Sygeplejerske til nyt nattevagtsteam på Akutklinikken Gentofte

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hellerup

Finder du glæde i at have faste nattevagter eller passer det bare bedst ind i dit privat- og arbejdsliv? Hvis ja, så har vi alletiders mulighed til dig! Vi søger nemlig to erfarne sygeplejersker til vores faste nattevagtsteam i ulige uger på Gentofte Akutklinik.

Du vil få din daglige gang på første sal i Akutklinikken på Gentofte Hospital, hvor vores 26 medarbejdere udgør et velfungerende og sammenspillet team med et godt arbejdsmiljø og høj faglighed i fokus. Vi har både nye og erfarne sygeplejersker, og afsnittet er kendetegnet ved, at vi holder sammen og hjælper hinanden.

Udover dig/jer, rekrutterer vi også en dygtig SSA, som kommer til at indgå fast i teamet.

Teamet skal bidrage til, at akutte og kritisk syge patienter, indenfor det medicinske speciale, modtager sygepleje af højeste faglige kvalitet i nattetimerne på vores Akutklinik, og dette gør sig gældende både i modtagelsen, udredningen og behandlingen.

Hvad er dine arbejdsopgaver?

Vurdering og triagering:

Vores patienter bringes ind via 1813 og 112, og vi er derfor de første, som patienten møder i sit forløb. Det betyder, at du skal stå for den indledende vurdering, triagering og prøvetagning af patienter og fastslå, hvor akut eller kritisk patientens tilstand er. I nogle tilfælde skal du opstarte initialbehandling efter delegeret ordinationsret.

Intermediære patienter:

Afsnittet har to medicinske intermediære pladser, som er beregnet til særligt observationskrævende patienter – det kan fx være patienter med sepsis, diabetisk ketoacidose, forgiftninger eller den respiratoriske patient med behov for high flow eller CPAP-behandling.

Du kommer til at varetage funktionen som IMA-sygeplejerske, efter du har gennemgået vores lokale introduktionsprogram og deltaget på en udviklingsdag på hospitalets intensiv afdeling.


Hvad forventer vi af dig, hvis du gerne vil være en del af vores nye nattevagtsteam?


Vi søger to nye kollegaer, som sammen kan fastholde og udvikle den høje faglige kvalitet i sygeplejen til den akutte patient, og som mener, at god sygepleje er lige så vigtigt om natten, som det er i dag- og aftentimer.

  • Du er ambitiøs, og du ønsker at dygtiggøre dig som sygeplejerske, og du har et ønske om at bidrage til, at afdelingen fortsat leverer en høj sygeplejefaglig kvalitet til vores akutte patienter igennem hele deres forløb hos os – vores patienter ligger i gennemsnit ca. 6 timer på afdelingen.
  • Du bevarer overblikket, når den akutte situation opstår om natten, og du forholder dig roligt i tilspidsede situationer, ligesom du udviser overblik i travle perioder.
  • Du er samarbejdsvillig, fordi vi altid løfter i flok. Vi arbejder tæt sammen med både vores nærmeste kolleger i afdelingen og i det tværfaglige samarbejde med de medicinske læger, som altid er til rådighed – også om natten. Du værdsætter derfor et godt tværfagligt samarbejde og i den forbindelse også en tæt tværfaglig sparring.

Hvis du har erfaring fra et medicinsk speciale eller akutmodtagelse vil det selvfølgelig være en fordel, men det er ikke et krav.

Hvorfor skal du vælge os?

Oplæring og Udvikling til den enkelte

Vi sørger først og fremmest for, at du er godt klædt på til at varetage dine arbejdsopgaver i Akutklinikken. Vi har et struktureret kompetenceudviklingsprogram med bl.a. formaliseret introduktions- og oplæringsforløb, der strækker sig over 1 år samt tjenestetidsplanlagt undervisning og mulighed for uddannelse.

Vi har karrieremuligheder i afdelingen og i samarbejde med dig, tilrettelægger vi en individuel karrierevej ud fra interesseområder og ønsker, så din udvikling ikke går i stå.

Det er plejepersonalet, der står ude i front, og vi er nysgerrige på jeres erfaringer og forslag til ændringer, så vi er altid lydhøre over for forslag til forbedringer/optimeringer.

Ansættelsesvilkår

Vi kan tilbyde ansættelse i fast stilling som nattevagt på 28 timer pr. uge - 7/7 med vagt i ulige uger. For at sikre din oplæring og udvikling, må du påregne dagvagter efter aftale.

Løn- og ansættelsesvilkår følger overenskomst for ikke-ledende personale på Sundhedskartellets område, indgået mellem Sundhedskartellets parter, herunder Dansk Sygeplejeråd og Regionernes Lønnings- og Takstnævn.

Send os din ansøgning senest onsdag den 19/3 via linket. Vi forventer at afholde samtaler løbende.

Har du lyst til at høre mere, eller at besøge os?

Så har du lyst til at høre mere om så ring eller skriv til oversygeplejerske Anitha Uldall telefon 2311 4735 eller [email protected]

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Hellerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Hellerup
  • Søndag den 19. marts 2023

Lignende jobs

  • Sygeplejerske i Brøndby

    GENOPSLAG, da det desværre ikke lykkedes at besætte stillingen i første opslag med egnet kandidat.Stillingen er en dagvagt på 32 timer ugentligt med weekendvagt hver 3. uge, som er ledig til be..
    • Sygeplejerske
    • Brøndby
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Herlev

    Sundhedsfaglig rådgiver til nyt mentalt sundhedsteam Når vi ser på udviklingen i vores forretning og samfundet som helhed, vil det mentale område være et område hvor vores kunder vil eft..
    • Sygeplejerske
    • Herlev
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Taastrup

    Sygeplejerske søges til organisation/virksomhed i 2630 Taastrup
    • Sygeplejerske
    • Taastrup
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Taastrup

    Sygeplejerske søges til organisation/virksomhed i 2630 Taastrup
    • Sygeplejerske
    • Taastrup
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Hellerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Hellerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
27. april 2024 5
26. april 2024 6
25. april 2024 6
24. april 2024 6
23. april 2024 6
22. april 2024 8
21. april 2024 11
20. april 2024 13
19. april 2024 13
18. april 2024 13
17. april 2024 14
16. april 2024 14
15. april 2024 6
14. april 2024 6
13. april 2024 6
12. april 2024 6
11. april 2024 6
10. april 2024 8
9. april 2024 8
8. april 2024 9
7. april 2024 11
6. april 2024 12
5. april 2024 12
4. april 2024 13
3. april 2024 14
2. april 2024 11
1. april 2024 14
31. marts 2024 15
30. marts 2024 12
29. marts 2024 13
28. marts 2024 14