Sagsbehandler ved Uddannelsesafdelingen i [xxxxx] (genopslag)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vordingborg

Kan du lide at arbejde med uddannelse og ønsker at prøve det på strategisk niveau, hvor kompleksiteten forstærkes af, at der arbejdes med uddannelse af frivillige i Hjemmeværnet. Så er det måske netop dig vi søger som i Uddannelsesafdelingen ved Hjemmeværnskommandoen?

Om os

Uddannelsesafdelingen er organisatorisk forankret i Hjemmeværnsstabens Operationsdivision i Vordingborg, som også vil blive dit faste tjenestested.

Ud over Uddannelsesafdelingen består Operationsafdelingen ligeledes af Operationsafdelingen, et Garnisonsstøtteelement og et CID-partnerelement.

Uddannelsesafdelingen består af tolv medarbejdere og en chef, der alle arbejder omkring løsning af afdelingens mange opgaver. Afdelingens primære funktion er, at fastlægge den strategiske retning for Hjemmeværnets nationale og internationale uddannelsesvirksomhed og samarbejde.

Om stillingen

Som sagsbehandler vil du indgå i et team af faglige sagsbehandlere inden for uddannelse, hvor denne stilling har fokus på Hærhjemmeværnet. Her du vil primært have ansvaret for officers og befalingsmandsuddannelserne, men vil lejlighedsvis også berøre menig og specialistniveauet. Derudover vil du have berøring til Hjemmeværnets myndigheder i forbindelse med uddannelsesrelaterede spørgsmål og analyser. Du vil ad hoc indgå i interne og eksterne arbejdsgrupper. Du vil også få mulighed for at udarbejde direktiver, notater, sags- og beslutningsoplæg i relation til dine sagsområder.

Opgaveporteføljen vil blive endeligt fastlagt, når den rette kandidat er valgt.

Stillingen kræver, at du kan bevare overblikket og balancere hverdagens opgaver i et drifts- og udviklingsperspektiv. Desuden vil dine opgaver kræve en vis detailindsigt og tværfaglig koordination. I stillingen er det dig, som selvstændigt varetager sagsbehandlingen af dine opgaver. Du er ansvarlig for, at alle processer i fm. direktivgivning til underlagte myndigheder, herunder koordinering såvel internt som eksternt er overholdt, og du er ligeledes ansvarlig for, at al øvrig kommunikation i relation til dine sagsområder gennemføres.

Som led i dit arbejde i en værnsfælles styrelse, skal du kunne agere i en stab på niveau I, og kunne anvende de tilknyttede stabsprocedurer og værktøjer. Der vil naturligvis blive gennemført fornøden indføring, såfremt du ikke har anvendt det tidligere.

Vi tilbyder et spændende, alsidigt og udfordrende job, hvor du får mulighed for såvel faglig som personlig udvikling. Vores virksomhedskultur er præget af en uformel, men respektfuld omgang med hinanden, hvor vi ønsker at skabe og fastholde arbejdsglæde og sammenhængskraft.

Om dig

Vi søger en er kaptajn/kaptajnløjtnant (M321) med operativ erfaring og gerne med tidligere forrettet tjeneste ved en stab.

Du er skarp til at kommunikere i skrift og tale.

Du har sans for detaljen, er god til at strukturere og koordinere arbejdsprocesser.

Du magter vekslende opgaver og problemstillinger, der kræver overblik.

Du kan samarbejde på flere forskellige niveauer og med såvel interne som eksterne samarbejdspartnere.

Det er ønskeligt, men ikke et krav, hvis du har kendskab til at arbejdet på distrikts eller regionsniveau.

Ansættelsesvilkår

Stillingen besættes efter overenskomst for akademikere i staten om officerer under Forsvarsministeriet.
Stillingen er indplaceret i løngruppe 4, som omfatter kaptajner og kaptajnløjtnanter.

Er du allerede ansat i Forsvarsministeriets Koncern, vil du fortsat være ansat i henhold til gældende aftaler mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hovedorganisationen af Officerer i Danmark om løn og ansættelsesvilkår for tjenestemandsansatte eller overenskomstansatte officerer i Forsvaret.

I forbindelse med tjenesten ved Uddannelsesafdelingen er der mulighed for at forrette hjemmearbejde i begrænset omfang, idet rammer og vilkår dog ikke er færdigbehandlet ved Hjemmeværnskommandoen.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.
Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte chefen for Uddannelsesafdelingen OL Morten Thomsen på telefon 72820005 eller mobil 91326130.
Hvis du har spørgsmål til løn eller ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-Konsulent Sandra Bengtson Heede, Forsvarsministeriets Personalestyrelse på telefon 728 19172.

Ansøgningsfristen er den 21. marts 2023 og samtaler forventes gennemført umiddelbart lige efter.
Ansættelsesdato er den 1. maj 2023.

Såfremt du er udpeget til deltagelse i internationale operationer, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

Om Hjemmeværnskommandoen:
(HJK) er Hjemmeværnets øverste myndighed, og er en værnsfælles styrelse under Forsvarsministeriet. HJK er ansvarlige for den strategiske og operative ledelse af Hjemmeværnet som organisation, og omfatter Chefen for Hjemmeværnet og den Kommitterede for Hjemmeværnet, der tilsammen udgør Hjemmeværnsledelsen, samt Hjemmeværnsstaben. HJK er ansvarlige for opstilling og uddannelse af personel og enheder, herunder løsning af militære op-gaver for Hæren, Søværnet og Flyvevåbnet, samt hjælp til civile myndigheder. HJK står for infor-mation om Hjemmeværnet, planer, programmer og studievirksomhed for Hjemmeværnets udvik-ling. HJK med Hjemmeværnsstab, afdelinger og divisioner har til huse på Vordingborg Kaserne.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Vordingborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • Vordingborg
  • Tirsdag den 21. marts 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i Vordingborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i Vordingborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
28. april 2024 7
27. april 2024 7
26. april 2024 7
25. april 2024 7
24. april 2024 6
23. april 2024 7
22. april 2024 7
21. april 2024 7
20. april 2024 7
19. april 2024 7
18. april 2024 7
17. april 2024 7
16. april 2024 8
15. april 2024 10
14. april 2024 10
13. april 2024 10
12. april 2024 10
11. april 2024 10
10. april 2024 7
9. april 2024 7
8. april 2024 7
7. april 2024 8
6. april 2024 8
5. april 2024 8
4. april 2024 8
3. april 2024 8
2. april 2024 7
1. april 2024 5
31. marts 2024 5
30. marts 2024 5
29. marts 2024 6