Executive Assistant

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense

Hesehus turen

Vi udvikler avancerede e-handelsløsninger for top-1000 største kunder som Matas, Davidsen, BabySam, Harald Nyborg og mange andre spændende virksomheder. Løsninger der er udviklet på vores egenudviklede platform, Bizzkit.

Hos Hesehus prioriterer vi sociale arrangementer med vores kollegaer, der rummer +17 nationaliteter på tværs af forskellige afdelinger med alt fra udviklingsteams til UI/UX, Marketing, Finance, Sales, HR mv.

Vi taler tit om Hesehus-ånden. Den bliver skabt af +200 Hesehusianere, og den opleves netop gennem smilene på gangen, feedbacken på en opgave og en leder, der siger: ”skriv dine ideer ned, for de fortjener at komme ud at leve".

Du vil opleve en ledelse, der går op i at skabe work-life balance. Vi ved, at det er vigtigt at skabe trivsel og overskud i hverdagen både privat og arbejdsmæssigt. Nærværende ledelse ligger os tæt på sinde, men hvordan vil du opleve det i denne stilling? Læs endelig videre for at få det uddybet.

Din mission

Som Executive Assistant vil du blive en del af vores Executive Management Team, der har en central rolle i at understøtte vores direktører, ledere og kommercielle udvikling. Du vil referere til Andrea Wårsøe, Manager, Executive Management Team. Når man spørger ind til hendes team og ledelse, siger hun:

”Som en del af teamet vil du opleve, at der er højt til loftet. Det er vigtigt for mig at skabe et rum, hvor man tør stole på sig selv og sine evner både i teamet, men også i hele Hesehus. Vores kultur bærer præg af at turde, så hvis man har en god idé, er det bare med at komme på banen. Vi arbejder seriøst, men der er altid plads til et godt grin. Godt kollegaskab er nøglen til succes”.

Dine arbejdsopgaver:

  • Løbende udarbejdelse af månedsrapportering til bestyrelsen samt rapporter fra vores Business Intelligence system (Power BI).
  • Udarbejdelse af diverse strategiske analyser i Power BI.
  • Styring af vigtige strategiske projekter i samarbejde med teamet.
  • Aktiv sparring i salgsprocessen, bl.a. i form af præsentationer til kundeoplæg og deltagelse på møder.
  • Diverse oplæg og referater af møder.
  • Intern kommunikation.
  • Bidrage til vores fantastiske Hesehus kultur.
  • Diverse ad-hoc opgaver såsom planlægning og afholdelse af mindre interne arrangementer.


Executive Assistant, Sabine Würtz Nielsen, fortæller følgende om stillingen:

"For mig var det drømmestillingen og den perfekte vej ind i en fantastisk virksomhed. Gennem et bredt spænd af arbejdsopgaver kommer jeg ud i alle krogene og får derigennem et unikt kendskab til virksomheden og mange fantastiske kollegaer. En stor motivationsfaktor i jobbet er at se mit arbejde bruges proaktivt og skaber værdi. Jeg bliver konstant udfordret og lærer nyt hver eneste dag."

Hvem er du?

Du har en relevant videregående uddannelse på kandidatniveau – f.eks. cand.merc. eller cand.negot. Du kan være nyuddannet eller have et par års erfaring. Det vigtigste er dog dit drive og din ivrighed efter at lære nyt og suge til dig. Det er en fordel, hvis du har haft relevant studiearbejde og/eller praktikker.

Opgaver, som handler om tal og analyser, er noget, som du trives med. Det er afgørende, at du kan dykke ned i tallene ved brug af dine analytiske evner og omsætte det til konkrete anbefalinger, der fører os i den rigtige retning. Det er et stort plus, hvis du har erfaring med Power BI.

Ydmyghed er keyword samt evnen til at navigere med en bred berøringsflade. Du er typen, som stikker fingeren i jorden og fornemmer dine omgivelser med en åben og nysgerrig tilgang, og du oplever stor tilfredsstillelse ved at sætte flueben ved både store som små opgaver.

Du har let ved at lave præsentationer, og det skræmmer dig ikke at tale både dansk og engelsk foran interne og eksterne stakeholders.

Din første dag med Hesehus add-ons:

Du hopper ind i bilen og tager afsted, selvom du ved, du ikke når kontoret til tiden.
Men der er ingen grund til bekymring, for du har fleksible mødetider.
Du når frem til Hesehus kontoret placeret tæt på banegården i Odense og har også firmabetalt parkeringsplads til din bil. Du tager morgenmad på kontoret, og der er også andre snacks, nødder, frugt og kaffe.
Elektrikeren ringer og siger, han kan komme næste uge, og det passer dig fint, for du har mulighed for at arbejde hjemme to gange om ugen.

