Assisterende butikschef (30 timer) til vores nye butik i Frederiksberg Centeret

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København

Hunkemöller søger Assisterende butikschef (30 timer om ugen) til vores nye butik i Frederiksberg Centeret!
”Jeg har drømmejobbet og arbejder med dét, jeg er passioneret omkring. Hvem vil ikke gerne være med til at styre en butik med et hold af dedikerede kollegaer, der elsker lingeri,” fortæller assisterende Store Manager Olivia Robl.

  • Vil du have medansvar for en lingeributik og sælge populære og unikke produkter?
  • Vil du være assisterende Store Manager hos et af Europas førende lingeribrands med mere end 700 butikker i 15 lande?
  • Og kunne du tænke dig at udvikle dine lederevner i en international virksomhed med solide udviklingsmuligheder?

Vær med til at tage ansvar for butikkens succes
Som assisterende Store Manager har du ansvar for butikken sammen med og under Store Managers fravær. Du gennemgår et 2-ugers intensivt oplærings- og introduktionsforløb. Herefter får du et medansvar for at skabe en succesfuld og salgsklar butik, der leverer World Class Service til kunderne og opnår solide salgstal. Du betjener kunder, derudover coacher du dine kollegaer, bestiller varer, udarbejder arbejdsplaner og indretter butikken med nye kollektioner, sammen med Store Manager og når denne er fraværende i butikken – for eksempel i forbindelse med ferieperioder. Derudover har du altid fokus på målstyring og KPI´er.

”Jeg er spillende træner, så jeg leder både personale og ekspederer kunderne. Kunderne bestemmer min hverdag. De har altid førsteprioritet, og de skal gå fra butikken med et smil på læben og en god købsoplevelse.” udtaler Olivia.

Solide karrieremuligheder
Hvis du har ambitionerne til at udvikle dig, så er Hunkemöller kendt for at tilbyde mange udviklings- og karrieremuligheder. Vi investerer i vores medarbejdere, og vi imødekommer dine ønsker. Som assisterende Store Manager kan det næste naturlige skridt være at blive Store Manager. Mulighederne er mange – rigtig mange.

Fun, Passionate, Inspiring, In Touch and Sexy… det er vores værdier. Og som assisterende Store Manager skal du være In Touch med dem og bringe dem i spil som det gode eksempel for dine kollegaer, så de hele tiden bliver bedre til at skabe en god købsoplevelse for kunderne. Desuden har vi vores kunde- og personale-app, hvor vi deler informationer med vores kunder og medarbejdere – vi er aktive på alle sociale platforme som den omni-channel virksomhed, vi er.

Forretningsorienteret med solid talforståelse og god energi

  • For at blive assisterende Store Manager har du erfaring fra en lignende stilling – gerne inden for tekstil eller lingeri.
  • Du behersker dansk og engelsk i skrift og tale, og du er en god og inspirerende leder, der kan drive butikken frem mod endnu større succes.
  • Du er vant til at motivere dit personale og arbejde målrettet med salgstal, KPI’er og produktivitetsmål.
  • Du har et udpræget konkurrence-, salgs- og servicegen, og du trives i et kundefokuseret miljø, hvor du selv driver salget i butikken.
  • Du ved, at hver dag er showtime, og du tilstræber hele tiden af overgå de forventede resultater og udvikle dig, så du altid er den bedst mulige udgave af dig selv.

Do what you love, love what you do!
”Din personlighed er enormt vigtig. Her smiler vi, mens vi taler. Sådan er vi. Vi er heller ikke bange for at være ærlige over for kunderne og røre ved dem, når lingeriet skal sidde godt. Og så skal du have konkurrencegen og solid talforståelse og selvfølgelig ja-hatten og dit gode humør med på arbejde,” slutter Olivia.

