SOSU-assistenter til Omsorgscenter Øst (GENOPSLAG)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hørsholm

Vi genopslår stillingen, da vi ønsker at se et bredere ansøgerfelt

Vil du arbejde i verdens største humanitære organisation og blive en del af en arbejdsplads drevet af faglighed, engagement og et godt fællesskab, hvor nærvær og medmenneskelighed er kerneværdier, og hvor du vil have muligheden for at præge den faglige metode med din viden og dine kompetencer. Så er det måske dig vi mangler som vores nye kollega.

Røde Kors asylafdeling søger SOSU-assistenter til Omsorgscenter Øst. Der er både tale om to stillinger i dagvagt og to kombinerede dag- og aftenvagtstillinger. Begge stillinger er med lange vagter.

Omsorgscenter Øst er et åbent døgnbemandet center med en kapacitet på 20 beboere. Centret gik i drift i efteråret 2022 og huser voksne personer, som ikke kan rummes på et ordinært indkvarteringssted i asylsystemet. De fleste beboere har funktionsnedsættelser grundet psykiske eller fysiske lidelser, flere svarende til målgruppen for socialpsykiatriske bosteder efter serviceloven og alle med et stort behov for omsorg, støtte og vejledning i hverdagen.

Centret yder en kvalificeret og tværfaglig indsats for målgruppen, hvor den pædagogiske opgave er at introducere beboerne til en hverdag med struktur, faste rammer og almindelig døgnrytme og så høj grad af selvforvaltning af eget liv som muligt. Det er formålet med indsatsen at fastholde og styrke beboernes ressourcer, så de trives og mestrer hverdagen og for nogle, at de bliver selvhjulpne og med tiden kan fungere i et ordinært indkvarteringssted for voksne.

Der er tale om vedvarende relationsarbejde, træning i almindelig daglig levevis, social færdighedstræning og meningsfulde aktiviteter sammen med konkret basal omsorg. Som naturligt led i arbejdet med målgruppen arbejdes der med LA, risikovurderingsværktøjet BVC i kombination med mestringsskema, handleplaner og indsatser, der på individniveau sikrer bedst muligt samarbejde med den enkelte beboer samt sikrer et stressreducerende og trygt bo-miljø.

Som SOSU-assistent er det din fornemmeste opgave at være med til at sikre, at vi leverer det bedste tilbud til beboerne. De skal mødes med et højt fagligt niveau, og her skal samtidig være masser af omsorg og rart at være. Som SOSU-assistent på Omsorgscenter Øst skal du være i besiddelse af relationelle kompetencer til at kunne samarbejde med den enkelte beboer, så medarbejderne møder beboeren med empati og anerkendelse og er i stand til at vurdere beboerens behov.

Arbejdsopgaver:

  • Indgå i centerets tværfaglige arbejde
  • Være kontaktperson for særligt sårbare beboere
  • Støtte beboere i almindelige daglige gøremål – herunder egenomsorg, personlig hygiejne, plejeopgaver og medicinudlevering
  • Indgå i relationsarbejde med bevidsthed om egen position
  • Reflektere og sparre omkring egen sundhedsfaglig praksis
  • Udfylde mestringsskema og sikre journalisering
  • Realisere handleplaner i samarbejde med øvrige team og beboere
  • Bidrage til videreudviklingen af Omsorgscenter Øst.


Kvalifikationer:
Du er uddannet SOSU-assistent og har erfaring fra hjemmeplejen eller psykiatrien og lign. Du har gerne erfaring med interkulturelt arbejde med mennesker i udsatte positioner, og du er drevet af faglighed og lyst til at arbejde med målgruppen. Derudover lægger vi vægt på, at:

  • Du er rolig og har gennem din veludviklede empati evnen til at håndtere udadreagerende adfærd og uforudsigelige hændelser
  • Du er vant til at håndtere medicin og journalføre jf. sundhedsloven
  • Du har erfaringer med konflikthåndtering, low arousal og krisearbejde
  • Du har erfaring med at arbejde med risikovurderinger, herunder BVC-scoring og mestringsskema
  • Du kan arbejde selvstændigt, struktureret og indgå i teamarbejde
  • Du besidder handlekraft og initiativ, og du kan se muligheder i det uventede
  • Du er god til at udtrykke dig og har interesse for faglig dokumentation
  • Du kan kommunikere flydende på dansk og taler også gerne et rimeligt engelsk
  • Du har IT-erfaring på brugerniveau.


