Logistikbefalingsmand til Landsdelsregion Øst

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København Ø

Landsdelsregion Øst tilbyder en udfordrende stilling, hvor du vil have stor mulighed for at præge de lokale logistiske forhold og mulighed for udvikling i, og af, stillingen som sagsbehandler i logistikelementet.

Skal du være med på holdet?

Om os

Landsdelsregion Øst (LRGNE) er en landmilitær, operativ niveau III myndighed organiseret i en brigade stabsstruktur og med ansvar under Hærkommandoen for indsættelse af landstyrker i den østlige del af Danmark. Landsdelsregionen er opstillings- og uddannelsesmæssigt underlagt Hjemmeværnskommandoen og har seks hærhjemmeværnsdistrikter underlagt, alle organiseret som bataljonsstabe, heraf fem på Sjælland og én på Bornholm.

Herudover har vi som reserveenheder underlagt to førings- og planlægningsstabe (tidligere lokalforsvarsafsnit) samt en forbindelsesofficerssektion. Slutteligt råder vi i den frivillige struktur over eget stabshjemmeværnskompagni og ét særligt støtte og rekognosceringskompagni.

Landsdelsregionens føringshovedkvarter er placeret på Kastellet i hjertet af København, hvor du fra dit kontor vil have udsigt til Monumentet for Danmarks Internationale Indsats efter 1948.

Landsdelsregionens primære opgave er at støtte Forsvaret og dets opgaveløsning; landsdelsregionen og hjemmeværnsdistrikterne er tillige komponenter i Totalforsvaret, og støtter civilsamfundet, herunder Politiet, i forbindelse med pludselige hændelser af voldsom karakter, f.eks. større ulykker, ekstremt vejrlig og terroranslag.

Om stillingen

Du vil som logistikbefalingsmand indgå i logistikelementet (G4) og din opgaveportefølje vil bestå af såvel virket som logistikbefalingsmand overfor staben, som sagsbehandler på udvalgte dele af det logistiske fagområde.

Opgaverne løses i samarbejde med elementets øvrige medarbejdere.

De nærmere opgaver vil blive fastlagt pba. dine kompetencer og aktuelle behov ved elementet.

Du skal desuden forvente at støtte den faglige udvikling af personellet ved både elementet og de underlagte distrikter, ofte i en rådgivende og vejledende rolle.

Derudover vil der eksempelvis være opgaver inden for følgende områder:
- Støtte til elementslederen i forbindelse med den daglige drift.
- Varetage opgaver knyttet til stabens myndighedsbeholdning, herunder planlægger og gennemføre mønstringer.
- Varetage stabens normeringssager (MDG).
- Logistikmæssig sparring og støtte i forbindelse med planlægning, tilrettelæggelse og afvikling af uddannelser, operative indsættelser og øvelsesaktivitet, både i Hjemmeværnet og i forhold til Totalforsvarsstyrken.
- Støtte og til dels varetage forsyningstjenesten for LRGNE reservister.
- Samarbejde med LRGNE eget stabskompagni, som består af frivillige i Hjemmeværnet.

Der vil i stillingen, foruden kontakten til eget stabskompagni, være begrænset kontakt til de frivillige hjemmeværnsoldater.

Der må påregnes begrænset med aften- og weekendtjeneste i forbindelse med møder, tilsyn, øvelser, indsættelser og lignende. Tilstedeværelse udenfor normal tjenestetid tilstræbes oplyst i god tid.

Om dig

Du er seniorsergent med baggrund fra Hæren og har haft varieret tjeneste i Hæren og/eller Hjemmeværnet. Du har været udsendt i internationale operationer. Tidligere tjeneste i brigadestab, bataljonsstab eller et hjemmeværnsdistrikt samt bredt kendskab til logistik i Hæren er ønskeligt. Kendskab til logistik i Hjemmeværnet er meget fordelagtig. Det er endvidere ønskeligt, at du har kendskab til Totalforsvaret samt Hjemmeværnets organisation og opgaver, men det er ikke et ubetinget krav.

Et tidligere og gerne nutidigt virke som forsyningsbefalingsmand i en underafdeling i Hæren er ønskeligt men ikke et ubetinget krav.

Du er helhedsorienteret og i stand til at arbejde selvstændigt. Vi forventer, at du arbejder struktureret og bevarer overblikket selv i en hektisk hverdag. Opgaverne i sektionen er mangeartede og ind i mellem med korte terminer, hvorfor det forventes, at du er fleksibel, omstillingsparat og i stand til hurtigt at skifte fokus. Du skal gennem dit engagement medvirke til at gøre idé til virkelighed.

Du kan kommunikere både formelt og uformelt, ligesom du udviser rettidighed og besidder høj faglighed. Du er bruger af KESDH samt DeMars og er fortrolig med brugen af IT i dit daglige virke.

Du er, eller kan blive, sikkerhedsgodkendt til HEMMELIGT. Du forventes at kunne efterlave kravene til sundhedstriaden.

