Teamleder til Rehabiliteringscenter Viborg

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Viborg

Til teamlederstilling på Rehabiliteringscenter Viborg søger vi en teamleder med ambitioner og blik for tværfaglig koordinering samt nærledelse.

Om jobbet
Vi ønsker at sætte fokus på nærledelse for bl.a. at understøtte og anerkende de dygtige medarbejdere i en omskiftelig hverdag. Vi søger derfor en leder, der kan skabe overblik og være medvirkende til at skabe mening for personalet, når der ikke er en simpel løsning. Vi søger en tæt-på-leder, der er tydelig i sin kommunikation, og kan sætte struktur og tydelige rammer for vores opgaver og mål.

Du skal medvirke til at udvikle det gode arbejdsmiljø, og have blik for at udnytte vores forskellighed og faglighed, og se forskelligheder som en styrke i opgaveløsningen, så vi får udnyttet ressourcerne bedst muligt. Forskellighed på både individ og teamniveau.

Om dig
Du har en ergo-, fysioterapeut- eller sygeplejefaglig baggrund, gerne med kommunal eller regional erfaring og erfaring med sektorovergange.

Du er nysgerrig og undersøgende, og kan håndtere at have mange bolde i luften og se muligheder. Du kan stå fast og kan gå forrest i både interne og eksterne samarbejdsrelationer. Samt at du som udgangspunkt er positiv indstillet og har et godt humør.

Om os
Som teamleder bliver du en del af et ledelsesteam sammen med lederen af RCV og Akutteamet og en teamlederkollega. Sammen leder vi i alt ca. 110 dygtige, engagerede og fleksible medarbejdere, som er hhv. sygeplejersker, ergo- og fysioterapeuter, social- og sundhedsassistenter, social- og sundhedshjælpere og husassistenter.

Du vil bl.a. får en fremtidig opgave som drivkraft i nogle af de tværsektorielle initiativer, hvor der er fokus på at understøtte personalet, såvel som at bygge bro til såvel interne som eksterne samarbejdspartnere.

I ledelsesteamet skal vi bl.a. samarbejde om at
  • fastholdelse og rekruttering, en udfordring der presser på og kalder på nytænkning, kreativitet og opfindsomhed
  • understøtte medarbejderne i det daglige tværsektorielle samarbejde og de gode overgange – internt såvel som eksternt
  • implementere aftalen om 72 timers behandlingsansvar på RCV, såvel som at give inputs til implementeringen i Viborg Kommune


Om ledelse i Viborg Kommune
Rehabiliteringscenter Viborg er del af det kommunale sundhedsområde organiseret i direktørområdet Social, Sundhed & Omsorg.

Som leder i Viborg Kommune bliver du en del af en stor og mangfoldig, politisk styret organisation, hvor ledelse bygger på vores personalepolitiske værdier – Mangfoldighed, Ordentlighed, Dygtighed = MOD, Viborg Kommunes ledelsesgrundlag og MED-aftale. Du kan læse mere om de personalepolitiske værdier, ledelsesgrundlaget og MED-aftalen på viborg.dk.

Viborg Kommune ønsker at skabe mere helhed og sammenhæng for borgerne. Derfor har byrådet vedtaget en sammenhængsmodel, der danner grundlag for den politiske styring af kommunen og sætter mål, som skaber værdi for borgerne.

Løn og ansættelse
Tilpasset den overenskomst, der ansættes efter.

Samtaler
Vi holder første samtalerunde tirsdag den 22. august 2023 og anden samtalerunde mandag den 28. august 2023. Kandidater, der går videre til anden samtale, får lavet en personprofil inden anden samtale. Du skal sætte tid af til en samtale om din personprofil den 25. august 2023.

Få mere at vide
Læs mere om jobbet i den vedhæftede job- og kompetenceprofil her.

Du kan også læse mere om arbejdspladsen på viborg.dk: Forside - Rehabiliteringscenter Viborg

Hvis du har spørgsmål om jobbet som teamleder, er du velkommen til at kontakte leder af RCV og Akutteamet Bente S.H. Christensen på telefon 21 63 78 30.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Salgschef", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Viborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.8.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Salgschef
  • Viborg
  • Torsdag den 17. august 2023

Lignende jobs

  • Salgschef i Midtjylland

    Kan du styrke salget af VVS-produkter og samtidig have fokus på udvikling af tre afdelinger? Så er du den helt rette for Brødrene Kier.Brødrene Kier er i dag en betydende spiller i grossistbran..
    • Salgschef
    • Midtjylland
    Få mere info
  • Salgschef i Viborg

    Salgschef søges til organisation/virksomhed i 8800 Viborg
    • Salgschef
    • Viborg
    Få mere info
  • Salgschef i Herning

    Bliv en del af et værdibaseret discountkoncept – søg stillingen som salgsleder i REMA 1000 på H.P. Hansens Vej i Herning I REMA 1000 er vi positive og offensive mennesker med ét fælles mål – neml..
    • Salgschef
    • Herning
    Få mere info
  • Salgschef i Midtjylland

    Salgschef søges til organisation/virksomhed i Midtjylland
    • Salgschef
    • Midtjylland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som salgschef i Viborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte salgschef i Viborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal salgschef.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte salgschef over tid

Dato Alle jobs som salgschef
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 2
18. april 2024 2
17. april 2024 2
9. april 2024 1
8. april 2024 1
7. april 2024 1
6. april 2024 1
5. april 2024 1
4. april 2024 1
3. april 2024 1
2. april 2024 1
1. april 2024 1
31. marts 2024 1
30. marts 2024 1
29. marts 2024 1