Sagsbehandler til NORDEFCO sekretariat

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København Ø

Forsvarskommandoens Internationale Policysektion søger en sagsbehandler til NORDEFCO sekretariatet i en tidsbegrænset stilling. Kunne du tænke dig at komme helt tæt på det nordiske forsvarssamarbejde og er du klar til at arbejde på militærstrategisk niveau, så er denne stilling sandsynligvis noget for dig. Danmark overtager den 1. januar 2024 formandskabet for det nordiske forsvarssamarbejde (NORDEFCO). Til støtte af formandsskabet og Forsvarets topledelse er der oprettet et midlertidigt sekretariat i International Policysektion i Forsvarsstaben. Sekretariatet består af en leder, to sagsbehandlere, hvoraf du vil være den ene, samt en student. Stillingen er tidsbegrænset og løber til 31. januar 2025.

Om os

International Policysektion er én af tre sektioner i Strategiafdelingen, og indgår overordnet i Forsvarsstabens Udviklings- og Planlægningsstab. Sektionen består aktuelt af 15 civile og militære medarbejdere geografisk delt mellem København og Karup. Sekretariatet er placeret i København.
Sektionen varetager det militærstrategiske samarbejde med internationale partnere og organisationer, herunder udvikling af militær policy og besættelse af stillinger i udlandet. Sektionen fokuserer på international policy og varetager bl.a. NATO's forsvarsplanlægning og den overordnede koordination af strategiske budskaber, positioner og planer i FN, NATO, EU, NORDEFCO og andre internationale fora.
Vi betjener dagligt Forsvarets øverste ledelse, og vi er i løbende dialog med Forsvarsministeriets departement. Sektionen støtter ofte Forsvarets chefer i forbindelse med international mødevirksomhed, ligesom vi repræsenterer Danmark i en række internationale fora. Vi har således en del udadrettede opgaver med tilhørende rejseaktivitet. Dagligdagen i sektionen er dynamisk og intens. Sagerne varierer meget, og der er sjældent entydige og umiddelbart klare løsninger på problemstillingerne. Der arbejdes ofte på tværs af fagområder, og vi hjælper hinanden, når der er behov. Vi tilstræber at have fleksibilitet i forhold til møde- og arbejdstider under hensynstagen til opgaveløsningen. Mulighederne for at arbejde hjemmefra er gode.

Om stillingen

Arbejdet i sekretariatet involverer forberedelse af agendaer, afholdelse af møder og udvikling af dansk policy i både den politiske og militære søjle af NORDEFCO. Du vil have en bred kontaktflade i Forsvarsministeriet, Forsvaret og andre styrelser og myndigheder, herunder med dine nordiske kolleger i Finland, Island, Norge og Sverige. Sekretariatet varetager også en del af Arktis-porteføljen i Forsvarsstaben, hvorfor der også vil være opgaver relateret hertil, som vil skulle løftes af dig.
Aktuelt forventes opgaverne bl.a. at omfatte:
• Koordination af dansk deltagelse i NORDEFCO i tæt samarbejde med Forsvarsministeriet, Forsvarets ledelse, operationsstaben, udviklings- og planlægningsstaben samt øvrige interessenter.
• Sagsbehandling af policysager relateret til snitfladerne mellem dansk forsvar, NATO, EU og NORDEFCO og andre aktører.
• Deltagelse i nationale og internationale arbejdsgrupper inden for dine sagsområder med relation til det nordiske forsvarssamarbejde. Betjening af Forsvarsstabens chefer i deres nordiske engagement, herunder udarbejdelse af taler, briefinger, håndakter m.v.
• Sagsbehandling inden for Arktis, herunder udarbejdelse af taler, briefinger og håndakter m.v.
• Generel støtte til kollegaer i sektionen.