Er du klar på nye udfordringer?
Send dit CV og ansøgning hurtigst muligt, da vi afholder samtaler løbende. Kort tid efter at du har sendt din ansøgning og CV af sted, bliver du inviteret til at lave et videointerview, som er en del af vores rekrutteringsproces. Vi kan sende dig 2 påmindelser til at optage din video. Efter den anden påmindelse sender vi dig ikke flere og du vil automatisk få afslag. Vi anbefaler dig derfor at optage din video hurtigst muligt, så du ikke glemmer det!

Der vil være start snarest muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Butikschef", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København

Jobbet er oprettet på vores service den 5.2.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Butikschef
  • København

Lignende jobs

  • Butikschef i København

    Fri kontakt
    Retail Knowledge recruits on behalf of Prada: Store Manager - Miu Miu, Copenhagen. Miu Miu was born in 1993 from the independent and unconventional spirit of Miuccia Prada. Now Miu Miu opens their first store in Denmark.
    • Butikschef
    • København
    Få mere info
  • Butikschef i Valby

    Vil du stå i spidsen for en af vores største butikker? Samt være med til at skabe værdi for vores kunder og sætte retningen for fremtiden? Lige nu søger vi en Varehuschef til en af vores fremtidige..
    • Butikschef
    • Valby
    Få mere info
  • Butikschef i Frederiksberg

    Butikschef til [xxxxx] på Peter Bangs Vej 107 Målet er klart – vi vil være dem i "klassen”, der sætter standarderne inden for convenience og vi skal motivere til vinderkultur!Vores f..
    • Butikschef
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Butikschef i København V

    Vil du være en afgørende del af vores team og tage dit lederskab til nye højder? Har du et hjerte, der banker for at skabe et godt arbejdsmiljø, hvor samarbejde og trivsel er nøgleordene? Så bliv f..
    • Butikschef
    • København V
    Få mere info

Værd at vide når du søger job som butikschef i København

Har du også drømt om at bo og arbejde i de charmerende gader i København? Så er du ikke alene! Men drømmene bliver sjældent til virkelighed uden lidt hårdt arbejde.

Mens København måske for nogle først og fremmest vækker billeder af hyggelige cafeer og historiske bygninger, banker et travlt erhvervsliv i hjertet af København. Hovedstaden huser et væld af brancher, men nogle skiller sig ud med et særligt højt antal ansatte.

Bydele i København

København byder på mere end smukke gader og hyggelige cafeer. De forskellige kvarterer har hver deres unikke atmosfære og erhvervsliv, hvilket kan påvirke din jobsøgning. Lad os dykke ned i nogle populære områder:

Indre By: Pulsens centrum med internationale virksomheder, finansverden og detailhandel. Perfekt for jobsøgende inden for finans, jura, medier og marketing. Tempoet er højt, og konkurrencen kan være hård.

Find ledige jobs i Indre By

Østerbro: En blanding af moderne boliger, historiske bygninger og innovative virksomheder. Hjem til Novo Nordisk og Vestas Wind Systems. Gode muligheder inden for life science, teknologi og bæredygtige løsninger.

Find ledige jobs i Østerbro

Nørrebro: Multikulturelt og kreativt med studerende, kunstnere og små startups. Populært blandt unge fagfolk og jobsøgende inden for den kreative sektor og servicebranchen.

Find ledige jobs i Nørrebro

Vesterbro: Tidligere industriområde forvandlet til et trendy sted med restauranter, barer og designvirksomheder. Tiltrækker kreative sjæle og jobsøgende inden for mode, design og underholdning.

Find ledige jobs i Vesterbro

Valby: Familievenligt og roligt med gode skoler og grønne områder. Mange offentlige institutioner og virksomheder inden for service og administration. Attraktivt for børnefamilier og jobsøgende i den offentlige sektor.

Find ledige jobs i Valby

Amager: Et område i rivende udvikling med fokus på moderne arkitektur og bæredygtighed. Hjem til Ørestad og store virksomheder som DSV og Ørsted. Gode muligheder inden for logistik, energi og transport.

Find ledige jobs på Amager

Mere information om København

Hvis du er på udkig efter et job i København, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om København, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om København i denne guide: København: Byen der byder på både drømmejob og spændende udfordringer