Rekrutteringsfirma

Forstander til Arbejde Adlers Aflastning

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København N

Helhedsorienteret Forstander til Arbejde Adlers Aflastning for socialt udsatte



Ser du, ligesom os, idéen i at drive aflastning for socialt udsatte på en ny og helhedsorienteret måde? Deler du vores tilgang og holdning til ligeværdighed, sundhed og omsorg for det hele menneske? Har du lyst til at lede og udvikle et tværfagligt team på 30 medarbejdere? Så er det dig, vi gerne vil høre fra.



Vi har startet et helhedsorienteret længerevarende projekt, som skal bidrage til, at vores beboere vil klare sig bedre og forhåbentlig får det liv, som de ønsker sig. Vores mission er at skabe størst mulig helhed i vores indsats for udsatte borgere. Nu mangler vi dig til at stå i spidsen for vores tværfaglige personale, hvor vi i fællesskab driver og udvikler den helhedsorienterede indsats for vores borgere.


Din ledelsesstil og empati motiverer og inspirerer dine medarbejdere
Din hverdag foregår på vores bosted i København, og som vores nye forstander er du kulturbærer og sætter retningen for det miljø, som både medarbejdere og borgere trives i. Dit engagement og synlige ledelse motiverer og udvikler teamet, og i fællesskab videreudvikler vi den attraktive arbejdsplads, vi allerede har. Trivsel, arbejdsglæde og stor beboertilfredshed står derfor meget højt på din agenda.

Dit vigtigste ansvarsområde bliver at lede vores team af dygtige medarbejdere, som består af flere fagligheder. Vi arbejder ud fra synspunktet om at pleje, omsorg, sundhed, genoptræning og livsbetingelser udgør vores helhedsindsats, som hjælper borgeren bedst muligt.

Til hverdag er det dig som:

  • Håndterer den daglige drift og sørger for at flere fagområder samarbejder om borgeren

  • Uddelegerer opgaver og ansvar for at skabe medindflydelse og tilknytning til huset

  • Kommunikerer og formidler vores værdier og helhedstilgangen til vores arbejde

  • Sørger for struktur og implementering af procedurer og processer

  • Koordinerer visitationen i samarbejde med en medarbejder




Ledelse i en sundhedsfaglig kontekst er dit kendetegn
Vi håber at høre fra dig, der har suppleret din ledelseserfaring med en lederuddannelse, og som trives i en rolle, hvor du motiverer og udvikler mennesker og teams. Har du erfaring med socialt udsatte borgere, er det en fordel, men ikke et krav. Dine erfaringer kan se ud på flere måder, og vi er nysgerrige på at høre om dig, dine kompetencer og drivkraft for socialt arbejde.


Hos Arbejde Adler Aflastning skaber helheden de bedste muligheder for bedring
Du vil blive mødt af engagerede medarbejdere, der støtter op om vores grundlæggende værdier og vores helhedstilgang. Samtidig vil en aktiv bestyrelse støtte dig i helheden, og du vil opleve et stort engagement fra deres side. Du indgår desuden i et fagligt samarbejde med forstandere fra en række tilknyttede medlemsinstitutioner i Landsforeningen Arbejde Adler.

I din nye hverdag hos Arbejde Adler Aflastning, har vi 16 aflastningspladser og 30 medarbejdere med faglige baggrunde som sygeplejersker, social og sundhedsassistenter, fysioterapeuter, socialrådgiver og pædagoger.

Vi er et døgntilbud med sundhedsfagligt personale på arbejde døgnet rundt. Vi plejer og støtter borgere som efter hospitalsbehandling har brug hjælp til at komme godt videre. Vores tilbud henvender sig også til herberger og hjemløse fra gaden, som er blevet akut syge og har et plejebehov, der gør, at de ikke kan rummes i andre tilbud.


Vil du hjælpe mennesker med at komme godt videre i livet?
Så søg endelig jobbet direkte via linket ved at sende os dit motiverede CV senest d. 7. januar 2024.

Konsulenthuset ballisager håndterer rekrutteringsprocessen sammen med os, og du er derfor velkommen til at tage fat i Seniorkonsulent Peter Nibe Hansen på tlf. 81 75 66 03 eller mail [email protected]

Vi modtager ikke ansøgninger, men i stedet et motiveret CV fra dig – du kan læse mere om, hvad det indebærer her, inden du søger.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Om Arbejde Adlers Aflastning
Arbejde Adlers Aflastning er en del af Arbejde Adlers Hus, som er en selvejende institution tilknyttet Landsforeningen Arbejde Adler. Institutionen ligger på Nørrebro og har parkeringsmuligheder i gården. Du er meget velkommen til at Læs mere om huset, tilbud og andre institutioner i Landsforeningen på https://www.arbejdeadlershus.dk/Aflastningen



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Skoleleder", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i København N.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.12.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Skoleleder
  • København N

Lignende jobs

  • Skoleleder i København K

    Trives du i et tempofyldt og formålsdrevet miljø med mennesker som brænder for at gøre en forskel i erhvervslivet? Og er du passioneret for ledelses- og personlig udvikling, uddannelse og netvær..
    • Skoleleder
    • København K
    Få mere info
  • Skoleleder i København K

    Det Samfundsvidenskabelige Fakultet søger en tillidsvækkende, samlende og synlig dekan, der kan konsolidere fakultetet med afsæt i SDU’s og fakultetets strategi.Vi vil være dét samfundsvidenska..
    • Skoleleder
    • København K
    Få mere info
  • Skoleleder i København K

    Vil du stå i spidsen for [xxxxx]s statistikenhed og være med til at styrke arbejdet med data og statistisk analyse? Motiveres du af at arbejde med spændende og vigtige opgaver på et af .
    • Skoleleder
    • København K
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som skoleledere i København N

Herunder ser du udviklingen i udbudte skoleleder i København N over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal skoleledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte skoleledere over tid

Dato Alle jobs som skoleledere
19. maj 2024 0
18. maj 2024 0
17. maj 2024 0
16. maj 2024 0
15. maj 2024 0
14. maj 2024 0
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0