Vi søger flere sikkerhedsvagter til vores kundes byggeplads på Sjælland

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Glostrup

Din situationsfornemmelse er helt i top, du elsker at være ude i det fri, og du trives blandt alle typer mennesker? Hvis det lige er dig, så har vi den fedeste udfordring til dig. Vi søger nemlig flere sikkerhedsvagter til at skabe tryghed på vores kunders byggepladser på Sjælland.

Vær, hvor det sker

En ting er sikkert, du bliver vores kunders sikkerhedsnet og deres kontakt på stedet. Du er de vågne øjne, som observerer, og de handlende hænder, der reagerer, når der er behov. Som sikkerhedsvagt på vores kunders byggepladser bliver du ansvarlig for sikkerhedsrunderinger og sikkerhedstjek på bygningerne og områderne uden for. Du vil også få portvagten og tage imod gæster samt bevogte området via overvågningen.

Er du klar til at gribe udfordringen?

Vi tilbyder et spændende job med forskellige opgaver og udfordringer, hvor sikkerhed, tryghed og kundeservice er i centrum. Et job, hvor du er meget i det fri og får en masse luft under vingerne og hvor to dage sjældent er ens.

Du kan bl.a. se frem til, at

  • Du er den første på stedet, når det uventede sker eller alarmen går.

  • Du får en varieret hverdag og kan gribe både små og store udfordringer.

  • Du er de skarpe øjne, som overvåger når du runderer.

  • Du står for rapportering af alle hændelser.


Vi søger både fuldtids- og deltidsmedarbejdere, hvor du har mulighed for både dag- og nattevagter. Fleksibilitet er vigtigt for os. Og selvfølgelig tager vi også højde for dine ønsker i forhold til arbejdstider og vagtplaner.

Hvad er vores forventninger til dig?

Du er en holdspiller, som træder til, når dine kollegaer har brug for det. En selvstændig problemknuser, som skaber overblik og tager styringen i det uforudsete. Du forstår at arbejde struktureret, tro mod opgaver og processer, samt klar og forståelig i din kommunikation. Du er vild med at være ude under den åbne himmel og gå en god portion, så skridttælleren næsten ikke kan følge med. Det forventes at du altid optræder roligt, høfligt og serviceminded, men samtidig kan agere med autoritet overfor personer som ikke overholder reglerne og instruktioner for ophold på området. Men vigtigst af alt, matcher du vores værdisæt; ærlighed, vagtsomhed og hjælpsomhed. 

Derudover forventer vi også, at:

  • Du har bestået AMU Grundlæggende Vagtkursus.

  • Du har kørekort til kategori B.

  • Du har kendskab til IT samt til Microsoft programmer.  

  • Du kan begå dig på dansk, såvel som engelsk både skriftligt og mundtligt.

  • Du er fleksibel og omstillingsparat.


Du mærker sammenholdet hos os

Du kommer ind i et stærkt sammenhold med professionelle kollegaer. Du bliver en del af teamet af sikkerhedsvagter på vores byggepladser på Sjælland, hvor der med tiden, hvis du har modet på det, vil være mulighed for at prøve kræfter med mange forskellige vagtopgaver. Du vil opleve, at der er solid opbakning fra både din leder og kollegaer. Du bliver en del af en respekteret, sund og alsidig arbejdsplads med ordentlige forhold. En arbejdsplads, hvor der er plads til, at du kan udleve dine ønsker og ambitioner.

Er du klar til at mærke sammenholdet og skabe tryghed?

Vi holder samtaler løbende, så det gælder om at være hurtig på aftrækkeren, og senest d. 14. januar 2024. Så grib dit tastatur, skriv en motiveret ansøgning og upload den sammen med dit CV igennem vores rekrutteringsportal ved at trykke på ”ansøg” i stillingsopslaget. Du må også meget gerne vedlægge et karakterudskrift, relevante udtalelser og anbefalinger.

Skulle du have nogle spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte driftsleder, Birgitte Kjellerup, på mail: [email protected].

Vi glæder os til at høre fra dig!

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Glostrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.11.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • Glostrup
  • Søndag den 14. januar 2024

Lignende jobs

  • Sikkerhedsmedarbejder i Kastrup

    Would you like to be part of the continued success of [xxxxx] Aviation, play a vital role in our Security Department and in how we maintain a high level of security, and at the same time provide serv..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Kastrup
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    STILLINGEN ER BESAT OG KAN IKKE SØGES LÆNGERERigshospitalets fornemmeste opgave er at være til gavn for den enkelte patient og det samlede sundhedsvæsen. Men hvordan er man til gavn for det sam..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    Er du på udkig efter et arbejde, hvor du har højt til loftet og får en masse frisk luft? Har du lyst til at udføre parkeringskontrol på vores parkeringsarealer og hjælpe bilister, som har spørgsmål..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i Albertslund

    Er du den kommende kollega, der har succesfuld erfaring med at drive kommercielle aktiviteter og samtidig sikre målrettet drift i en afdeling med mange store og internationale kunder?En unik og..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Albertslund
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i Glostrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i Glostrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
17. maj 2024 3
16. maj 2024 3
15. maj 2024 3
14. maj 2024 2
13. maj 2024 3
12. maj 2024 5
11. maj 2024 5
10. maj 2024 5
9. maj 2024 5
8. maj 2024 4
7. maj 2024 3
6. maj 2024 3
5. maj 2024 3
4. maj 2024 4
3. maj 2024 4
2. maj 2024 4
1. maj 2024 5
30. april 2024 5
29. april 2024 4
28. april 2024 4
27. april 2024 4
26. april 2024 3
25. april 2024 3
24. april 2024 3
23. april 2024 3
22. april 2024 3
21. april 2024 3
20. april 2024 3
19. april 2024 3
18. april 2024 3
17. april 2024 3