Mødebooker

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København

Transportbranchen har udviklet sig i sneglefart og digitalisering er absolut sket i krybesporet. Det gør vi noget ved hos Mover, fordi det er en af verdens største industrier og selv små forbedringer, giver store fordele for os allesammen.

Mover og vores kunder sætter dagligt ind på den konto, som gør verden et lidt bedre sted at være. Det handler om at benytte teknologi til at gøre logistik smartere og få mere ud af mindre.

Vi søger salgsprofiler til vores nye kontorer på Islands Brygge, der skal sprede budskabet til danske virksomheder, ved at mestre alle outbound kanalerne.

Om stillingen


I denne stilling får du en solid værktøjskasse og et stærkt fundament for en videre karriere i en teknologivirksomhed.

Du bliver løbende trænet, coachet og støttet, så du hurtigt bliver bedre og mestrer det opsøgende salg. Når du har været i rollen ca. 9-12 måneder, er du klar til at tage et større ansvar for resten af salgsprocessen og med salg til større kunder.

Vi henvender os til professionelle, hvor logistik og teknologi er strategisk vigtigt for deres konkurrenceevne. Derfor kommer du til at tale med beslutningstagere, og får nemt ved at fange deres opmærksomhed, fordi vi baserer vores løsninger på den nyeste teknologi.

Du kommer til at indgå i et team med dygtige specialister, Account Managers, og Service Delivery Managers. Så du udvikler dine kompetencer og får et stærkt netværk, af ambitiøse og dygtige kollegaer.

Om dine kvalifikationer og kompetencer


Du skal have høj energi, være flittig og lærenem. Og så er du (selvfølgelig) en fremragende kollega, der spreder god stemning og altid hjælper andre til at vinde.

Vi forventer ikke, at du er svaret på alt, men du skal helst besidde en del af nedenstående:

  • Du taler og skriver dansk og engelsk, fordi vi er en international virksomhed, ligesom mange af vores kunder
  • Du har erfaring med salg eller mødebooking vha. telefon og mails
  • Du kan sætte dig ind i komplekse problemstillinger og kan adskille mål fra midler
  • Du kommunikerer professionelt og er ikke bange for at tale med ledere, på alle niveauer
  • Du er ambitiøs og utålmodig, både på dine egne og på dine kunders vegne
  • Du er mere ”hunter” end ”farmer” og bevarer en positiv indstilling på dårlige dage

Om dine fordele hos Mover


Du får en central position i en teknologivirksomhed, der vokser hurtigt. Og da vi er delvist ejet af IKEA, så skal vi ud i verden og gøre en forskel. Salgsteamet arbejder tæt sammen med den øverste ledelse og på tværs af teams i hele virksomheden, så du får en interessant berøringsflade og kan skabe et fundament for en videre karriere, både i Danmark og i udlandet.

Derudover vil du sikkert værdsætte en del af flg.:

  • Høj grad af fleksibilitet, med mulighed for at arbejde hjemme og selv strukturere din hverdag
  • Attraktiv grundløn +bonus uden loft
  • Fantastiske omgivelser i vores lækre nye kontorer på Islands Brygge, med højt til loftet og fremragende udsigt
  • Sundhedsforsikring hos TopDanmark
  • Lækker frokost og kantine, der er drevet af tidligere Noma-kokke
  • Masser af sociale aktiviteter, fredagsbarer, in-house yoga, mm.
  • Mulighed for kurser og videreuddannelse
  • Dygtige og ambitiøse kollegaer

Den korte version om Mover


Mover består af visionære mennesker, som arbejder på at løse virkelige problemer for rigtige virksomheder.

Hver eneste dag bygger vi systemer, der gør logistik til en konkurrencefordel for vores kunder. Det sker i et kreativt miljø, hvor vores dataanalytikere, udviklere og specialister, arbejder tæt sammen med vores kunder, hvis succes afhænger af, at vi gør vores arbejde optimalt.

Vi opsamler data og automatiserer processer, som skaber bedre oplevelser, højere effektivitet og mindre spild. Spild af tid. Spild af ressourcer. Spild af muligheder.

Vi håber, at vi har fanget din opmærksomhed, og vi glæder os til at høre fra dig!


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København

Jobbet er oprettet på vores service den 4.10.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • København

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i København

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i København over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere i København.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i København over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
23. april 2024 66
22. april 2024 63
21. april 2024 69
20. april 2024 70
19. april 2024 72
18. april 2024 74
17. april 2024 83
16. april 2024 85
15. april 2024 86
14. april 2024 89
13. april 2024 87
12. april 2024 92
11. april 2024 91
10. april 2024 91
9. april 2024 91
8. april 2024 96
7. april 2024 94
6. april 2024 101
5. april 2024 94
4. april 2024 95
3. april 2024 83
2. april 2024 85
1. april 2024 89
31. marts 2024 90
30. marts 2024 90
29. marts 2024 96
28. marts 2024 102
27. marts 2024 104
26. marts 2024 102
25. marts 2024 105
24. marts 2024 108

Værd at vide når du søger job som administrativ medarbejder i København

Har du også drømt om at bo og arbejde i de charmerende gader i København? Så er du ikke alene! Men drømmene bliver sjældent til virkelighed uden lidt hårdt arbejde.

Mens København måske for nogle først og fremmest vækker billeder af hyggelige cafeer og historiske bygninger, banker et travlt erhvervsliv i hjertet af København. Hovedstaden huser et væld af brancher, men nogle skiller sig ud med et særligt højt antal ansatte.

Bydele i København

København byder på mere end smukke gader og hyggelige cafeer. De forskellige kvarterer har hver deres unikke atmosfære og erhvervsliv, hvilket kan påvirke din jobsøgning. Lad os dykke ned i nogle populære områder:

Indre By: Pulsens centrum med internationale virksomheder, finansverden og detailhandel. Perfekt for jobsøgende inden for finans, jura, medier og marketing. Tempoet er højt, og konkurrencen kan være hård.

Find ledige jobs i Indre By

Østerbro: En blanding af moderne boliger, historiske bygninger og innovative virksomheder. Hjem til Novo Nordisk og Vestas Wind Systems. Gode muligheder inden for life science, teknologi og bæredygtige løsninger.

Find ledige jobs i Østerbro

Nørrebro: Multikulturelt og kreativt med studerende, kunstnere og små startups. Populært blandt unge fagfolk og jobsøgende inden for den kreative sektor og servicebranchen.

Find ledige jobs i Nørrebro

Vesterbro: Tidligere industriområde forvandlet til et trendy sted med restauranter, barer og designvirksomheder. Tiltrækker kreative sjæle og jobsøgende inden for mode, design og underholdning.

Find ledige jobs i Vesterbro

Valby: Familievenligt og roligt med gode skoler og grønne områder. Mange offentlige institutioner og virksomheder inden for service og administration. Attraktivt for børnefamilier og jobsøgende i den offentlige sektor.

Find ledige jobs i Valby

Amager: Et område i rivende udvikling med fokus på moderne arkitektur og bæredygtighed. Hjem til Ørestad og store virksomheder som DSV og Ørsted. Gode muligheder inden for logistik, energi og transport.

Find ledige jobs på Amager

Mere information om København

Hvis du er på udkig efter et job i København, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om København, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om København i denne guide: København: Byen der byder på både drømmejob og spændende udfordringer