Sundhedsfaglige visitator i akutberedskabet, [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Næstved

Er du uddannet sygeplejerske, paramediciner eller ambulance behandler og ønsker du et arbejde med høj faglighed, kollegialt fællesskab og et arbejdsmiljø med fokus på robuste balancer? - så kig her.

Som sundhedsfaglige visitator på 1-1-2 udfoldes din faglighed i et nyt lys.

Du kan ikke se patienten, så din høresans er vigtig, når du besvarer 1-1-2 opkald. Dine primære værktøjer bliver en struktureret telefonsamtale koblet sammen med din faglighed, eventuelt videostream og med Dansk Index som støtteværktøj. Borgeren, der ringer, er dine øjne og hænder på stedet, og dialogen med borgeren er derfor central for, at du kan danne dig et billede af situationen. Det er herudfra, du laver din vurdering af, hvilken hjælp der er brug for i den aktuelle situation.

Vores brede samarbejdsflade giver en alsidig hverdag, hvor to dage aldrig er ens og hvor du hver eneste dag gør en stor forskel for Regionens borgere.

Udover din sundhedsfaglige baggrund ser vi gerne at du:

  • Besidder gode kommunikative evner på dansk
  • Har erfaring indenfor det akutte område
  • Er i stand til at træffe beslutninger i akutte situationer
  • Kan tage styringen i samtaler, hvor det er nødvendigt
  • Kan multitaske og bevare overblikket
  • Er fortrolig med IT – også under pres
  • Er bekendt med D4 (dokumentportal), kvalitets arbejde, utilsigtede hændelser og IT på brugerniveau
  • Er bevidst om egne styrker og svagheder
  • Er en team player
  • Er i stand til at tale og forstå engelsk, let nordisk og gerne andre sprog

Vi investerer i dig og vi garanterer at du bliver godt klædt på til opgaven.

Fokus på personlig og faglig udvikling er en integreret del af hverdagen hos os. Vi har et velstruktureret og gennemprøvet oplæringsprogram på 8 uger, hvor du er fast tilknyttet erfarne mentorer og har løbene feed back med vores kvalitets- og udviklings konsulent. Vi sørger for at du er klar inden du selvstændigt besvare 112 opkald.

For sundhedsfaglige visitatorer har vi en National uddannelse målrettet specialet. Uddannelsen består af fire moduler, der blandt andet indeholder kommunikation, ABCDE-proceduren, jura, borgere med psykiske symptomer og beredskabsforståelse.

Som et led i både din og den samlede kvalitetsudvikling anvender vi lydlogs. Her kommer du til at arbejde med dine egne samtaler og gennem refleksion og sparring får du feedback og feedforward både på den faglige- og kommunikative del. Derudover har vi løbende kurser og temadage med relevante faglige emner.

Arbejdsfællesskabet og trivslen i teamet er i højsæde hos os

Du er aldrig alene på arbejde. Vores kultur er præget af stor psykologisk tryghed både mellem kollegaer og ledelse. Vi spiller hinanden gode og det er den kollektive faglighed, der gør, at vi sammen er stærke og gør en forskel.

Et godt sted at arbejde

Din arbejdsplads bliver på toppen af Næstved Sygehus i AMK-vagtcentralen (Akut Medicinsk Koordinering), hvor flere forskellige fagligheder arbejder for et stærkt regionalt akutberedskab – heriblandt læger, sygeplejersker, paramedicinere, ambulancebehandlere, tekniske disponenter og den del af ledelsen, der er tilknyttet AMK-vagtcentralen.

I august 2022 modtog Præhospitalt Center og dermed også vagtcentralen en grøn smiley fra Arbejdstilsynet samt rosende ord for det store arbejde, der bliver lagt for dagen med at sikre og dyrke et godt arbejdsmiljø.

Hvis du kan se dig selv i stillingen, opfordrer vi dig til at komme på besøg hos os, så du kan få sat billeder bag ordene i dette stillingsopslag. Kontakt sektionsleder Britta Klit Thomsen, som du enten kan skrive eller ringe til på [email protected] eller telefonnummer 57 68 41 00.

Klik også gerne ind på vores Facebook- og LinkedIn-profil, hvor du kan følge med i hverdagen i Præhospitalt Center.

Præhospitalt Center

Præhospitalt Center har omkring 130 medarbejdere, og er et virksomhedsområde på linjen med sygehusene og Psykiatrien i Region Sjælland. Vores vigtigste opgave er at sikre Region Sjælland professionel præhospital kvalitet indenfor akutberedskabet, befordring og uddannelse – i et innovativt og anerkendende perspektiv med borgeren i centrum. Mød centerets ledelse her.

Præhospitalt Center er i rivende udvikling, da vi til februar 2024 hjemtager en del af den ambulancedrift, som Falck på nuværende tidspunkt driver i Region Sjælland.

Ansøgningsfrist og ansættelse

Vi kigger løbende ansøgningerne igennem. Vi ønsker ikke at lægge os fast på et bestemt ansættelsestidspunkt, men tager snakken med hver enkelt ansøger.

Ansøgnings frist d. 18. september 2023 kl. 10.00. Samtaler gennemføres d. 21 september 2023.

Løn efter gældende overenskomst, og ansættelse sker på fuld tid.

Vi ser mangfoldighed som en styrke og opfodrer derfor alle der kan se sig selv i stillingen, til at søge.

På www.regionsjaelland.dk/phc kan du se en film om arbejdet på AMK-Vagtcentralen, som vi anbefaler du ser, inden du søger jobbet.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Næstved.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.8.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Næstved
  • Mandag den 18. september 2023

Lignende jobs

  • Sygeplejerske i Næstved

    Sygeplejerske søges Vil du være en del af en Børne og Ungdomspsykiatrisk klinik i udvikling? Har du lyst til at udvikle de særlige kompetencer, som du har oparbejdet under specialuddannelse..
    • Sygeplejerske
    • Næstved
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Vordingborg

    F-ACT team Distriktspsykiatrien i Vordingborg udgøres af en meget erfaren gruppe medarbejdere bestående af 6 sygeplejersker, 1 ergoterapeut, 1 socialrådgiver,1 lægesekretær, 1 kontorassistent, 1 ov..
    • Sygeplejerske
    • Vordingborg
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Vordingborg

    Er du nyuddannet eller erfaren sygeplejerske, og vil du udvikle dig både på det psykiatriske og somatiske område? Så er du måske vores nye kollega på BÆLTEFRIT ældrepsykiatrisk afsnit, i Psykiatrie..
    • Sygeplejerske
    • Vordingborg
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Næstved

    Har du interesse for Neurorehabilitering og højt tværfagligt samarbejde, og ser du potentiale i patienter med lidt længere indlæggelsestid og deraf mulighed for fordybelse i de enkelte patientforlø..
    • Sygeplejerske
    • Næstved
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Næstved

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Næstved over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
5. juni 2024 4
4. juni 2024 4
3. juni 2024 4
2. juni 2024 4
1. juni 2024 5
31. maj 2024 5
30. maj 2024 5
29. maj 2024 5
28. maj 2024 4
27. maj 2024 3
26. maj 2024 3
25. maj 2024 3
24. maj 2024 3
23. maj 2024 3
22. maj 2024 2
21. maj 2024 2
20. maj 2024 2
19. maj 2024 2
18. maj 2024 2
17. maj 2024 3
16. maj 2024 3
15. maj 2024 3
14. maj 2024 3
13. maj 2024 3
12. maj 2024 3
11. maj 2024 3
10. maj 2024 3
9. maj 2024 3
8. maj 2024 3
7. maj 2024 3
6. maj 2024 3