen af vores kreditorbogholderi, så vil der også være mulighed for at få indflydelse på det.

Vi forventer, at du har flere års erfaring fra lignende stilling, som f.eks. regnskabsmedarbejder eller bogholder, og at du besidder kundskaber indenfor bl.a. kreditorbogholderi og bogføring. Vi forestiller os, at du er rutineret IT-bruger, og er i stand til at arbejde i flere systemer. Det vil være en fordel, at du har erfaring med Unik Bolig 4, men det er ikke et krav.

Opgaver:

  • Behandling af kreditorfakturaer, herunder identifikation, godkendelse og kontering
  • Håndtering af fakturaer i Workflow
  • Betalingskørsler til kreditorer
  • Bankafstemninger på kundeforhold
  • Bogføring af manuelle lejerindbetalinger
  • Betaling og bogføring af udbetalinger til lejer
  • Kontakt til kunders leverandører om fakturaforhold, herunder kreditnotaer, rykkerforhold, betalingsændringer mv.
  • Herudover regnskabsrelaterede ad hoc opgaver, f.eks. momsbetalinger

Vil du være en del af mere end bare en arbejdsplads og være med på vores rejse om at blive landets ledende ejendomsforvalter?

Vores flotte, istandsatte kontorfaciliteter ligger centralt i Valby. Her hylder vi frihed under ansvar, og tilbyder dig fleksible arbejdstider og mulighed for at arbejde hjemme fra. For så længe du løser dine opgaver og planlægger under hensyn til dine kunder og kolleger – så har vi tillid til, at du løser dine opgaver retmæssigt.

Vores hverdag er præget af sparring og samarbejde, og vi ved, at vi er bedre, når vi bruger hinanden både fagligt og personligt. Samtidig er det også vigtigt for os, at vores medarbejdere har det godt, og nærmeste leder har derfor månedlige samtaler med alle medarbejdere for at sikre trivsel og arbejdsglæde.

Cobblestone er en meget social arbejdsplads, hvor vi også griner sammen og har det frit. Vi er en ”åben virksomhed” med mange samarbejdspartnere og uortodokse relationer ud i ejendomsbranchen. Vi afholder f.eks. to åbne netværksfester årligt, hvor både kunder, nuværende og tidligere medarbejdere deltager, sammen med vores samarbejdspartnere. Dertil har vi mange medarbejderarrangementer i løbet af året, og du får mulighed for at dyrke din passion for vin, løb, cykling eller noget helt fjerde sammen med dine kolleger.

Vi vægter uddannelse meget højt, så du kan ikke undgå at udvikle dig fagligt med os. Vi står aldrig stille og vi prioriterer, at du er klædt godt på, så vi sammen kan rådgive vores kunder bedst muligt, og så vi sammen kan flytte grænserne for, hvad god ejendomsforvaltning er.

Vil du gerne høre mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte Anja Borreskov Frandsen på tlf. 3175 7710 eller pr. mail [email protected]

Vi vurderer ansøgninger og kalder til samtaler løbende, så send din ansøgning allerede nu.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Om Cobblestone – alt under ét tag

Cobblestone A/S er en full-service ejendomsforvalter specialiseret i udlejnings- og investeringsejendomme, samt ejer- og andelsboligforeninger. Vi er ca. 200 medarbejdere, der leverer administration og ejendomsservice samt byggeteknisk, juridisk og økonomisk rådgivning. Vi er teknologiske ledere i vores branche og organiserer os på alle måder som en moderne vidensvirksomhed. Her samarbejder vi altid tæt med den enkelte kunde for at kunne hjælpe dem med deres specifikke behov. Vi administrerer over 400 bolig- og erhvervsejendomme i alle størrelser – i alt over 25.000 enheder samt over 100 selskaber. Læs mere om os her.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Revisor", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Valby.

Jobbet er oprettet på vores service den 24.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Revisor
  • Valby
  • Onsdag den 12. april 2023

Lignende jobs

  • Revisor i København

    Er du en dygtig lønadministrator og har flair for HR-opgaver, mennesker og teamkoordinering, og gerne vil have mulighed for at forme din rolle i et mangfoldigt miljø i København?Tag med på rejsen..
    • Revisor
    • København
    Få mere info
  • Revisor i København

    Vi søger altid Revisorer og lign. til spændende stillinger hos vores danske og internationale kunder - Så trænger du til nye udfordringer, så registrer dig i vores database, ved at søge via denne s..
    • Revisor
    • København
    Få mere info
  • Revisor i København

    Vi søger en engageret og teamorienteret revisor til vores kunde, Rödl & Partner. Stillingen tilbyder en optimal balance mellem arbejdsliv og privatliv. Rödl & Partner prioriterer medarbejdernes..
    • Revisor
    • København
    Få mere info
  • Revisor i København

    BeskrivelseEr du en passioneret Accountant, der mestrer bogføringsopgaver? Er du ansvarsbevidst, struktureret og har du en brændende passion for at levere høj kvalitet i en international organi..
    • Revisor
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som revisorer i Valby

Herunder ser du udviklingen i udbudte revisor i Valby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal revisorer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte revisorer over tid

Dato Alle jobs som revisorer
28. april 2024 2
27. april 2024 2
26. april 2024 2
25. april 2024 2
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 1
11. april 2024 1
10. april 2024 1
9. april 2024 1
8. april 2024 1
7. april 2024 1
6. april 2024 1
5. april 2024 1
4. april 2024 1
3. april 2024 1
2. april 2024 1
1. april 2024 1
31. marts 2024 1
30. marts 2024 1
29. marts 2024 1