Udstationering til Polen – Adjudant for Deputy Commander ved Headquarters Multinational Corps Northeast

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Er du en dygtig planlægger og kommunikator med stor interesse for det operative? Og er du god til at håndtere mange opgaver samtidigt i en dynamisk hverdag? Så tilbyder vi stillingen som adjudant for den danske Deputy Commander (DCOM) ved Headquarters Multinational Corps Northeast (HQ MNC NE) i Szczecin, Polen.

Du bliver ligeledes en del af vores velfungerende danskerkoloni på ca. 45 kollegaer med tilhørende familier ved Headquarters Multinational Corps Northeast i Szczecin, Polen.

Om os

Headquarters Multinational Corps Northeast, som kunne blive dit kommende tjenestested, er beliggende i Szczecin i det nordvestlige Polen, hvor de danske grænser kan nås inden for 4-5 timer i bil og færge. Beliggenheden giver gode muligheder for transport til det øvrige Europa - i forbindelse med tjenesterejser, men i høj grad også i forhold til fritid og ferie.

Danmark har været en vigtig del af HQ MNC NE siden 1999. Hovedkvarteret består af ca. 460 militære og civile medarbejdere fra 23 forskellige nationer, hvor Danmark, Polen og Tyskland udgør den største del som Framework Nations.

Danmarks nuværende engagement er 46 militære stillinger fordelt i hele hovedkvarteret samt ved vores nationale støtteelement. Ud over de faste stillinger udgør reserven en vigtig del af det danske bidrag, hvor Danmark besætter 23 funktioner i korpsets reservestruktur.

HQ MNC NE er et hovedkvarter på permanent højt beredskab i NATO´s styrkestruktur og varetager det landbaserede regionale ansvar for sikkerhed i det baltiske område og Polen. Hovedkvarteret har således et permanent ansvar for NATOs aktiviteter i Alliancens nordøstlige område og er operativt 24/7 – 365.

I Szczecin findes der flere internationale skoler, der følger anerkendte internationale undervisningsprogrammer, ligesom der er flere børneinstitutioner med et internationalt islæt.

Hovedkvarterets sports- og velfærdsklubber, samt de mange sociale aktiviteter for hele familien, giver gode muligheder for et aktivt fritidsliv med mange multinationale og nationale aktiviteter, som er med til at skabe gode vilkår for din egen og familiens trivsel i Polen.

Du kan finde yderligere oplysninger om hovedkvarteret på HQ MNC NE’s myndighedsside samt på www.mncne.pl og Facebook.

Hvis du udover denne stilling generelt er interesseret i tjeneste ved HQ MNC NE i Polen, så kontakt os gerne omkring mulighederne.

Om stillingen

Som adjudant for DCOM får du en unik stilling, hvor du i samarbejde med den Militære Assistent (MA) er DCOM umiddelbare sparringspartner og skal sikre at DCOM er orienteret og velforberedt i forbindelse med alle relevante emner i hovedkvarteret som helhed.

Du vil blive en del af et forkontor, hvor du med den polske MA og den polske Personlige Assistent (PA) har til opgave at synkronisere og opdatere generalens kalender, koordinere opgaver og aktiviteter, samt lejlighedsvis forberede taler og skrive referater. Herunder vil du forberede briefinger og/eller koordinere disse i samarbejde med ansvarlige stabsdivisioner i hovedkvarteret.

Du vil deltage i mange aktiviteter og møder sammen med DCOM, hvilket giver dig gode muligheder for at opnå en dyb forståelse for hvordan hovedkvarteret og samarbejdet med aktørerne i regionen fungerer. Derudover har du et særligt ansvar og opgave med at arrangere og koordinere alle praktiske aspekter i forbindelse med tjenesterejser for DCOM, samt ledsage DCOM på mange af disse.

Du vil ligeledes blive en del af et støre team i Command Group (CG), hvor tæt koordination og samarbejde med Commander (COM) og Chief of Staff (COS) forkontorer vil være essentiel for at kunne understøtte DCOM arbejde.

Som adjudant for DCOM, vil du opleve en dagligdag, der er fyldt med udfordrende arbejdsopgaver, som bibringer dig nye kompetencer og erfaringer, der giver dig et solidt erfaringsgrundlag i forhold til din videre karriere i Forsvaret såvel nationalt som internationalt.

Om dig

Du er kaptajn og har gennemført videreuddannelsestrin I for ledere, VUK/BDE eller Føringskursus.