Om dig

Du er enten kaptajn (M321), major/orlogskaptajn (M322/331) eller civil akademiker (C300) med interesse for og indsigt i internationale forhold og sikkerhedspolitik. Som akademiker har du en relevant samfundsvidenskabelig kandidatuddannelse, eksempelvis statskundskab, jura eller internationale studier.
Din erfaring fra Forsvaret, centraladministrationen og/eller internationalt samarbejde er en fordel, men ikke en forudsætning for at komme i betragtning til stillingen. Kendskab til sagsbehandling i Forsvarskommandoen vil være et plus.
Du er analytisk stærk, tænker helhedsorienteret og har en god forståelse for den sikkerhedspolitiske ramme som Forsvaret arbejder i.
Du kan kommunikere ubesværet korrekt i skrift og tale på dansk og engelsk, og du formidler vanskelige problemstillinger på en kortfattet og let forståelig måde uanset emne eller målgruppe.
Du er socialt anlagt med en naturlig evne til at skabe nye relationer og opbygge solide netværk på tværs af værn, grad og nationalitet.
Du er dygtig til at balancere forskellige positioner og hensyn. Du er desuden i stand til at sætte dig ind i komplekse problemstillinger i spændet mellem politiske hensyn og militær faglighed.
Du har også en stor personlig fleksibilitet da uforudsete opgaver lejlighedsvist skal løses med kort varsel på skæve tidspunkter.

Ansættelsesvilkår

Stillingen er slået op som militær og civil.

Som militær ansat besættes stillingen efter protokollat til overenskomst for akademikere i staten om officerer under Forsvarsministeriet.

Dette brede opslag omfatter kaptajner/kaptajnløjtnanter og majorer/orlogskaptajner i løngruppe 4 og 5. Stillingens indhold og niveau justeres efter den valgte kandidat.
Er du allerede ansat i Forsvarsministeriets Koncern, vil du fortsat være ansat i henhold til gældende aftaler mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hovedorganisationen af Officerer i Danmark om løn og ansættelsesvilkår for tjenestemandsansatte officerer i Forsvaret.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelse til HEMMELIGT under hele ansættelsesforløbet.

Du har som ansat i Forsvaret pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer. Såfremt du er udpeget til udsendelse i internationale operationer, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

Stillingen er til besættelse snarest muligt og løber frem til 31. januar 2025.

Der er tale om en fuldtidsstilling med fast tjenestested i København.

KONTAKT OG ANSØGNING
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte chefen for International Policysektion, kommandørkaptajn Lars Bjerring Ravn Nielsen på +45 5132 7048.

Har du spørgsmål til løn og ansættelsesvilkår, kan du kontakte Forsvarsministeriets Personalestyrelse, HR-konsulent kaptajn Thomas Gjøll Hansen på telefon 32 66 59 08 eller på mail: [email protected]

Ansøgningsfristen er den 19. december 2023. Vi forventer at afholde samtaler i uge 51 med henblik på tiltrædelse hurtigst muligt.

Vi vil bede dig om at søge stillingen via linket. Vedlæg gerne relevante bedømmelser eller anbefalinger.

Forsvaret er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen, fordi vi tror på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem dynamik og nytænkning.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.12.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • København Ø
  • Tirsdag den 19. december 2023

Lignende jobs

  • Sikkerhedsmedarbejder i Kastrup

    Would you like to be part of the continued success of [xxxxx] Aviation, play a vital role in our Security Department and in how we maintain a high level of security, and at the same time provide serv..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Kastrup
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    STILLINGEN ER BESAT OG KAN IKKE SØGES LÆNGERERigshospitalets fornemmeste opgave er at være til gavn for den enkelte patient og det samlede sundhedsvæsen. Men hvordan er man til gavn for det sam..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i Dragør

    Vil du være med til at give vores gæster gode svømmeoplevelser?Dragør svømmehal søger lige nu livredder på fuldtid til blandt andet opsyn i dameafdelingen.Vi har brug for dig i rollen som liv..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Dragør
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i København K

    Opportunity You've seen us everywhere, from a road trip, passing over one of our trucks, to the biggest ports in the planet where we touch land to continue our journey All The Way to your front d..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København K
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
14. maj 2024 4
13. maj 2024 5
12. maj 2024 5
11. maj 2024 5
10. maj 2024 5
9. maj 2024 5
8. maj 2024 5
7. maj 2024 4
6. maj 2024 4
5. maj 2024 4
4. maj 2024 4
3. maj 2024 4
2. maj 2024 4
1. maj 2024 5
30. april 2024 4
29. april 2024 3
28. april 2024 5
27. april 2024 5
26. april 2024 5
25. april 2024 5
24. april 2024 6
23. april 2024 6
22. april 2024 6
21. april 2024 6
20. april 2024 6
19. april 2024 6
18. april 2024 6
17. april 2024 6
16. april 2024 6
15. april 2024 6
14. april 2024 6