Professionel mødebooker søges til at booke møder til virksomheder, for blandt andre Toyota Danmark, Falck, Dansk Erhv...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense C

Er du på jagt efter et job i et roligt, professionelt og afbalanceret miljø? Her får du mulighed for at prøve dig selv af og finde netop dét område, du er bedst til. Siden 2003 har vi bygget vores succes på at finde og fastholde de rigtige mennesker til jobbet – voksne og modne medarbejdere, som uddanner og udvikler sig i skønne rammer. Er det dig?

En anderledes telemarketingvirksomhed

Focus Telemarketing er en telemarketingvirksomhed med fokus på mødebooking, salg og kundeserviceopgaver samt uddannelse. Men vi er ikke, som telemarketingvirksomheder er flest. Hos os er der ingen larm i baggrunden, ingen klokker der ringer eller høje klapsalver. Med fokus på kvalitet, etik og moral er vi en seriøs og professionel samarbejdspartner for vores kunder, som pt tæller:

Vi er kendt for en høj kvalitet og vores kunder spænder bredt i mange forskellige brancher. Vi samarbejder blandt andet Visma Creditro, Pleo, Grandhood, Safe Online, Falck Healthcare, G4S, Norlys, DLG, Toyota Danmark, EnergiFyn, og ca. 40 andre spændende virksomheder.

Vores kunder - Se udtalelser fra vores kunder

IT Virksomheder; Dansk Erhverv IT Branchen, JDM, Multihouse, Medius Danmark, Flow IT, Prophix Europe, Smartpage

Se mere på vores hjemmeside

Tag kontakt til beslutningstagere

Som erhvervskonsulent sidder du med nogle af vores tungere mødebooking- og salgsopgaver. Det betyder, at du både ringer kanvas og opbygger relationer med marketingschefer, direktører og andre beslutningstagere. Da der er tale om større ordrer, kræver det benarbejde at få aftalen i hus – og ofte længere tids dialog med kunderne, før de er parate til at træffe en beslutning. Derfor arbejdes der løbende med en pipeline af mulige kunder, som du systematisk kontakter, så du løbende høster gevinsten.

Udvikl dit salgstalent

Du holder dagligt styr på mange detaljer, og du har ansvar for dine egne budgetter. Derudover modtager du løbende undervisning og udvikler dine salgskompetencer. Vi har altid en coach på gulvet, som hjælper med alt fra indvendingsbehandling over manus til motivation. Vores direktør er selv en populær underviser på diverse uddannelsesinstitutioner, hvilket du som medarbejder også drager nytte af.

Samarbejd med kompetente kollegaer

Du bliver del af et team på ca. 17 kollegaer. Gennemsnitsalderen ligger over de 30, og vi har en moden og professionel tilgang til arbejdet. Vi arbejder i et åbent kontormiljø, og du sidder ved én af vores øer sammen med 3 kollegaer i et lyst lokale med gulv-til-loft-vinduer. Du tilbydes fast timeløn samt en god bonusordning. Vi har frokostordning fra restaurant Pasfall, ligesom der er frugt, kaffe og vand. Kort sagt prioriterer vi gode arbejdsforhold.

Professionel erhvervskonsulent med salgserfaring

Det er en fordel, hvis du i forvejen har erfaring med blandt andet kanvassalg. Din salgserfaring skal dog ikke nødvendigvis være fra telemarketing, men det er vigtigt, at du trives med at opbygge relationer over telefonen. Derudover forestiller vi os, at du har en seriøs og professionel tilgang, og at du bliver motiveret af at se resultaterne af dit arbejde.

Er du interesseret?

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte driftsdirektør Harris Sander Brandt på telefon +45 82 20 24 00 eller e-mail [email protected]. Du kan også læse mere om virksomheden på http://www.focus-telemarketing.dk. For at søge stillingen, bedes du sende din ansøgning med CV til [email protected] snarest muligt. Vi følger løbende op på ansøgninger, og kalder løbende relevante kandidater til samtale. Vi ser frem til at læse din ansøgning.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kundeservicemedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense C.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.12.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kundeservicemedarbejder
  • Odense C
  • Mandag den 01. maj 2023

Lignende jobs

  • Kundeservicemedarbejder i Odense N

    Har du lyst til at være en del af vores IT-team, der brænder for at sikre stabile og funktionelle IT-systemer, så har du her muligheden for at få et alsidigt og spændende job hos [xxxxx]
    • Kundeservicemedarbejder
    • Odense N
    Få mere info
  • Kundeservicemedarbejder i Odense

    Be the first to hear about new job openingsSign up to our newsletter here
    • Kundeservicemedarbejder
    • Odense
    Få mere info
  • Kundeservicemedarbejder (elev) i Odense V

    Motiveres du af at kommunikere med forskellige kunder og kan du sikre, at de altid får en 5-stjernet oplevelse, når de besøger vores forretning, så er det servicerådgiverelev retningen du skal søge..
    • Kundeservicemedarbejder
    • Odense V
    Få mere info
  • Kundeservicemedarbejder i Odense

    Servicemedarbejder - OdenseI Kongsvang søger vi lige nu en servicemedarbejder til en lokation i Odense. Arbejdsopgaven er at sørge for en ren helhed hos kunden - gennem daglig rengøring af eget omr..
    • Kundeservicemedarbejder
    • Odense
    Få mere info