Førsteklasses rådgiver til Business

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Horsens

Som ny virksomhedsrådgiver træder du ind i en stilling, hvor du bliver udfordret og inddraget af dine kunder og kolleger. Med afsæt i kundechefens arbejdsopgaver kommer du meget tæt på dine kunders forretning og privatpersonerne bag. Med tiden bliver du dine kunders nærmeste rådgiver i både mindre og mere komplekse rådgivningsopgaver.Arbejdsopgaverne som rådgiver er meget forskellige og varierer på daglig basis. Du vil både være ude hos dine kunder og dine kunder vil besøge dig i Landbrugets Hus, ligesom du også vil have løbende kontakt med dine kunder på telefon, mail og via Teams. I det daglige arbejder du desuden tæt sammen med dine kolleger i afdelingen og vores øvrige fagspecialister i hele Velas med henblik på løbende at tilbyde dine kunder din professionelle rådgivning. Vi skal spille hinanden gode i vores arbejde mod at opfylde kundens behov.

Vi sidder og diskuterer en skattestrategi, der skal sikre næste generation de bedst mulige etableringsvilkår og samarbejdsrelationer med sælger, men som samtidig sikrer den ældste generation en værdig overgang til et otium. Boldene i luften er mange og følelserne parterne imellem er blandede. Alle elementer: handlen, etableringsform, finansieringen, skatter, budgetterne, socialøkonomien, formue og de familiære bånd m.v., sammenfattes til en eller flere anbefalinger, som gøres klar til præsentation/drøftelse og vore kunder trænes i at kunne fornemme og forstå deres nye tilværelse.

Vil du tæt på dine kunders forretning og kan du spotte dine kunders behov før de selv kan? Og kan du se dig selv som en vigtig spiller i Danmarks største rådgivningsvirksomhed med speciale i landbruget? Så se her

Carsten Kragh Paulsen

VP/Underdirektør

Vi søger dig der:

  • har modet og talentet til at udvikle dig til en første klasses rådgiver
  • er systematisk og nysgerrig og samtidig har øje for dine kunders behov
  • brænder for dine kunders forretning og kan spille dem gode og vejlede dem i mål
  • har min. 2-5 års erfaring med regnskabsmæssige, skattemæssige eller juridiske opgaver
  • gode kommunikationsevner både i skrift og tale
  • har en relevant økonomisk uddannelse fx, HD, cand.merc.aud., cand.merc., jordbrugsteknolog, cand.oecon.agro. eller cand.oecon.

Du har en solid selvindsigt og formår ved hjælp af passende ydmyghed og målrettethed at skabe en naturlig respekt omkring dig. Dit engagement er stort og du søger gerne sparring og bredere viden, når det giver merværdi for dig, dine kunder og Velas. Du har det godt med at blive udfordret, men trives også godt med at vide, at der er et sikkerhedsnet, i form af kompetente kolleger, der skaber tryghed for dig, så du kan skabe resultater.

Om afdelingen og dine opgaver:

Som ny rådgiver i ”Business, Skat & Selskaber” træder du ind i en stilling, hvor du får stor fleksibilitet i jobbet, da du selv opsøger og planlægger din hverdag. Du vil som udgangspunkt arbejde ud fra vores kontor i Horsens og du vil få et meget tæt samarbejde med vores kundechef Olav Dam Kanstrup. Måske er du om få år en ny kundechef?

Vi tilbyder dig:

Du bliver en del af ”Business, Skat & Selskaber” som består af 35 dygtige medarbejdere fordelt på vores forskellige lokationer. Velas er en arbejdsplads med en sund work-life balance, hvor omgangstonen er uhøjtidelig og hvor vi har et stærkt kollegialt miljø.

I Velas vægter vi det faglige niveau og efteruddannelse højt. Derfor laver du årligt, i samarbejde med din leder, en individuel udviklings-/karriereplan, som I naturligvis løbende følger op på i fællesskab.

Vi lytter til, hvilke ønsker du har til dit job, og vi vil gøre, hvad vi kan, for at efterkomme dine ønsker.

Vil du vide mere om stillingen eller Velas, er du velkommen til at kontakte kundechef Olav Dam Kanstrup på tlf. 2967 3503 eller VP/underdirektør Carsten Kragh Paulsen på tlf. 5150 8515. Vi glæder os til at høre fra dig.

Om Velas

Velas er en professionel rådgivningsvirksomhed med 510 dedikerede medarbejdere og en omsætning på ca. 400 mio. kr. Vi udspringer af landbruget og blandt vores 11.000 kunder udgør landbrugsvirksomhederne stadig kernen. Derudover består vores kundegruppe i stigende grad af mindre og mellemstore virksomheder inden for handel, håndværk og servicefag. Vi har et fælles mål om at skabe merværdi og udvikling for vores kunder. Vi tilbyder rådgivning indenfor en bred faglighed omfattende bl.a. økonomi, finansiering, skat, HR, ejendom og jura samt alle de landbrugsfaglige områder. Vi har kontorer på 7 forskellige lokationer placeret i Års, Viborg, Søften, Horsens, Vissenbjerg, Samsø og på Ærø. Du kan læse mere om os på www.Velas.dk

Se en video om hvordan det er at være ansat i Velas


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Horsens.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.12.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Horsens

Lignende jobs

  • Øvrige i Brabrand

    Fri kontakt
    Har du erfaring med at rådgive og udvikle samarbejdspartnere? Kan du udvikle kommercielt på eksisterende partnerskaber? Har du en sund forretningsforståelse? Så er her en spændende mulighed som Partnerkonsulent hos CAC Fleet, en afdeling af Aktieselskabet CARL CHRISTENSEN.
    • Øvrige
    • Brabrand
    Få mere info
  • Øvrige i Juelsminde

    Kan du sikre høje oppetider på vores procesanlæg gennem effektivt vedligehold? Vil du være en del af et stærkt team af erfarne smede, teknikere og mekanikere? Hvis ja, så er du måske vores nye koll..
    • Øvrige
    • Juelsminde
    Få mere info
  • Øvrige i Juelsminde

    Do you want to be an important part of a large global ERP project, participate in a multi-year global rollout, and get a key role in the future further development of [xxxxx]'s ERP support? .
    • Øvrige
    • Juelsminde
    Få mere info
  • Øvrige i Århus

    You will play a significant role in building and optimising the portfolio to maximise results, while also translating our fundamental market view into active trading positions.Concretely, your area..
    • Øvrige
    • Århus
    Få mere info