Rekrutteringsfirma

Distriktsleder for et distrikt med 2 plejehjem og 2 hjemmeplejeenheder, søges til nydannet ledelsesteam og ny områdes...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Storkøbenhavn

Vil du være med til at udrulle og indfri ambitionerne for kommunens nyligt vedtagne ældrestrategi? Har du evnerne, viljen og energien til at indgå i et stærkt forpligtende og tæt samarbejdende team af distrikts- og enhedsledere på i alt 8 inklusive centerchef?
Og, har du et ledelsesDNA der næres af både strategitænkning, tværgående udviklingsperspektiver, drifts, og økonomihensyn samt evnen til at gøre dygtige ledere endnu bedre? så læs med her:


Ny Ældrestrategi:
Tårnby kommune har i 2022 lanceret en ny Ældrestrategi som med overskriften, "Et kommunalt sundhedsvæsen - sammen med borgeren" har defineret 4 klare pejlemærker for den retning som organisationen fremefter skal styre mod. Der er en solid forankring og en klar opbakning fra en samlet organisation omkring tiltagende i strategien. Der er brug for dig, og din ledelse, til at sikre en implementering der inddrager både borgerne, medarbejderne og lederne i bestræbelserne på at udmønte intentionerne bag strategien.
Du kan læse mere om indholdet i strategien i dokumentet her: (link til ældrestrategien 2022)

Om opgaven:
Distriktsopdelingen i Center for ROS, (rehabilitering, omsorg og sundhed), er en ny organisering, som er søsat i slutningen af 2022. Der er brug for ledelse, retning og samling af organisationen både i dit distrikt og i området som helhed. Ledere og medarbejderne skal på tværs af fagligheder og enheder, finde fælles fodslag i hverdagen, forstå omfanget af ændringerne og aktivt tage del i forandringerne som skal ske.
Intentionen om at sikre rette kompetencer - rette steder, at udvikle nære sundhedstilbud tæt på borgeren, sikre sammenhæng i borgerforløbene, og fokusere på værdighed, tryghed og selvbestemmelse er alle områder du skal finde inspiration, begejstring og mening i, for at stå i spidsen for denne spændende opgave.
Forventningerne om at understøtte en bedre udnyttelse af viden og kompetencer på tværs af organisationen, digitalisering, implementering af velfærdsteknologi og øget brug af data, samt mere borgerinddragelse og medindflydelse er alle delelementer fra ældrestrategien du som distriktsleder bl.a. får indflydelse på.
Borgerne skal opleve et fast team af plejepersonale, mødes af fagligt uddannet og kompetent personale og opleve, at deres pleje og behandling passer ind i deres hverdag. I Tårnby arbejdes der forsøgsvis med udviklingen af mere selvstyrende teams. Den efterfølgende mission er på lidt længere sigt at kunne implementere tiltagende i hele plejen.

Som distriktsleder, for distrikt 2, får du ansvaret for Plejehjemmene Irlandsvej og Ugandavej samt ledelse af 2 udekørende teams der leverer pleje, omsorg og hjemmesygepleje indenfor distriktet.
Opgaven er at fortsætte udbygningen af samarbejdet, til fordel for sammenhængskraften, såvel fagligt som socialt. At sikre en drift med en økonomi i balance og et fundamentet hvor de mange spændende initiativer og ønsker, som er tilstede i organisationen, også kan realiseres.

Om organisationen:
I Center for ROS som er organiseret under Centerchef Mette Ødegaard, bliver du del af et ledelsesteam bestående af i alt 7 ledere. 4 Distriktsledere, 1 enhedsleder for kvalitet og kompetenceudvikling, 1 enhedsleder for Administration og Udvikling samt 1 enhedsleder for Visitations- og Myndighedsområdet. Der er en spirende energi og en fælles stærk tro på, at forandringerne og de nye løsninger man står overfor, vil bringe endnu mere faglighed, dynamik og gode resultater med sig i arbejdet for og med borgerne. Du kommer derfor til en organisation i rivende udvikling hvor energi og lysten til samarbejde præger hverdagen.