Ansættelsesvilkår

Stillingen er en seniorsergentstilling på overenskomstmæssige vilkår. Stillingen kan besættes med en tjenestemand. Løn m.v. er reguleret ved den til enhver tid gældende LC/CO10-fællesoverenskomst og organisationsaftale mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse, CO10 og Centralforeningen for Stampersonel for stampersonel af linjen og reserven samt elever i Forsvarsministeriet med tilhørende myndigheder.

Stillingen kan besættes af en oversergent med et godt udviklingspotentiale og som vurderes klar til udnævnelse eller klar til udnævnelse inden for en kortere årrække. I så fald vil der blive taget stilling til udnævnelse i forbindelse med ansættelsen eller der vil blive udarbejdet en udviklingskontrakt der er målrettet gennemgang af den nødvendige kompetenceudvikling og/eller uddannelse, med henblik på udnævnelse til seniorsergent efterfølgende. Aflønning sker i henhold til stillingens lønniveau.

Ved ansøgning om en ny stilling i Forsvarsministeriets område, skal forhandling om personlige tillæg indgå i ansættelsesproceduren i henhold til gældende overenskomst.

Dit faste tjenestested er København.

Som ansat i Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet. Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse internationale operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte elementslederen for G4, major Jean B. Hansen, på telefon 7221 7263.

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent seniorsergent Christian Nordbo Eriksson ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på telefon 72 81 90 42 eller på mail [email protected]

Såfremt du er omfattet af en lokal tjenesteplan eller er udpeget til deltagelse i internationale operationer, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

Ansøgningsfrist er 31. oktober 2023 og samtaler forventes afholdt løbende samt efter ansøgningsfristen. Stillingen er til besættelse senest 1. januar 2024, med mulighed for tidligere ansættelse mhp. overdragelse fra nuværende stillingsindehaver.

Ansøgningen sendes elektronisk via linket i annoncen. FOKUS og referencer kan medsendes.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM LANDSDELSREGION ØST
Landsdelsregion Øst er en selvstændig niveau III myndighed under Hjemmeværnskommandoen. Landsdelsregionen refererer operativt til Hærkommandoen. Vi har fokus på Hjemmeværnets frivillige og nationale operationer. Vores geografiske ansvarsområde dækker hele Sjælland, Lolland-Falster og Bornholm. Regionens primære opgave er at støtte Forsvaret samt løse og varetage Hjemmeværnets militære kerneopgaver. Vi koordinerer militære opgaver i regionens ansvarsområde og indgår som en af komponenterne i Totalforsvaret. Regionen har desuden ansvaret for det daglige og lokale samarbejde med de øvrige sektorer i samfundets beredskab, hvor politiet ofte er vores tætteste samarbejdspartner. Regionen har derfor et tæt samarbejde med Landsdelsregion Vest (Jylland og Fyn), Forsvarskommandoen, Politiet og øvrige myndigheder inden for samfundets samlede beredskab.
Regionsstaben har ca. 40 civile og militære medarbejdere og består af Operationsstøttesektionen (G1/4/8), Efterretningssektionen (G2), Operations-, Planlægnings- og Uddannelsessektionen (G3/5/6/7) og Informationsoperationssektionen (G9).

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.10.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • København Ø
  • Tirsdag den 31. oktober 2023

Lignende jobs

  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    STILLINGEN ER BESAT OG KAN IKKE SØGES LÆNGERERigshospitalets fornemmeste opgave er at være til gavn for den enkelte patient og det samlede sundhedsvæsen. Men hvordan er man til gavn for det sam..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    Er du på udkig efter et arbejde, hvor du har højt til loftet og får en masse frisk luft? Har du lyst til at udføre parkeringskontrol på vores parkeringsarealer og hjælpe bilister, som har spørgsmål..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    Er du på udkig efter et arbejde, hvor du har højt til loftet og får en masse frisk luft? Har du lyst til at udføre parkeringskontrol på vores parkeringsarealer og hjælpe bilister, som har spørgsmål..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    Do you find Threat Hunting, Threat Intelligence, SIEM and EDR exciting, and do you want to be a deciding factor in IT Security in our internal as well as our customer’s environments? As IT Security..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
31. maj 2024 5
30. maj 2024 5
29. maj 2024 6
28. maj 2024 6
27. maj 2024 6
26. maj 2024 6
25. maj 2024 6
24. maj 2024 6
23. maj 2024 6
22. maj 2024 6
21. maj 2024 6
20. maj 2024 6
19. maj 2024 6
18. maj 2024 6
17. maj 2024 6
16. maj 2024 6
15. maj 2024 6
14. maj 2024 4
13. maj 2024 5
12. maj 2024 5
11. maj 2024 5
10. maj 2024 5
9. maj 2024 5
8. maj 2024 5
7. maj 2024 4
6. maj 2024 4
5. maj 2024 4
4. maj 2024 4
3. maj 2024 4
2. maj 2024 4
1. maj 2024 5