Kontorchef til det gymnasiale område

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København SV

Vil du stå i spidsen for vejledning, rådgivning, kvalitetstilsyn, administration og udvikling på de gymnasiale uddannelser, hvor ca. 70 pct. af hver ungdomsårgang aktuelt bliver optaget? Så er stillingen som kontorchef i Kontor for Gymnasier i Styrelsen for Undervisning og Kvalitet måske noget for dig.

Velfungerende gymnasiale uddannelser af høj faglig kvalitet er afgørende for elever og kursister – og deres efterfølgende muligheder for videregående uddannelse. Som kontorchef i Kontor for Gymnasier spiller du derfor - sammen med de dygtige og dedikerede medarbejdere i kontoret - en vigtig rolle i forhold til at indfri kontorets mål og ambitioner. Dette gælder i forhold til at forbedre kvaliteten på de gymnasiale institutioner, men også i forhold til at sikre effektiv implementering på politiske aftaler samt – som internt mål – at fastholde og udvikle kontorets vidensniveau om de gymnasiale uddannelser.

Om dig
Vi leder efter en kontorchef, der:

  • Kan påtage sig ledelsen af et kontor med en bred opgaveportefølje på et stort uddannelsesområde – og meget gerne med erfaring fra tilsvarende opgaver.
  • Har fokus på at skabe resultater og styr på detaljen.
  • Har politisk tæft og kommunikerer klart i skrift og tale.
  • Formår at omsætte styrelsens ledelsesgrundlag til god ledelse i det daglige.
  • Formår at skabe gode samarbejdsrelationer internt såvel som eksternt.
  • Understøtter en ambitiøs og effektiv arbejdsplads præget af trivsel og høj motivation.


Vi forventer, at du har en relevant akademisk uddannelse. Du har erfaring med og ambitioner for ledelse.

Du leder kontoret i tæt samarbejde med tre teamledere, og du refererer til styrelsens ene vicedirektør, ligesom et godt samarbejde med en række øvrige kontorer og centre i styrelsen er en forudsætning for at skabe gode resultater. Endelig har du en række faglige relationer til departementet såvel som aktører i undervisningssektoren. Samarbejdsevner er derfor en afgørende kompetence.

Du får ansvar for:

  • at stå for den daglige ledelse af kontorets medarbejdere og opgaver
  • at bidrage til udvikling af de gymnasiale uddannelser
  • at udvikle kontorets opgaveløsning løbende
  • at bidrage til et tæt samarbejde på tværs, både internt i styrelsen og med departementet.


Om os
Kontor for Gymnasier har ansvaret for en række opgaver relateret til udvikling og administration af de gymnasiale uddannelser samt ansvaret for kvalitetstilsynet med de gymnasiale uddannelser, herunder de gymnasiale fagkonsulenter. Derudover har kontoret ansvaret for bekendtgørelser og læreplaner for de gymnasiale uddannelser og vejledning af de gymnasiale institutioner og borgere om reglerne på området, herunder spørgsmål om regelfortolkning, klagesagsbehandling, ansøgninger om dispensationer, forsøg, udbud m.v. Endelig har kontoret ansvaret for at implementere og administrere en væsentlig del af den politiske aftale om Den Koordinerede Tilmelding til Gymnasiale Ungdomsuddannelser, hvorefter elever, der ansøger om optagelse på en gymnasial uddannelse, fra og med skoleåret 2023/24, skal fordeles på nye måder.

Kontoret består af 4 teamledere, 18 faste medarbejdere, 2 studentermedhjælpere og p.t. 29 fagkonsulenter for de gymnasiale uddannelser.

Løn- og ansættelsesvilkår
Stillingen er indplaceret i løngruppe 1/lønramme 37. Du vil som udgangspunkt blive ansat på kontraktvilkår efter Rammeaftale om kontraktansættelse af chefer i staten. Stillingen besættes som udgangspunkt på åremål. Hvis du er tjenestemand i forvejen, kan ansættelse på tjenestemandsvilkår være en mulighed. Ansættelsesområdet afhænger af ansættelsesformen.

Stillingen ønskes besat pr. 1. januar 2024.

Vil du vide mere?

Nærmere oplysninger om stillingen fås ved henvendelse til vicedirektør Andreas Bosmann Engsig på telefon 50 84 70 28. Skriv eventuelt en sms, og så vil du blive ringet op. Læs mere om ministeriet på uvm.dk og om styrelsen på stukuvm.dk, hvor du også kan finde vores ledelsesgrundlag.

Sådan søger du

Send din ansøgning, cv og eksamensbevis til os via linket i annoncen senest tirsdag den 31. oktober 2023. Hvis du er tjenestemand, skal din ansøgning stiles til Dronningen.

Vi forventer at holde samtaler i uge 45 og 46. Der vil blive brugt test og case i forbindelse med samtalerne.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København SV.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.10.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • København SV
  • Tirsdag den 31. oktober 2023

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i København

    Fri kontakt
    Afdelingsleder søges til organisation/virksomhed i København
    • Afdelingsleder
    • København
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København K

    Opportunity About the jobAt Maersk we are embarking on an industry-defining transformation, on a bold new direction, expanding our capabilities to become a true end-to-end logistics provider .
    • Afdelingsleder
    • København K
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København K

    Opportunity About usMaersk is a global leader in integrated logistics and have been industry pioneers for over a century. Through innovation and transformation we are redefining the boundarie..
    • Afdelingsleder
    • København K
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København K

    Do you want to help grow a green energy company by offering unique products and solutions? Do you understand market trends and customer needs, and know how to convert this insight to better sales? .
    • Afdelingsleder
    • København K
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i København SV

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i København SV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
9. juni 2024 6
8. juni 2024 6
7. juni 2024 7
6. juni 2024 7
5. juni 2024 7
4. juni 2024 7
3. juni 2024 7
2. juni 2024 7
1. juni 2024 7
31. maj 2024 7
30. maj 2024 7
29. maj 2024 7
28. maj 2024 6
27. maj 2024 7
26. maj 2024 6
25. maj 2024 6
24. maj 2024 7
23. maj 2024 5
22. maj 2024 5
21. maj 2024 5
20. maj 2024 4
19. maj 2024 4
18. maj 2024 4
17. maj 2024 4
16. maj 2024 4
15. maj 2024 4
14. maj 2024 5
13. maj 2024 4
12. maj 2024 4
11. maj 2024 4
10. maj 2024 4