Rekrutteringsofficer til Hærens Officersskole

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederiksberg

Vil du være med til at rekruttere fremtidens kadetter til Hærens Officersskole?
HÆRENS OFFICERSSKOLE søger en energisk kaptajn eller major M322 til rekruttering af kadetter til officersuddannelserne samt andet stabsarbejde. Stillingen er velegnet til samtidig læsning af MMS.

Om os

På Hærens Officersskole uddanner vi officerer med positive forventninger til deres tjeneste i Hæren og i Forsvaret – og som kan uddanne, motivere samt føre soldater og enheder i kamp.
Vi har ansvaret for udviklingen, kvaliteten og tilrettelæggelsen af officersuddannelserne og løser opgaven i samvirke med Hærkommandoen og Forsvarsakademiets stab og institutter. Som et særligt ansvar er det vores opgave at varetage og tilsikre kadetternes personlige udvikling og dannelse.

Vi er en væsentligt bidragyder til den samlede rekruttering af officerer til Hæren og støtter dermed ambitionen om at tiltrække de bedst kvalificerede militære og civile ansøgere.
Vi tillægger det vægt, at vi i skolens stab, indgår aktivt i skolens sociale liv og kammeratlige samvær.

Om stillingen

Som rekrutteringsansvarlig bliver du en del af et team, der løser en bredere vifte af opgaver. Rekrutteringsopgaven er i centrum og dækker ca. 60-70 procent af arbejdstiden.
Rekrutteringsopgaven er mangfoldig og dækker blandt andet:

1. Udvikling af rekrutteringsområdet, herunder gennemførelse af rekrutteringsarrangementer.
2. Samarbejde med Forsvarsakademiets stab, Hærens myndigheder og Forsvarsministeriets Personalestyrelse.
3. Være ansvarlig for gennemførelse af samtaler med ansøgere til Hærens officersuddannelser.
4. Virke som kontaktperson og studievejleder for ansøgere til officersuddannelsen. Særligt for sidstnævnte opgave gælder, at vi opretholder en meget tæt og personlig kontakt til ansøgerne, hvorfor det skal falde dig naturligt at ringe og tale med mennesker frem for at sende dem mails.

Stillingens resterende opgaver dækker:
1. Koordination, udvikling og tilrettelæggelse af Hærens Officersskoles internationale samarbejde, herunder kadetudvekslinger, idrætskonkurrencer, kadetstævner m.v.
2. Almindelig sagsbehandling

Det er ikke nødvendigt på forhånd at vide en masse om den nye officersuddannelse, optagelseskrav, studieordninger m.v.

Din nærmeste chef er Næstkommanderende for Hærens Officersskole.

Om dig

Du skal have lyst til og flair for kommunikation og interaktion med andre mennesker – og dit syn på opgaverne som officer skal være lyst og optimistisk. Du skal have en klar interesse for, hvem fremtidens officerer i Hæren skal være, herunder at tidens dagsordener omkring arbejdsliv, familieliv, trivsel og relationer m.v. er kommet for at blive.

Du skal være god til at etablere personlige og faglige netværk til gavn for dine mange samvirkeopgaver.

Du skal have den fornødne disciplin til at sætte dig grundigt ind i de stillede opgavers formål og natur, sådan at vores rekrutteringsindsats, budgettering og kommunikation opretholder sin høje kvalitet.

Du skal kunne arbejde selvstændigt med både større og mindre opgaver, og du skal trives i et travlt omskifteligt miljø, hvor der lægges vægt på humor, god omgangstone og en respekt for den enkelte medarbejder. Du er nytænkende og har gode samarbejdsevner.

Du skal fremstå som et forbillede militært og som officer overfor både kadetter og ansøgere.

Følgende er ikke krav, men det er ønskeligt,
- at du kommer direkte fra Hæren, som vi ønsker at have en så tæt som mulig relation til.
- at du har erfaring med stabsarbejde og personeltjeneste, men hvis ikke så lærer du af os og af opgaven.

Vi er åbne over for alle kaptajner og majorer M322. Er du på vej opad giver stillingen gode muligheder for at gennemføre Master i Militære Studier. Er du på vej fremad, fx med ambition om M322, er der lige så gode muligheder for at sidde i stillingen i en længere periode.

Vi er mange mænd på officersskolen, så vi opfordrer altid kvinder til også at søge vores ledige stillinger.

Ansættelsesvilkår

Stillingen besættes efter protokollat til overenskomst for akademikere i staten om officerer under Forsvarsministeriet.
Stillingen er indplaceret i løngruppe 4, som omfatter kaptajnløjtnanter/kaptajner. Er du allerede ansat i Forsvarsministeriets Koncern, vil du fortsat være ansat i henhold til gældende aftaler mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hovedorganisationen af Officerer i Danmark om løn og ansættelsesvilkår for tjenestemandsansatte eller overenskomstansatte officerer i Forsvaret.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes til hemmeligt og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.
Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.
Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

Såfremt du er udpeget til INTOPS, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

Fast tjenestested er Frederiksberg

Stillingen er ledig pr. 1. juli/august 2023.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingsindholdet, kan du kontakte Hærens Officersskoles næstkommanderende, major Martin Pham Carlslund, på [email protected] (+45 72817681).

Har du spørgsmål til løn og ansættelsesvilkår, kan du kontakte Forsvarsministeriets Personalestyrelse, HR-konsulent kaptajn Thomas Gjøll Hansen på telefon 32 66 59 08 eller på mail: [email protected]

Ansøgningsfristen er d. 4. juni 2023 og vi forventer at gennemføre samtaler efter denne dato.

Forsvarsministeriet Koncern er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen, fordi vi tror på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem dynamik og nytænkning.
Læs mere om Forsvaret som arbejdsplads på www.Forsvaret.dk

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederiksberg.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • Frederiksberg
  • Søndag den 04. juni 2023

Lignende jobs

  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    STILLINGEN ER BESAT OG KAN IKKE SØGES LÆNGERERigshospitalets fornemmeste opgave er at være til gavn for den enkelte patient og det samlede sundhedsvæsen. Men hvordan er man til gavn for det sam..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    Er du på udkig efter et arbejde, hvor du har højt til loftet og får en masse frisk luft? Har du lyst til at udføre parkeringskontrol på vores parkeringsarealer og hjælpe bilister, som har spørgsmål..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    Do you find Threat Hunting, Threat Intelligence, SIEM and EDR exciting, and do you want to be a deciding factor in IT Security in our internal as well as our customer’s environments? As IT Security..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i Dragør

    Vil du være med til at give vores gæster gode svømmeoplevelser?Dragør svømmehal søger lige nu livredder på fuldtid til blandt andet opsyn i dameafdelingen.Vi har brug for dig i rollen som liv..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Dragør
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i Frederiksberg

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i Frederiksberg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
26. april 2024 4
25. april 2024 4
24. april 2024 4
23. april 2024 4
22. april 2024 4
21. april 2024 4
20. april 2024 4
19. april 2024 4
18. april 2024 4
17. april 2024 4
16. april 2024 3
15. april 2024 1
14. april 2024 2
13. april 2024 2
12. april 2024 2
11. april 2024 1
10. april 2024 1
9. april 2024 1
8. april 2024 1
7. april 2024 1
6. april 2024 1
5. april 2024 1
4. april 2024 1
3. april 2024 1
2. april 2024 1
1. april 2024 1
31. marts 2024 1
30. marts 2024 1
29. marts 2024 1
28. marts 2024 1
27. marts 2024 1