Vi forventer, at du har erfaring som underafdelingschef og har sagsbehandlererfaring fra minimum bataljonsniveau.

Vi forventer, at du er en stærk koordinator og er dygtig til at få opgaver eksekveret i tæt samarbejde med andre. Du er arbejdsom, omstillingsparat og kan trives i en travl hverdag. Du er præsentabel, har konduite og evner at levere opgaveløsninger af høj kvalitet – ofte med korte tidsfrister. Du skal selvstændigt kunne sagsbehandle og rapportere komplekse sager og det er afgørende, at du arbejder struktureret og omhyggeligt.

Du evner at planlægge langsigtet, samtidig med at du holder igangværende opgaver på sporet og håndterer nu og her opstående opgaver. Dette kræver at du skal kunne bevare overblikket i en hektisk hverdag med mange samtidige opgaver.

Ansættelsesvilkår

Stillingen besættes efter protokollat af 23. maj 2019 til overenskomst for akademikere i staten om officerer under Forsvarsministeriet.

Stillingen er indplaceret i løngruppe 4, som omfatter kaptajner og kaptajnløjtnanter. Er du allerede ansat i Forsvarsministeriets Koncern, vil du fortsat være ansat i henhold til gældende aftaler mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hovedorganisationen af Officerer i Danmark om løn og ansættelsesvilkår for tjenestemandsansatte eller overenskomstansatte officerer i Forsvaret.

Der er tale om en udstationering, hvor du kan medbringe familien i en periode på tre til fire år. Er du interesseret i en kortere periode så kontakt os gerne omkring mulighederne.

Stillingen besættes pr. 1. juni 2023.

Du bliver udstationeret under den gældende udetillægsordning, hvilket vil sige, at du bl.a. får betalt dine flytte- og boligudgifter ligesom du modtager et skattefrit udetillæg. Du finder mere information i FPSBST 566-2, som omhandler forhold under udstationering, herunder bl.a. ægtefællepension og hjemflytningstillæg.

I forbindelse med ansættelsen vil der være mulighed for forhandling af tillæg.

Forud for tiltrædelse skal du opfylde flg. forudsætninger:
- Bestået forsvarets fysiske basiskrav,
- Være helbredsgodkendt til status operativ (helbred og tænder),
- Have gennemført CAC-A og TSE,
- Bestået sprogtest i engelsk til SLP 3-3-3-3 ved Forsvarsakademiet.
- Sikkerhedsgodkendt til NATO SECRET.

De enkelte Q’er vil blive fornyet løbende under udstationeringen.

Kontakt og ansøgning
Hvis du vil høre mere om stillingen eller om tjeneste i almindelighed ved HQMNCNE er du velkommen til at kontakte Senior National Officer (SNO), oberst Jens Sund på telefon +48 91 811 51 00/ +48 914 445 100 eller major Søren Lauridsen, J1, telefon +48 91 811 51 21.

Har du spørgsmål til løn- eller ansættelsesvilkår, kan du kontakte til HR-konsulent Tine Valentin Nielsen ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på tlf. 3266 5768.

Ansøgningsfrist: d. 26. marts 2022.
Ansættelsessamtaler gennemføres efter nærmere aftale.

Interesseret i at blive udstationeret?
Er du udover denne stilling generelt interesseret i tjeneste ved HQ MNC NE i Polen? Kontakt os gerne for at høre hvilke muligheder der er i fremtiden.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • København K
  • Søndag den 26. marts 2023

Lignende jobs

  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    STILLINGEN ER BESAT OG KAN IKKE SØGES LÆNGERERigshospitalets fornemmeste opgave er at være til gavn for den enkelte patient og det samlede sundhedsvæsen. Men hvordan er man til gavn for det sam..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    Er du på udkig efter et arbejde, hvor du har højt til loftet og får en masse frisk luft? Har du lyst til at udføre parkeringskontrol på vores parkeringsarealer og hjælpe bilister, som har spørgsmål..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    Do you find Threat Hunting, Threat Intelligence, SIEM and EDR exciting, and do you want to be a deciding factor in IT Security in our internal as well as our customer’s environments? As IT Security..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i Dragør

    Vil du være med til at give vores gæster gode svømmeoplevelser?Dragør svømmehal søger lige nu livredder på fuldtid til blandt andet opsyn i dameafdelingen.Vi har brug for dig i rollen som liv..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Dragør
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0
4. april 2024 0
3. april 2024 0
2. april 2024 0
1. april 2024 0
31. marts 2024 0
30. marts 2024 0
29. marts 2024 0
28. marts 2024 0