Søværnets Navigationsofficer - den del af Maritim Sikkerhed

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Vil du være med til at påvirke sikkerhedskulturen i Søværnet? Vi leder efter lige netop dig, der har navigation som sin spidskompetence og som tror på, at sikkerhed ikke blot er reglementer men også kultur og samspil.

Har du god og bred operativ- og sejladserfaring fra tjeneste i flere af Søværnets eskadrer og har du mod på at stå i spidsen for Søværnets strategiske udvikling af navigations- og sikkerhedsområdet?

Så er der mulighed for at blive en del af ledelsen i Søværnskommandoens Maritim Sikkerhedssektion og leder af NAV elementet som Søværnets Navigationsofficer.

Om os

MARSIK er under opbygning og hører organisatorisk hjemme i Søværnskommandoen i Karup, men vi arbejder ud fra flere lokationer. Vi er fleksible i relation til geografisk arbejdssted.

MARSIK har stor berøringsflade i Søværnet og vores arbejde har direkte indflydelse på sikkerhedsforståelsen blandt vores besætninger samt i stabe og ved skolerne.

Vi tror på, at sikkerhed skabes af mennesker med de rette kompetencer, den rette træning og friheden samt opbakningen til at handle situationsbestemt. Compliance ser vi som et vigtigt minimumskrav og som den rettesnor, der holder os på sporet i en travl hverdag. Safety ser vi som den nødvendige tilpasningsdygtighed, der gør, at vi kan håndtere det uforudsete og dermed forbygge alvorlige ulykker.

Navigation er tæt forbundet med sikkerhed, og derfor oprettes et NAV element, som skal være spydspidsen inden for navigationsfagligheden i Søværnet. NAV elementer skal forvalte og udvikle det strategiske område inden for navigation, samt understøtte styrkeproduktion igennem Seariding og materieludvikling gennem myndighedssamarbejde.

Du bliver leder af NAV elementet med et udvalg af dedikerede og motiverede ligesindede. Dertil bliver du en del af et team af dedikerede medarbejdere, civile såvel som militære i MARSIK. Alle vægter både faglighed, professionalisme og godt kollegaskab højt.

Vores omgangstone er uformel og anerkendende, og vi nyder at diskutere vores fag og udforske tendenser.

Om stillingen

I stillingen som Søværnets Navigationsofficer fungerer du både som dagligleder for NAV elementet i MARSIK, men også som souschef for leder af MARSIK afdelingen.

I stillingen vil du fungere som overordnet navigationsfaglig leder på det operative og sikkerhedsmæssige område, samt inden for områdets warfareelementer. Du vil desuden have det faglige ansvar for navigationsrelaterede procedurer for Søværnets enheder og kommende platforme. Du vil være ansvarlig for selvstændig udfærdigelse, udvikling og forvaltning af navigationsbestemmelser, doktriner, publikationen og DANEXTAC i Søværnet. Herunder også opretholde, planlægge og auditere brotjeneste procedurer og navigationsstandarder i Søværnet gennem NAV audit og DANSARC. For at du kan håndtere disse tre roller, vil du skulle arbejde på tværs af Søværnskommandoens sektioner, skoler, center og Forsvarets Materiel- og Indkøbsstyrelse.

Dansk repræsentant i NATO fora og andre internationale samarbejdsaftaler.

I stillingen vil du også bestride posten som Formand for Søværnets Navigationsudvalg, der er ansvarlig for vidensdeling og LL/LI udbredelse inden for navigationsområdet til de operative enheder, samt forestå større projektstyring mellem SVN enheder, myndigheder, skoler, centrer, eskadrerne og SVK. En af de vigtigste punkter er, at du skal varetage de operative enheders interesser på navigationsområdet overfor overordnede myndigheder

Du skal forvente et afvekslende job, hvor du lejlighedsvis skal ud at sejle, gennemføre seminarer, workshops, møder samt undervise på Søværnets enheder. Du skal derfor forvente omkring 60-90 dage væk fra kontoret både til lands og til vands. Der vil være fokus på, at de mange udedage returneres med hjemmearbejdsdage og afvikling.

Om dig

Du forventes at være en erfaren navigationsofficer, have flair for sagsbehandling og faglig fyrtårn inden for navigation. Dertil forventes det, at du har erfaring med navigation i både 1., 2. og 3. Eskadre operationsmønstre. Du skal have gode analytiske evner, samt gode kommunikationsevner – skriftligt såvel som mundtligt. Du er udadvendt, struktureret, pragmatisk og har gode samarbejdsevner.
Du forventes selvstændigt at kunne forestå sagsbehandling og -prioritering på navigationsområdet, planlægge og koordinere projekter i tæt samarbejde med de operative enheder, skolerne samt FMI og SVK.

Det forventes, at du har gennemført træning ved German Naval Damage and Control Training Center (GNDC TC) og Flag Officer Sea Training (FOST) som VCH.

Som leder forventes det, at du besidder gode mentorevner samt motiverende pædagogiske egenskaber. Det er vigtigt, at du demonstrerer en fornuftig prioritering og at du har fokus på work-life balance.

Hvis du er optaget på eller i gang med MMS vil der være mulighed for at indgå en uddannelsesaftale og du vil i perioden frem til en eventuel udnævnelse i stillingen, bestride stillingen som funktion i højere stilling.

Ansættelsesvilkår

Stillingen besættes efter protokollat til overenskomst for akademikere i staten om officerer under Forsvarsministeriet. Stillingen er indplaceret i løngruppe 5, som omfatter majorer og orlogskaptjaner. Er du allerede ansat i Forsvarsministeriets Koncern, vil du fortsat være ansat i henhold til gældende aftaler mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hovedorganisationen af Officerer i Danmark om løn og ansættelsesvilkår for tjenestemandsansatte eller overenskomstansatte officerer i Forsvaret.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Leder for Maritim Sikkerhed, orlogskaptajn Maria Martens på telefon 40 45 74 76 eller mail [email protected].

Har du spørgsmål til løn og ansættelsesvilkår, kan du ringe til Forsvarsministeriets Personalestyrelse, HR-konsulent Sandra Bengtson Hede på telefon 72 81 91 72.

Ansøgningsfrist er den 31. december 2023 med tiltrædelse den 1. januar 2024 eller snarest derefter. Skiftedatoen er dog fleksible, hvis det kan bidrage til tilgang af den rette medarbejder. Samtaler afholdes i uge 51.

Du må gerne vedlægge de FOKUS bedømmelser, du finder relevante for stillingen.

Såfremt du er udpeget til INTOPS, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.12.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • København K
  • Søndag den 31. december 2023

Lignende jobs

  • Sikkerhedsmedarbejder i Kastrup

    Would you like to be part of the continued success of [xxxxx] Aviation, play a vital role in our Security Department and in how we maintain a high level of security, and at the same time provide serv..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Kastrup
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    STILLINGEN ER BESAT OG KAN IKKE SØGES LÆNGERERigshospitalets fornemmeste opgave er at være til gavn for den enkelte patient og det samlede sundhedsvæsen. Men hvordan er man til gavn for det sam..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i Dragør

    Vil du være med til at give vores gæster gode svømmeoplevelser?Dragør svømmehal søger lige nu livredder på fuldtid til blandt andet opsyn i dameafdelingen.Vi har brug for dig i rollen som liv..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Dragør
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i København K

    Opportunity You've seen us everywhere, from a road trip, passing over one of our trucks, to the biggest ports in the planet where we touch land to continue our journey All The Way to your front d..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København K
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
14. maj 2024 0
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0