Social og sundhedshjælper i aftenvagt Hjemmeplejen Greve

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Greve Kommune, Greve

Hjemmeplejen Greve mangler dig som vil være med til at give vores borgere den bedste pleje om aftenen.

Jeg har et rigtig fagligt stærkt aftenhold, men jeg mangler dig som er social og sundhedshjælper til at fuldende holdet. Som leder er jeg meget stolt af mine medarbejdere, som hver dag gør en markant forskel for vores borgere, og alle vægter fagligheden og borgerens ve og vel meget højt.

Om jobbet

Du får tildelt faste borgere. Du er ofte den der kender borgeren bedst og ved behov får du god sparring hos dine kollegaer. Vi arbejder altid ud fra den rehabiliterende tilgang og har hele paletten af opgaver hos alle slags borgere, lige fra den ældre borger, til den medicinske, den kirurgiske og til den psykiatriske borger. Vi har et stort samarbejde med kommunens sygeplejersker og akutteam, som kan bruges i akutte situationer, så du er aldrig helt alene. Du kommer til at deltage i daglige triageringsmøder og du bidrager til et stærkt læringsmiljø i hjemmeplejen.

Trivsel og fleksibilitet er for mig en grundlæggende byggesten for at skabe og bibeholde det gode arbejdsmiljø, hvorfor jeg også prioriterer nærværende ledelse. Jeg vægter faglig sparring, kvalitet, kontinuitet og udvikling højt. Jeg prioriterer løbende faglige udviklingsmøder og personalemøder. Det er vigtigt for mig, at alle mine medarbejdere er godt klædt på til at varetage opgaverne.

Om dig
Du er uddannet social og sundhedshjælper og brænder for at arbejde i hjemmeplejen. Du ser det som en spændende udfordring, at kompleksiteten i opgaverne i det nære sundhedsvæsen er steget. Du arbejder selvstændigt og er god til at planlægge din dag. Du er omhyggelig og præcis i dit daglige arbejde samt i din dokumentation og formår at balancere individualistrollen og teamsamarbejdet. Du har en anerkendende tilgang, både til kollegaer, samarbejdspartnere og borgere, og du udviser respekt og omsorg for det enkelte menneske.

Jeg tilbyder dig en tryg introduktionsperiode i øjenhøjde

Du får tilknyttet en mentor, som du i starten vil køre ud med. Her bliver du lige så stille gjort klar til at kunne køre selvstændigt, du vil i starten være i tæt samarbejde med din mentor og din leder. Du vil blive introduceret til hjemmeplejen og de samarbejdspartnere du får kontakt med. Jeg holder opfølgende samtaler med dig indenfor den første måned og efter 3 måneder

Stillingsoplysninger
Jeg har lige nu følgende ledige stillinger:

 • 2 social og sundhedshjælpere i aftenvagt 28 timer, onsdag og torsdag med weekend i ulige uger

Øvrige oplysninger

Du bliver ansat i henhold til relevant overenskomst. Det er en del af Greve Kommunes ansættelsespolitik, at der fremvises straffeattest, samt indhentes børneattest og referencer.

I aftenvagten er der bil til rådighed, hvorfor kørekort er nødvendigt

Tiltrædelse 1 marts 2024

Jeg håber, at jeg har vakt din interesse, og du vil være min nye social og i hjemmeplejen Greve. Er du i tvivl så giv mig et kald - jeg giver gerne en kop kaffe og en uforpligtende snak.

Mange hilsener

Områdeleder Hjemmeplejen Greve Linda Christoffersen 20658608

Ansøgningsfrist den 23 februar 2024

Samtaler holdes i uge 9


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "SOSU-hjælper", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Greve.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.2.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Greve Kommune ligger centralt ved Køge Bugt Motorvejen kun 20 kilometer fra Rådhuspladsen i København. Der er tre S-togstationer som sikrer, at du i løbet af 20 minutter kan komme til - og fra hovedstaden. Der er omkring 50.000 indbyggere i kommunen.
Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
 • 09.02.2024
 • SOSU-hjælper
 • Greve

Lignende jobs

 • Sosu-hjælper (elev) i Greve

  Fri kontakt
  Vil du arbejde med mennesker? Har du lyst til at arbejde med ældre i hjemmeplejen og på vores plejecentre? Kunne du tænke dig at støtte og hjælpe ældre, i et aktivt og meningsfyldt liv? – så er du måske en af vores Social- og Sundhedshjælperelever!
  • SOSU-hjælper
  • Greve
  Få mere info
 • Sosu-hjælper (vikar) i Brøndby

  Endelig er der ledige stillinger i Brøndbys eftertragtede vikarkorpsDa vi optimerer i Brøndby Vikarkorps, er vi nu er ved at etablere et timelønnet rengøringsteam i vores vikarkorps. Vi mangler d..
  • SOSU-hjælper
  • Brøndby
  Få mere info
 • Sosu-hjælper i Taastrup

  SOSU-hjælper søges til organisation/virksomhed i 2630 Taastrup
  • SOSU-hjælper
  • Taastrup
  Få mere info
 • Sosu-hjælper i Storkøbenhavn

  Er DU den dygtige social- og sundhedshjælper med god humor som vi mangler i vores aftenvagt? Har du lyst til at være en del af et lille engageret team med et fantastisk arbejdsmiljø?Så vil vi g..
  • SOSU-hjælper
  • Storkøbenhavn
  Få mere info