Efter dit første 1:1 møde med din leder, som du ser frem til, er det snart tid til frokost. Der er forskellige muligheder at vælge fra, alt efter dine allergener og præferencer. Du har også bestilt ekstra aftensmad til at tage med hjem og måske deltage i eftermiddagens Mario Kart-turnering. Når du kommer hjem, tjekker du Hesehus’ rabatter gennem LogBuy.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense

Jobbet er oprettet på vores service den 4.11.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Odense

Lignende jobs

  • Administrativ medarbejder i Odense

    Fri kontakt
    Ansøgningerne vurderes på løbende basis Odense On-site. Er du ambitiøs og målrettet og god til at håndtere alverdens spørgsmål, så tror vi på, at du er vores nye Front Office Manager på Scandic Odense. Vi ved, at du ta’r ansvar, har overblik og handler hurtigt, når det gælder.
    • Administrativ medarbejder
    • Odense
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Odense SØ

    Vi sælger egenproducerede møbler og boligtilbehør indenfor spisestuen, dagligstuen, soveværelset mm og står lige nu i en rivende udvikling med onlineshop i Danmark, Sverige, Tyskland og Holland. Ku..
    • Administrativ medarbejder
    • Odense SØ
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Odense C

    Kunne du tænke dig at være en del af vores vagtplanlæggerteam og stå for planlægning og styring af det daglige fremmøde for en tværfaglig gruppe af social-og sundhedsassistenter, sygeplejersker og .
    • Administrativ medarbejder
    • Odense C
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Odense

    Vi søger en fagligt dygtig og struktureret skolesekretær fra 1. august 2024 eller efter aftale.Stillingens timer ønskes fordelt over fire arbejdsdage. Arbejdstiden følger skoleåret og dets feri..
    • Administrativ medarbejder
    • Odense
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Odense

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Odense over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere i Odense.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i Odense over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
24. april 2024 21
23. april 2024 19
22. april 2024 18
21. april 2024 20
20. april 2024 20
19. april 2024 21
18. april 2024 20
17. april 2024 21
16. april 2024 21
15. april 2024 22
14. april 2024 22
13. april 2024 21
12. april 2024 22
11. april 2024 21
10. april 2024 24
9. april 2024 26
8. april 2024 26
7. april 2024 25
6. april 2024 27
5. april 2024 23
4. april 2024 23
3. april 2024 21
2. april 2024 22
1. april 2024 23
31. marts 2024 26
30. marts 2024 23
29. marts 2024 23
28. marts 2024 25
27. marts 2024 26
26. marts 2024 29
25. marts 2024 30

Værd at vide når du søger job som administrativ medarbejder i Odense

Uanset om du er nyuddannet eller har års erfaring bag dig, kan jobmarkedet i Odense byde på spændende muligheder inden for en lang række brancher. Fra innovative tech-startups til velrenommerede virksomheder og hyggelige lokale forretninger, er der noget for enhver smag og ambition.

Odense byder på et forfriskende alternativ til storbyens hektiske rytme, men det betyder ikke, at du skal gå på kompromis med mobiliteten. Byen tilbyder en række bekvemme og miljøvenlige transportmuligheder, der sikrer, at du effektivt kan nå frem til din destination, uanset om du er på vej til arbejde, skole, kulturarrangementer eller socialt samvær.

At flytte for et drømmejob kan være spændende, men kræver forberedelse.

Bydele i Odense 

Odense byder på en spændende blanding af kvarterer, hver med sin charme og atmosfære. Når du søger job, spiller dit valg af boligområde en rolle. Lad os dykke ned i nogle populære kvarterer og se, hvordan de relaterer til jobmuligheder:

Centrum: Det pulserende hjerte af Odense byder på masser af shopping, kultur og cafeliv. Her finder du virksomheder inden for handel, service, finans og kulturinstitutioner. Boligpriserne er højere, men du er tæt på arbejdspladsen og byens attraktioner.

Frederiksbjerg: Et hipt og ungt kvarter med masser af studerende og kreative sjæle. Her finder du tech-startups, designvirksomheder og innovative kontorfællesskaber. Boligudbuddet er blandet, og der er god forbindelse til centrum.

Tufteparken: Familievenligt område med grønne områder og gode skoler. Her finder du store virksomheder inden for fødevareproduktion og logistik. Boligerne er generelt rolige og familievenlige.

Bolbro: Et multikulturelt kvarter med billigere boliger og et internationalt miljø. Her finder du mindre virksomheder inden for forskellige brancher. Området er under udvikling, så jobmulighederne kan vokse i fremtiden.

Dalum: Idyllisk forstad tæt på motorvej og natur. Her finder du store virksomheder inden for industri og logistik. Boligpriserne er lavere, men transport til arbejdspladsen kan være nødvendigt.

Hjørring: Familievenligt område med gode skoler og fritidsaktiviteter. Her finder du både mindre virksomheder og filialer af større koncerner. Boligerne er rolige og familievenlige.

Munkebjerg: Et historisk kvarter med brostensgader og hyggelige cafeer. Her finder du kreative virksomheder, kontorfællesskaber og kulturinstitutioner. Boligpriserne er høje, men du er tæt på centrum og grønne områder.

Mere information om Odense 

Hvis du er på udkig efter et job i Odense, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om Odense, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om Odense i denne guide: Odense: Din guide til jobmuligheder, transport og bydele.