Om dig:
Som distriktsleder er du optaget af, at mennesker omkring dig lykkes sammen i kraft af deres forskelligheder. Du kender til de mange fagområder, som professionelt skal spille sammen på et område, som dette, og du ved, hvad der skal til for at binde kultur og mennesker sammen. Din ledelsesstil er åben og inddragende, tydeligt kommunikerende med en veludviklet evne til at begå dig på alle organisatoriske niveauer. Du har gennemslagskraft og forståelse for, hvornår og hvordan en dagsorden sættes, når visioner skal omsættes, kulturen forandres og mennesker samles omkring opgaveløsningen. Du favner, rummer og bidrager til at hverdagen, fordelt på de flere matrikler som distriktet indeholder, hænger godt sammen. At nye ændringer og tiltag giver mening for alle og skaber positive forandringer, både for medarbejderne og organisationen, og for ældrestrategien og borgerne især.

Du får:

  • En plads og en stemme i et ambitiøst og godt performende ledelsesteam
  • En stilling i en organisation med mod, udsyn og ambitioner til at søge nye løsninger
  • Ansvaret for et distrikt i stor bevægelse hvor dynamik og kompleksitet præger dagsordenen
  • En organisation med fagligt kompetente medarbejdere, kvalificerede kolleger at sparre med og en velformuleret strategiplan at forfølge
  • Muligheden for at bidrage til udviklingen af et mangfoldigt, energisk og humørfyldt lederteam under Center for ROS

Du har:

  • Sundhedsfaglig baggrund på professionsniveau suppleret med relevant lederuddannelse
  • Bred ledelseserfaring med evnen til at omsætte mål og ambitioner igennem andre ledere
  • Erfaring fra det kommunale område og arbejdet i en politisk styret organisation
  • Et ledelsesmæssigt DNA der spejler sig i formuleringerne fra stillingsopslaget
  • En grundlæggende lyst til at arbejde SAMMEN om ledelse, mod på opgaverne i ældrestrategien

Vi afholder 1. samt 2. runde samtaler henholdsvis d. 27. marts samt 30. marts og fristen for modtagelse af ansøgninger er senest d. 22. marts. Inden sidste samtalerunde udarbejdes der en danskudviklet personanalyse, som du modtager en dybdegående personlig feedback på før samtale.

Har du spørgsmål ang. stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Anders Krauch, fra HumanAssist, på telefon 2196 8060 eller mail [email protected]



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "SOSU-assistent", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Storkøbenhavn

Jobbet er oprettet på vores service den 9.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • SOSU-assistent
  • Storkøbenhavn
  • Onsdag den 22. marts 2023

Lignende jobs

  • Sosu-assistent (elev) i Greve

    Fri kontakt
    Overvejer du at gå i gang med Grundforløb 2 til SOSU – så er du måske en af vores elever!
    • SOSU-assistent
    • Greve
    Få mere info
  • Sosu-assistent (elev) i Greve

    Fri kontakt
    Drømmer du om en fremtid som Social- og Sundhedsassistent? Ønsker du at få mere viden, flere kompetencer og mere ansvar i dit arbejdsliv? Vil du gøre en forskel for patienter og borgere inden for sundhedsområdet – så er du måske en af vores elever!
    • SOSU-assistent
    • Greve
    Få mere info
  • Sosu-assistent i København

    Ønsker du at kombinere din passion for sundhedspleje med din ekspertise i administrative opgaver? Kan dit smil mærkes gennem telefonen? Og brænder du for at leverer førsteklasses vikarløsninger i..
    • SOSU-assistent
    • København
    Få mere info
  • Sosu-assistent (praktik) i København

    Vil du være med til at understøtte udviklingen af moderne IT-løsninger, og har du lyst til at prøve dine processtyrings- og projektledelsesegenskaber af? Så har vi en praktikantstilling, der kan væ..
    • SOSU-assistent
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sosu-assistenter i Storkøbenhavn

Herunder ser du udviklingen i udbudte sosu-assistent i Storkøbenhavn over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sosu-assistenter i Storkøbenhavn.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sosu-assistenter i Storkøbenhavn over tid

Dato Alle jobs som sosu-assistenter
28. april 2024 167
27. april 2024 169
26. april 2024 172
25. april 2024 174
24. april 2024 181
23. april 2024 177
22. april 2024 183
21. april 2024 199
20. april 2024 202
19. april 2024 201
18. april 2024 202
17. april 2024 211
16. april 2024 204
15. april 2024 206
14. april 2024 201
13. april 2024 207
12. april 2024 207
11. april 2024 200
10. april 2024 202
9. april 2024 194
8. april 2024 186
7. april 2024 191
6. april 2024 195
5. april 2024 189
4. april 2024 195
3. april 2024 181
2. april 2024 177
1. april 2024 184
31. marts 2024 188
30. marts 2024 190
29. marts 2024 196