Depotmedarbejder til nedskalering af TestCenter Danmark

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København S

Vil du være med til at omstille det danske pandemi-beredskab? Trives du med afvekslende opgaver, hvor der skal koordineres mellem flere opgaver på samme tid og er du opsøgende i forhold til at hjælpe dine kollegaer? Så er du måske vores depotmederarbejder til nedskalering af TestCenter Danmark.

Om TestCenter Danmark
I TestCenter Danmark er vores opgave at være beredskab og kunne varetage store prøvemængder i en beredskabssituation ved opskalering, automatisering og digitalisering af eksisterende eller nye analyser. På nuværende tidspunkt varetager vi overvågning af SARS-CoV-2 gennem spildevandsanalyse, variant-PCR og deltager i samarbejde om sekventering af virus-varianter gennem WGS-analyse. Samtidig analyserer vi dagligt prøver for luftvejssygdomme som influenza, RSV og SARS-CoV-2.

Efter pandemien er afdelingen i en spændende transformationsfase, hvor vi varetager forebyggende beredskabsprojekter og andre opgaver, som gør os parate til at håndtere den næste store opskalering. En vigtig opgave for TestCenter Danmark er at håndtere den fysiske nedskalering af vores laboratoriefaciliter inklusivt omstrukturering og afhændelse af vores store maskinpark og varelager som skal være afsluttet ved udgangen af 2024.

Din hverdag hos os
Vores afdeling består af ca. 20 medarbejdere herunder laboranter, sekretærer, akademikere, projektledere og ledere. Du kommer til at indgå som et koordinerende led mellem alle medarbejdergrupper, når laboratoriet og vores varelager skal omstruktureres i løbet af 2024. I den forbindelse vil du også arbejde tæt sammen med vores forsyningsafdeling, med henblik på at frasælge og afhænde udstyr som der ikke er behov for længere. Du vil arbejde med spændende problemstillinger, der kræver kreativ tænkning og en positiv indstilling til opgaveløsningen.

Din uddannelse, erfaring og personlige kvalifikationer
Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende, men vi forstiller os, at du har interesse inden for logistik og/eller den naturfaglige verden. Du har arbejdet som depotmedarbejder i et drifts-laboratorie eller en anden produktionsenhed gerne med erfaring med lagerføring af varer og/eller udstyr. Det vil være en fordel, hvis du har erfaring med SAP.

Som person er du ansvarsbevidst, positiv og fleksibel. Du skal være klar til at arbejde i et omskifteligt arbejdsmiljø og til at tage fat, hvor der er behov for det, både ved praktiske og administrative opgaver. Du bidrager til den gode stemning i afdelingen og er opsøgende i samarbejde med dine kollegaer. Det er en forudsætning at du taler og skriver dansk.

Vi tilbyder
På TestCenter Danmark får du en meningsfyldt hverdag i et dynamisk miljø. Du bliver en del af en fremragende medarbejdergruppe, hvor vi kommer hinanden ved og værner om en god omgangsform. Du kommer til at arbejde med stor frihed til egen opgavestyring og gensidig fleksibilitet i forhold til arbejdstid iht. Statens Serum Instituts flekstidsaftale.

Om ansættelsen
Du bliver ansat efter gældende overenskomst mellem Skatteministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer (OAO-S) samt den til enhver tid gældende organisationsaftale for lager og handelsmedarbejdere for lager og handelsarbejdere i hovedstaden.

Der er tale om en tidsbegrænset 1-årig stilling med en ugentlige arbejdstid på 37 timer.

Kontakt os gerne
Få mere at vide om stillingen ved at ringe til afsnitsleder Esben Mørk Hartmann på tlf. 5118 6871.

Er du interesseret?
Klik på "søg stillingen" og send os din ansøgning med CV og eksamensbevis. Ansættelse ønskes hurtigst muligt

Læs mere om os på www.tcdk.ssi.dk

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Indkøber", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.10.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Indkøber
  • København S
  • Tirsdag den 31. oktober 2023

Lignende jobs

  • Indkøber (elev) i København Ø

    We are a transport and logistics company providing the safe, reliable and efficient movement of people and goods - more than 12,000 colleagues, all committed to transforming our business into a gre..
    • Indkøber
    • København Ø
    Få mere info
  • Indkøber i København

    At [xxxxx], we’re committed to building extra[not]ordinary futures together, by developing antibody products and pioneering, knock-your-socks-off therapies that change the lives of patients and th..
    • Indkøber
    • København
    Få mere info
  • Indkøber i København Ø

    We are a transport and logistics company providing the safe, reliable and efficient movement of people and goods - more than 12,000 colleagues, all committed to transforming our business into a gre..
    • Indkøber
    • København Ø
    Få mere info
  • Indkøber (studiejob) i København

    Junior Konsulent: Initiativrig studerende med interesse for kontrakter, IT-sourcing & forretning Contractus Copenhagen StudentPart-time Salary Competitive .
    • Indkøber
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som indkøbere i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte indkøber i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal indkøbere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte indkøbere over tid

Dato Alle jobs som indkøbere
15. maj 2024 1
14. maj 2024 1
13. maj 2024 1
12. maj 2024 1
11. maj 2024 1
10. maj 2024 1
9. maj 2024 1
8. maj 2024 1
7. maj 2024 1
6. maj 2024 1
5. maj 2024 1
4. maj 2024 1
3. maj 2024 1
2. maj 2024 1
1. maj 2024 1
30. april 2024 1
29. april 2024 1
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1