Chef til det nyoprettede Strategisk Porteføljekontor i Udviklings- og Planlægningsstaben

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Trives du med at give bidrag til strategiske beslutninger og med at have en stor berøringsflade internt og eksternt? Kan du håndtere kontinuerligt at skulle levere kvalitetsprodukter direkte til Forsvarets øverste ledelse – ofte med korte tidsfrister? Har du evner til og interesse for at bidrage til Forsvarets udvikling af eksisterende og nye kapaciteter? Giver du ikke op, før du har fundet løsninger?
Så er du måske den nye chef for Porteføljekontoret.

Om os

Udviklings- og Planlægningsstaben er en del af Forsvarsstaben i Forsvarskommandoen, der agerer på vegne af Forsvarschefen og omsætter politiske beslutninger til konkrete handlinger.
Udviklings- og Planlægningsstaben er placeret på styringsniveau I og er ansvarlig for Forsvarets overordnede udvikling, planlægning og styring, strategiske koncepter, policy, internationalt samarbejde og kapacitetsudvikling mv.

Staben bidrager, i samarbejde med øvrige stabe og kommandoer samt øvrige styrelser under Forsvarsministeriet til, at Forsvaret udvikler og uddanner fastlagte kapaciteter, herunder råder over personel, materiel, etablissement og IT, som er nødvendig for at løse pålagte opgaver, herunder styrkeindsættelse, inden for den afsatte økonomiske ramme.
Staben er organiseret med en Strategiafdeling, en Forligsafdeling og en Styringsafdeling.

Strategisk Porteføljekontor er et nyoprettet kontor, som vil have ansvar for at skabe og bevare overblikket over porteføljen af projekter og programmer. Det indbefatter at monitere og rapportere om udviklingen af projekter og programmer i Forsvaret. Kontoret skal derudover levere en direkte støtte til Forsvarschefens porteføljestyring af prioriterede projekter gennem aktiv stillingtagen til behov for og anbefaling af tilpasning af porteføljen samt korrigerende handlinger.

Om stillingen

Du kommer til at arbejde i ’hjertet’ af Forsvarskommandoen med en meget tæt kontakt til Forsvarets øverste ledelse.

Du bliver chef for et kontor på ca. fem medarbejdere med fokus på udvikling og udarbejdelse af 15-årige investerings- og anskaffelsesplaner samt materielanskaffelsesprojekter til alle værn.

I din hverdag har du ansvaret for at sikre en tæt dialog og koordination med de enkelte projektledere og styregruppeformænd internt i Forsvarskommandoen samt eksternt til Forsvarsministeriet og øvrige styrelser.

Du bliver ansvarlig for strategiske ledelsesrapporteringer, beslutningsoplæg, briefinger og håndakter. Kompleksiteten, og krav om høj grad af faglighed, i denne stilling gør, at du vil få stor indsigt i koncernens materielanskaffelser og drift på både praktisk og strategisk niveau. Stillingen giver derfor gode muligheder for personlig og faglig udvikling i en spændende hverdag.

Om dig

Du er udviklings- og helhedsorienteret. Du formår at opbygge og vedligeholde et omfattende netværk på tværs af værn, myndigheder og niveau. Du har en tillidsvækkende og inkluderende tilgang til din opgaveløsning og ledelse.

Du er robust og trives i en hverdag med hurtigt skiftende opgaver og prioriteringer og har en fleksibel tilgang til dine rammer og opgaver. Din faglighed er vigtig, men dine analytiske anlæg og dømmekraft er endnu vigtigere. Det vil være en hjælp for dig at vide noget om Forsvarets opbygning og struktur, ligesom tidligere dokumenteret erfaring med porteføljestyring, programstyring og PRINCE2 forventes.

Du er officer, og har gennemført Videreuddannelsestrin II/L eller tilsvarende. Alternativt har du en akademisk uddannelse med erfaring fra en lignende stilling på styrelses- eller ministerieniveau. Henset til stillingens centrale opgaver samt behovet for gennemslagskraft vil det være en stor fordel, såfremt du har erfaring på chefniveauet.

En af dine vigtigste kvalifikationer er dit helhedssyn, hvor du formår at tænke koncernens udvikling og drift ind i virket for dit ansvarsområde i overensstemmelse med Forsvarsministeriets mission og vision.

Ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår forhandles efter rammeaftalen om kontraktansættelse af chefer i staten. Den endelige lønpakke vil afhænge af din baggrund og dine kvalifikationer, men stillingen er indplaceret i løngruppe 1. Derudover er der mulighed for at forhandle tillæg efter kvalifikationer, ligesom der er mulighed for, at ansættelsen kan ske på åremål.

Hvis du i forvejen er tjenestemand, er der mulighed for, at ansættelsen kan ske som tjenestemand i lønramme 37 efter en konkret vurdering. Ansøgningen skal stiles til Dronningen, medmindre du allerede er indplaceret i lønramme 37.

Ansættelsesområdet er Forsvarsministeriet med tilhørende myndigheder og institutioner.

Dit faste tjenestested er Forsvarskommandoen, Holmens Kanal 9, 1060 København K.

Ansøgere skal kunne opnå sikkerhedsgodkendelse samt kunne opretholde denne under hele ansættelsesforløbet.

Er du militært ansat skal du kunne opfylde Forsvarets helbredskrav til deltagelse i internationale missioner samt kunne bestå fysiske tests i henhold til Forsvarets krav.

Såfremt du er udpeget til INTOPS skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte vicechef for Udviklings- og Planlægningsstaben, Anders Friis på mobil 40 29 28 42.

Hvis du har spørgsmål til løn og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse Jens Kristian Navntoft på tlf. 3266 5126 eller mail: [email protected].

Ansøgningsfristen er torsdag den 15. juni 2023.

Samtaler forventes afholdt umiddelbart herefter.

Stillingen er ledig til besættelse snarest muligt.

Vi vil bede dig om at søge stillingen via linket. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

Forsvarsministeriets ministerområde er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen, fordi vi tror på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem dynamik og nytænkning.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • København K
  • Torsdag den 15. juni 2023

Lignende jobs

  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    STILLINGEN ER BESAT OG KAN IKKE SØGES LÆNGERERigshospitalets fornemmeste opgave er at være til gavn for den enkelte patient og det samlede sundhedsvæsen. Men hvordan er man til gavn for det sam..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    Er du på udkig efter et arbejde, hvor du har højt til loftet og får en masse frisk luft? Har du lyst til at udføre parkeringskontrol på vores parkeringsarealer og hjælpe bilister, som har spørgsmål..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    Do you find Threat Hunting, Threat Intelligence, SIEM and EDR exciting, and do you want to be a deciding factor in IT Security in our internal as well as our customer’s environments? As IT Security..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i Dragør

    Vil du være med til at give vores gæster gode svømmeoplevelser?Dragør svømmehal søger lige nu livredder på fuldtid til blandt andet opsyn i dameafdelingen.Vi har brug for dig i rollen som liv..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Dragør
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0
4. april 2024 0
3. april 2024 0
2. april 2024 0
1. april 2024 0
31. marts 2024 0
30. marts 2024 0
29. marts 2024 0