Rekrutteringsfirma

Head of Software Development (UNEEG medical A/S)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Allerød

Om virksomheden

UNEEG Medical er en dynamisk og banebrydende virksomhed inden for medicinsk teknologi. UNEEG Medical er dedikerede til at forbedre livskvaliteten for epileptiske patienter ved at udvikle innovative løsninger, der vil revolutionere epilepsibehandling. Deres mission er at muliggøre måling og indsamling af EEG-data 24/7, hvilket giver epileptiske patienter og sundhedsfagfolk mulighed for at forstå hjernen bedre. Denne indsigt kan forbedre patienternes livskvalitet ved at optimere behandlingen og styringen af epileptiske anfald. UNEEG Medical er pionerer inden for kognitive teknologier til indsamling, overvågning og analyse af EEG-data hos mennesker med epilepsi. De markedsfører en række produkter på det europæiske marked og forbereder sig på en udrulning i USA. De har i dag 110 dedikerede medarbejdere på deres kontor i Lillerød, og hos UNEEG Medical bliver du en del af en familieejet virksomhed, hvor du får mulighed for at være en central spiller i at definere den digitale fremtid i behandlingen af epilepsi.

Om afdelingen

Afdelingen inden for Softwareudvikling (SW) er en afgørende del af UNEEG Medicals organisation, der arbejder med udvikling af klasse III medicinsk udstyr. Afdelingen er placeret under R&D og består samlet set af 60 dedikerede medarbejdere. Software kommer til at være en mere betydende del af UNEEG's produkter fremadrettet, og derfor søger de en person, der kan hjælpe UNEEG med at drive denne proces. I SW-teamet er der i øjeblikket 10 medarbejdere, og yderligere rekrutteringer er i gang for at vækste teamet. Den nuværende SW-afdeling består af arkitekter, udviklere og testere. Dette innovative hold har som hovedopgave at udvikle og teste applikationssoftware (App SW) samt cloudbaserede løsninger. Holdet har i 2023 lavet to større afleveringer i forbindelse med lanceringen af et nyt produkt og er derfor gearet til de nye projekter, der er startet op.

Om stillingen og ansvarsområder

Som Senior Director, Software Development får du mulighed for at være med til at forme fremtiden inden for neuroteknologi. Du træder ind på et spændende tidspunkt i UNEEG Medicals vækstrejse og kan dermed gøre en meningsfuld forskel i patienters liv. Med besættelsen af Senior Director SW-stillingen planlægger UNEEG at samle flere ressourcer fra andre områder ind i SW-afdelingen. Dette vil skabe grobund for et endnu stærkere team og åbne op for nye muligheder for innovation og udvikling. Dermed er det planen, at teamet vil vækste til ca. 20-25 dygtige medarbejdere med en blanding af erfarne eksperter og unge talenter. SW-afdelingen vil dermed udgøre en central del af virksomhedens mission om at forbedre livskvaliteten for patienter og sundhedsfagfolk ved at levere innovative og pålidelige medicinske løsninger.

UNEEG Medical søger en udadvendt, samarbejdsorienteret, resultatorienteret og energisk person, der kan inspirere og motivere SW-teamet til at opnå fremragende resultater. Du vil fungere som operationel leder af dybe specialister og bidrage til UNEEG's digitale innovations rejse. De forventer, at du har følgende erfaring:

  • Bred faglighed: Du har bred erfaring inden for forskellige softwareteknologier og softwareplatforme, herunder APP-software, PC-applikationer, tablet-applikationer, cloud-teknologier og datamanagement. Derudover forventer de, at du har et øje for projekteksekvering, herunder en stærk forståelse for agile udviklingsmetoder. Dine færdigheder i at støtte op om softwareprojekter og at lede teams er afgørende for succes.

  • Baggrund fra medical devices: Du kommer fra medical device industrien og har arbejdet med udvikling af medicinsk udstyr. Det vil give dig en dybere forståelse af de specifikke udfordringer og krav, som UNEEG Medical står overfor.

  • Ledelse: Du har minimum 2-3 års erfaring med ledelse og har interesse i at drive et team, idet området forventes at vokse over de kommende år.

  • Funderet i projektmiljøer: Du har erfaring med at arbejde i projekt miljøer, da de ofte opererer i projekt cyklusser og har brug for en leder, der effektivt kan styre ressourcer og tidsplaner.


Som Senior Director, SW hos UNEEG Medical vil dine ansvarsområder omfatte ledelse af deres softwareudviklingsteam, sikring af agil udviklingspraksis og styring af prioriteter i forhold til projektporteføljen og produktvedligehold. Du vil være nøglen til at integrere den nyeste softwareteknologi i deres medicinske enheder og fremme digital sundhed og innovation. Desuden vil du have ansvaret for at lede, motivere og udvikle deres softwareeksperter og sikre, at deres softwareprojekter opfylder de højeste standarder for kvalitet og sikkerhed.

Hvis du har den rette erfaring og passion for at gøre en forskel i UNEEG Medical spændende vækstrejse, opfordres du til at ansøge om stillingen som Senior Director, Software Development. Sammen kan I revolutionere epilepsibehandlingen og forbedre livet for patienter verden over.

Denne rekruttering er assisteret af Capax Recruitment. Vil du høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Rikke Barlund på [email protected].


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Softwareudvikler", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Allerød.

Jobbet er oprettet på vores service den 24.10.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Softwareudvikler
  • Allerød

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som softwareudviklere i Allerød

Herunder ser du udviklingen i udbudte softwareudvikler i Allerød over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal softwareudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte softwareudviklere over tid

Dato Alle jobs som softwareudviklere
10. maj 2024 1
6. maj 2024 1
5. maj 2024 1
4. maj 2024 1
3. maj 2024 1
2. maj 2024 1
1. maj 2024 1
30. april 2024 1
29. april 2024 1
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 2
21. april 2024 2
20. april 2024 2
19. april 2024 2
18. april 2024 2
17. april 2024 2
16. april 2024 2
15. april 2024 2
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 1
11. april 2024 1
10. april 2024 1