Vi tilbyder:
Hos os får du et job i en landsdækkende organisation med et humanitært værdigrundlag og gode muligheder for personlig og faglig udvikling, hvor du får mulighed for at arbejde i et komplekst og specialiseret og tværfagligt nyt tilbud.

Vi værner om vores arbejdsmiljø og passer godt på hinanden. Som ansat på Omsorgscenter Øst vil du få tilbud om løbende supervision.

Vi vil noget med vores indsats i forhold til asylafdelingens kerneopgave – at sørge for, at beboere på vores centre får en tryg, værdig og meningsfuld hverdag med fremtidsperspektiv, mens de opholder sig i Røde Kors’ regi, - og det vil du opleve hele vejen ved at få en bred samarbejdsflade i organisationen.

Læs mere om Røde Kors og vores opgaver her.

Løn- og ansættelsesvilkår: Sker efter gældende overenskomst i staten
Arbejdstid: 37 timer ugentligt med 12-timers vagter fordelt på tre dage og hver anden weekend
Kørekort: Nødvendigt, da kørsel ifm. opgavevaretagelsen kan forekomme
Tiltrædelse: Snarest muligt
Arbejdssted: Sjælsmarkvej 10, 2970 Hørsholm
Attester: Vi skal gøre opmærksom på, at der ved ansættelse bliver indhentet børneattest, og du bliver bedt om at fremvise en privat straffeattest
Yderligere oplysninger: Kan fås ved henvendelse per mail til funktionsledere Jesper Schimmel Andersen på [email protected] og Pernille Helena Larsen på [email protected]
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt og senest 16. april 2023
Stillingen kan kun søges via vores online rekrutteringssystem ved at klikke på linket ”Søg jobbet”. Ved tekniske udfordringer kontakt [email protected]
Ansættelsessamtaler: Forventes at blive afholdt den 20. april 2023

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "SOSU-assistent", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Hørsholm.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • SOSU-assistent
  • Hørsholm
  • Søndag den 16. april 2023

Lignende jobs

  • Sosu-assistent i Nærum

    SOSU-assistent søges til organisation/virksomhed i 2850 Nærum
    • SOSU-assistent
    • Nærum
    Få mere info
  • Sosu-assistent i Nordsjælland

    Vil du selv bestemme, hvornår og hvor meget? Vil du selv bestemme, hvornår du skal have en velfortjent fridag og vil du selv vælge, hvornår du skal arbejde i weekenderne? Det er fleksibelt at ar..
    • SOSU-assistent
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Sosu-assistent i Nordsjælland

    Vil du selv bestemme, hvornår og hvor meget? Vil du selv bestemme, hvornår du skal have en velfortjent fridag og vil du selv vælge, hvornår du skal arbejde i weekenderne? Det er fleksibelt at ar..
    • SOSU-assistent
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Sosu-assistent i Nordsjælland

    Sosu-assistenter til aftenvagt og dagvagt på Helsingegården og TrongårdenNu har du muligheden for at blive en del af en arbejdsplads, hvor du med omsorg, nærvær og pleje kommer til at have en afgør..
    • SOSU-assistent
    • Nordsjælland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sosu-assistenter i Hørsholm

Herunder ser du udviklingen i udbudte sosu-assistent i Hørsholm over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sosu-assistenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sosu-assistenter over tid

Dato Alle jobs som sosu-assistenter
27. april 2024 1
26. april 2024 2
25. april 2024 2
24. april 2024 2
23. april 2024 2
22. april 2024 2
21. april 2024 2
20. april 2024 2
19. april 2024 2
18. april 2024 2
17. april 2024 2
16. april 2024 2
15. april 2024 2
14. april 2024 2
13. april 2024 2
12. april 2024 2
11. april 2024 2
10. april 2024 2
9. april 2024 2
8. april 2024 2
7. april 2024 2
6. april 2024 2
5. april 2024 2
4. april 2024 2
3. april 2024 2
2. april 2024 2
1. april 2024 2
31. marts 2024 2
30. marts 2024 2
29. marts 2024 2
28. marts 2024 2