Totalrådgiver til mindre virksomheder

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Horsens

Har du lyst til at arbejde med økonomisk - og regnskabsmæssig rådgivning til mindre virksomheder ejet i personligt regi og vil du være en del af en virksomhed, hvor fleksibilitet, frihed og høj faglighed går hånd i hånd med en god kundekontakt?


Arbejdsopgaver og ansvarsområder i stillingenDu får egen kundeportefølje, som er med til at give dig stor fleksibilitet, da du selv er med til at planlægge din hverdag.

Dine opgaver vil omfatte digital bogføring, udarbejdelse af regnskaber, skatteoptimering og rådgivning. Din rådgivning skal have fokus på at skabe stærke kunderelationer og yde en 360 graders økonomisk rådgivning hvor du kommer omkring alt fra regnskab, pension eller hvad der er relevant for den enkelte.

Du vil arbejde tæt sammen med dine kollegaer i afdelingen i Horsens og vores øvrige fagspecialister i hele Velas med henblik på løbende at tilbyde kunden den optimale rådgivning.

Vi forventer, at du


  • har en økonomisk og/eller regnskabsmæssig baggrund i personlig regi.
  • har en relevant uddannelse indenfor området f.eks. finansøkonom, HD eller lignende
  • Du har stærke rådgiverkompetencer eller ambitioner om at blive en stærk og proaktiv kunderådgiver, hvor du har arbejdet med økonomisk rådgivning bredt og har en interesse for skat, pensioner mv.
  • er digitalt nysgerrig og vant til at hente, arkivere og behandle oplysninger i forskellige systemer samt løbende lære nye systemer at kende
  • trives med at arbejde i teams med en bred, tværfaglig samarbejdsflade, hvor faglig sparring er en naturlig del af hverdagen




Til vores kontor i Horsens leder vi efter en kompetent og fagligt engageret kollega, der brænder for at arbejde med mindre selvstændige kunder i vores deltidssegment.



Du har et ønske om at kunne arbejde med den totale kundeoplevelse, hvor du bliver primære kontakt til kunden og rådgiver hele vejen rundt om pension, økonomi og fremtid samt varetager deres regnskabsopgave fra start til slut”,
fortæller afdelingschef i Økonomi & Regnskab i Horsens,

Jens Skærlund.

PersonprofilDu arbejder struktureret og forstår at prioritere og planlægge dine opgaver. Du er vant til en professionel håndtering af deadlines, hvor du har flere bolde i luften ad gangen - uden at miste overblikket. Dit faglige engagement er stort og du søger den faglige sparring, når du finder det hensigtsmæssigt for løsningen af opgaven.

Du er naturligt opfølgende på aftaler med både kunder, samarbejdspartnere og kollegaer og følger opgaven helt til dørs. Du er en stærk kommunikator og nyder at være i dialog med kunden. Som person er du i besiddelse af et godt humør stor nysgerrighed på mennesker bag virksomhederne og et positivt sind og du trives med de løbende udfordringer du møder.

Vi tilbyder

En stor grad af selvstændighed. Arbejdsvilkårene er præget af fleksibilitet og frihed under ansvar i et uhøjtideligt miljø. Vi vægter det faglige niveau og efteruddannelse højt og forventer det samme af vores kollegaer. Vores omgangstone er uhøjtidelig og vi har et stærkt kollegialt miljø. Derudover har vi en bred vifte af personalegoder, ligesom den daglige trivsel i jobbet ligger os meget på sinde.

Ansøgning


Er du klar til et udfordrende og spændende job? Søg stillingen og vedhæft CV samt relevante bilag og evt. ansøgning ved at klikke på ”Søg jobbet” nedenfor. Ansøgninger sendt på anden vis vil, på grund af GDPR, ikke blive besvaret eller komme i betragtning.

Ansøgningerne vil løbende blive gennemgået, ligesom samtaler afholdes kontinuerligt, hvorfor vi ikke har nogen ansøgningsfrist på stillingen.

Vil du vide mere om stillingen eller virksomheden, er du velkommen til at ringe til afdelingschef Jens Skærlund på tlf. +45 2441 6688

Om Velas

Velas er en professionel rådgivningsvirksomhed med 510 dedikerede medarbejdere og en omsætning på ca. 400 mio. kr. Vi udspringer af landbruget og blandt vores 11.000 kunder udgør landbrugsvirksomhederne stadig kernen. Derudover består vores kundegruppe i stigende grad af mindre og mellemstore virksomheder inden for handel, håndværk og servicefag. Vi har et fælles mål om at skabe merværdi og udvikling for vores kunder. Vi tilbyder rådgivning indenfor en bred faglighed omfattende bl.a. økonomi, finansiering, skat, HR, ejendom og jura samt alle de landbrugsfaglige områder. Vi har kontorer på 7 forskellige lokationer placeret i Års, Viborg, Søften, Horsens, Vissenbjerg, Samsø og på Ærø. Du kan læse mere om os på www.Velas.dk

    Se en video om hvordan det er at være ansat i Velas



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Horsens.

Jobbet er oprettet på vores service den 20.12.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Horsens

Lignende jobs

  • Øvrige i Århus

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 15. maj 2024 Aarhus On-site. Er du ambitiøs og målrettet og god til at håndtere alverdens spørgsmål, så tror vi på, at du er vores nye Shiftleader på Scandic Aarhus City. Vi ved, at du ta’r ansvar, har overblik og handler hurtigt, når det gælder.
    • Øvrige
    • Århus
    Få mere info
  • Øvrige i Skanderborg

    Are you curious about new practices and technologies, and are you able to implement them? Are you a team player, and do you want to join a new team, where you will be able to influence decisions an..
    • Øvrige
    • Skanderborg
    Få mere info
  • Øvrige i Århus

    Søger du et feriejob, hvor du skal møde ind morgen/eftermiddag/aften? Så får du her den perfekte mulighed. Du har nemlig nu mulighed for at blive ferieafløser på Solars lager i Vejen, hvor du komme..
    • Øvrige
    • Århus
    Få mere info
  • Øvrige i Århus

    Vil du spille en væsentlig rolle i den grønne omstilling som Energi-/Solcellespecialist? Vi søger en kollega i vores Klima & Energi afdeling, der har lyst til at være en del af et erfarent og kompe..
    • Øvrige
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Horsens

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Horsens over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
22. april 2024 32
21. april 2024 31
20. april 2024 31
19. april 2024 31
18. april 2024 28
17. april 2024 28
16. april 2024 28
15. april 2024 29
14. april 2024 31
13. april 2024 31
12. april 2024 31
11. april 2024 31
10. april 2024 32
9. april 2024 34
8. april 2024 37
7. april 2024 37
6. april 2024 37
5. april 2024 37
4. april 2024 40
3. april 2024 38
2. april 2024 37
1. april 2024 39
31. marts 2024 38
30. marts 2024 38
29. marts 2024 38
28. marts 2024 38
27. marts 2024 38
26. marts 2024 39
25. marts 2024 39
24. marts 2024 38
23. marts 2024 40