Salgsassistent - Aalborg (0-8 timer)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Aalborg

Vi mangler flere hænder til vores butik i Aalborg!

Så, er du vild med at strikke og hækle? Har du masser af gå-på-mod og vil du være en del af vores eventyr? Så læs mere nedenfor.

Vi er på udkig efter garn og kundetalenter. Dig der er entusiastisk og ansvarsbevidst, du er garn-elsker og er bestemt ikke bange for at tage fat. Vi har vilde ambitioner, og forventer derfor at alle, der er med på holdet møder på arbejde med en god portion energi og godt humør - vi gør selvfølgelig vores, for at du skal elske dit job. Vi søger dig, der oser af engagement og drive, da det vil have stor indflydelse på butikkens success.

Vi vil have Danmarks gladeste kunder og søger derfor dig der:

  • Sætter en ære i, at levere en kundeoplevelse, der er udover det sædvanlige
  • Kan vejlede kunder i strikke/hækle opskrifter og valg af garn
  • Formår at holde overblik og altid sørger for, at alt omkring dig fremstår på bedste vis
  • Er udadvendt og møder alle med et smil
  • Har vindermentalitet og formår at skabe success

Du har erfaring med kundeservice og du har gode eksempler på, hvordan diverse kundesituationer skal håndteres. Du er ikke bange for ansvar og heller ikke bleg for at arbejde hårdt. Dette er en deltidsstilling på 0-8 timer om ugen.

Hvem er vi?

I 2015 startede vores Hobbii eventyr og vi har lige siden haft eksponentiel vækst. Bag det hele er vi et team på 350 personer og sender pakker til garn elskere verden over, direkte fra vores kontor og lager i Greve. Vores målsætning er at være den foretrukne garnbutik på verdensplan - vores kundeservice team, både online og fysisk - er en essentiel del, i at nå dette mål.

Det at arbejde hos Hobbii skal være spændende, sjovt og betydningsfuldt. Det opnår vi gennem vores talentfulde og passionerede team, som alle er overbeviste om, at sammen er vi bedre. Vi tror på, at vi med vores attitude og gå-på-mod kan sikre os verdens gladeste kunder (stort mål ja - men vi tror på det).

Vi er på den vildeste vækstrejse, og blev for nyligt kåret til Danmarks hurtigst voksende virksomhed og vandt Børsen Gazelle 2020. Men én ting er sikkert - dette er kun begyndelsen ;-)

Er det dig vi leder efter?

Vi forventer ingen motiveret ansøgning, eller længere roman om dig selv - blot dit CV og så lærer vi dig bedre at kende, gennem nogle spørgsmål i vores ansøgningsformular.

Vi glæder os til at høre fra dig.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Butiksmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Detail, Restauration og Hotel".

Arbejdsstedet er beliggende i Aalborg

Jobbet er oprettet på vores service den 26.10.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Butiksmedarbejder
  • Aalborg

Lignende jobs

Værd at vide når du søger job som butiksmedarbejder i Aalborg

Drømmer du om at bo og arbejde i en pulserende by med charme og historie? Så kigger du måske mod Aalborg, også kendt som "Nordens Paris". Med et blomstrende erhvervsliv, en levende kulturscene og en fantastisk beliggenhed ved Limfjorden, er Aalborg et attraktivt sted for jobjagten.

Aalborgs erhvervsliv byder på en spændende blanding af tradition og innovation, hvilket afspejles i de største beskæftigelsessektorer. Mens byens maritime historie stadig spiller en vigtig rolle, er der sket en markant udvikling inden for andre områder. Lad os tage et kig på de største arbejdspladser i "Nordens Paris":

Aalborg byder på en række smarte transportløsninger, der gør det nemt og bekvemt at komme rundt i byen og omegnen, uanset om du er til bus, tog, cykel, bil eller alternative former for mobilitet.

At flytte til et nyt sted på grund af et job kræver forberedelse, og Aalborg er ingen undtagelse.

Bydele i Aalborg 

Aalborg består af en række unikke kvarterer, hver med sin egen charme og atmosfære. Din boligvalg kan i den grad påvirke din jobjagt, så lad os dykke ned i de forskellige bydele og se, hvordan de kan understøtte dine karrieredrømme:

Centrum: Aalborgs pulserende hjerte med butikker, caféer, restauranter og kulturinstitutioner. Her finder du store virksomheder inden for service, handel, finans og administration. Boligpriserne er højere, men netværksmulighederne er mange.

Øgadekvarteret: Et kreativt og trendy område med små butikker, barer og spillesteder. Tiltrækker unge, kreative erhverv og iværksættere. Lejlighederne er ofte mindre, men stemningen er energisk.

Vestbyen: Boligkvarter med god plads til familier og pendlerafstand til erhvervsområderne i Nørresundby. Her finder du virksomheder inden for industri, logistik og transport. Roligt miljø med gode grønne områder.

Østerbro: Et hyggeligt og historisk kvarter med smukke villaer og lejligheder. Her bor mange akademikere og ansatte på Aalborg Universitet. God balance mellem byliv og ro.

Nørresundby: Aalborgs industrielle nabo med store virksomheder inden for energi, teknologi og vindmølleproduktion. Lavere boligpriser end Aalborg centrum, men god infrastruktur.

Sydbyen: Et upcoming område med renoverede industrilokaler og nye boligbyggerier. Tiltrækker innovative virksomheder og kreative iværksættere. Flot udsigt mod Limfjorden og god adgang til motorvej.

Mere information om Aalborg 

Hvis du er på udkig efter et job i Aalborg, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om Aalborg, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om Aalborg i denne guide: Din guide til jobjagt i Aalborg: "Nordens Paris" venter på dig!