Financial Controller

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus C

Brænder du for at sikre nøjagtige og valide månedlige regnskabstal? Er du undersøgende af natur og har du øje for deadlines? Så er du måske den Financial Controller vi søger.

Da Hummel er i en rivende vækst, har vi brug for en stærk medspiller på holdet i Finance. Du får ansvaret for vores detailbutikker og deres regnskaber. Du bliver en del af et større team med mulighed for god sparring” udtaler Lars Jepsen, Head of Group Finance.


Velkommen til


Hos Hummel ønsker vi at være en udfordrende, progressiv og innovativ virksomhed, der tiltrækker og fastholder de skarpeste hjerner og kreative talenter fra hele verden. Vi er et brand med en unik historie og kultur – som vi elsker og er stolte af.

Du bliver en del af vores Group Finance-team, der har ansvaret for koncernregnskabet, intern rapportering, procesoptimering samt den løbende bogføring, controlling og ekstern rapportering for danske, svenske og engelske selskaber. Teamet består af ca. 20 dedikerede kolleger med forskellige baggrunde inden for økonomi. I det daglige går vi op i, at hverdagen er præget af godt humør. Vi sætter en ære i at hjælpe hinanden og spille hinanden gode.


Dine arbejdsopgaver hos os


Hummel har forskellige salgskanaler og selskaber i koncernen. Som vores nye Financial Controller vil du bl.a. være den ledende controller for vores detailbutikker i Danmark. Du bliver desuden regnskabsspecialist for vores varelagre og for udvalgte områder på tværs af koncernens selskaber.

Dine arbejdsopgaver og ansvarsområder vil bl.a. favne:

  • Sikre nøjagtige og valide månedlige regnskabstal for Hummels detailbutikker gennem controlling, analyser og forretningsforståelse
  • Facilitere årsafslutning og ekstern revision af detailbutikkerne
  • Opgøre og bogføre koncernens varelagre i samarbejde med en kollega fra teamet
  • Foretage balanceafstemning/controlling af udvalgte balancekonti
  • Opgøre og bogføre særlige hensættelser i forbindelse med månedslukningen
  • Optimering af regnskabsprocesser og -systemer

Vores nye holdspiller


Vi er på udkig efter en struktureret og ansvarsbevidst holdspiller, der formår at løse opgaverne i overenstemmelse med de opsatte mål inden for den aftalte tidsramme og forventede kvalitet. Du er undersøgende af natur og har øje for, hvornår noget ser forkert ud. Du er en selvstændig teamplayer, der besidder en positiv energi, og som altid er klar på at indgå i samarbejde og sparring med kollegaer, da du mener det er måden hvorpå de gode løsninger opnås. Du besidder en god regnskabsforståelse, er god til at overskue regnskabsprocesser og har flair for ERP-systemer og andre IT-værktøjer.

Vi lægger vægt på, at du:

  • Har en relevant faglig uddannelse, f.eks. HD Regnskab eller cand.merc.aud
  • Har 2-3 års relevant erfaring
  • Har erfaring fra eller med mellemstore/store internationale virksomheder. Muligvis med en baggrund fra revisionsbranchen
  • Kommunikerer proaktivt og sætter pris på dialogen på tværs af afdelinger på både dansk og engelsk
  • Ønsker at indgå i et team hvor vi hjælper hinanden, er nysgerrige og deler viden og erfaring
  • Er klar på nye udfordringer og trives i en tempofyldt hverdag, hvor der sker en masse spændende tiltag

Hos Hummel


Hos Hummel gør vi os umage for at være en god arbejdsplads. Vi har en åben, ærlig og god tone og vi går altid efter den næste sejr og spiller derfor oftest i angreb. Men vi er samtidig ét sammenhængende hold, som spiller hinanden gode og har det sjovt.

Dit nye arbejdssted bliver på vores hovedkontor på Balticagade 20, 8000 Aarhus C. Her arbejder vi til daglig tæt på 270 kollegaer, som alle er klar til at spille dig på holdet.

Vi tilbyder:

  • En arbejdsplads, hvor udvikling og relationer er i fokus.
  • Masser af faglige udfordringer i hverdagen, samt balance mellem arbejdsliv og privatliv. Vi har fleksible arbejdsforhold.
  • Personaleforening med sjove indslag og spændende aktiviteter
  • Plads og muligheder for dem, der tør og vil og som har store ambitioner
  • Højt til loftet og en uformel omgangstone

Har du lyst til at blive en del af vores hold?


Der er ansøgningsfrist d. 4. februar 2023, men melder den rigtige spiller sig til holdet før, så er vi klar til at rykke videre i processen. Det betyder, at stillingsopslaget i enkelte tilfælde vil blive fjernet før den annoncerede ansøgningsfrist.

Lyder ovenstående som noget for dig, så send din ansøgning via nedenstående link allerede i dag.

Vi glæder os til at høre fra dig!

About Hummel A/S

The story of Hummel A/S is the story of the bumblebee, who started to fly back in 1923. Since then, we have conquered the sports business and grown to be an international brand operating in more than 35 markets – and together, we are on a mission to change the world through sport. We honor the camaraderie, celebrate the wins, and applaud the ability to play, share and enjoy sport throughout life. It is our heritage, and nothing makes us prouder.

Through our continued pursuit of growth, we use sport as a universal driver to create a positive impact year after year. In short, we want to become the #1 sports challenger brand by growing our business to do more good. We believe that the way to do so is by being playful, bold, and inclusive. United in our diversity, we are one big team – and we cannot wait to welcome new and talented players to our starting line-up. LET’S PLAY!


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Regnskabsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus C.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Regnskabsmedarbejder
  • Århus C
  • Lørdag den 04. februar 2023

Lignende jobs

  • Regnskabsmedarbejder i Århus C

    Vil du være en vigtig regnskabsmæssig sparringspartner i en af Danmarks største virksomheder? Har du en stærk regnskabsmæssig baggrund og interesse for IFRS? Og kan du formidle kompleks lovgivning .
    • Regnskabsmedarbejder
    • Århus C
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Viby J

    Kan du sikre valid og rettidig rapportering og trives du med projekter inden for optimering af processer og digitalisering af forretningsgange? Vil du være en del af et stærkt team i en virksom..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Viby J
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Højbjerg

    Som landets største bilaktør og landbrugets sikre samarbejdspartner driver [xxxxx] nutidens løsninger inden for mobilitet. Vi har nogle af de stærkeste brands og fokuserer på at levere den..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Højbjerg
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Århus

    In the role, your primary function will be to ensure our trade controlling operations are executed and reported in a precise and compliant manner. Your areas of responsibility will include the foll..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som regnskabsmedarbejdere i Århus C

Herunder ser du udviklingen i udbudte regnskabsmedarbejder i Århus C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal regnskabsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte regnskabsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som regnskabsmedarbejdere
25. april 2024 5
24. april 2024 5
23. april 2024 5
22. april 2024 5
21. april 2024 6
20. april 2024 6
19. april 2024 7
18. april 2024 7
17. april 2024 7
16. april 2024 7
15. april 2024 7
14. april 2024 7
13. april 2024 7
12. april 2024 8
11. april 2024 6
10. april 2024 5
9. april 2024 5
8. april 2024 5
7. april 2024 6
6. april 2024 6
5. april 2024 6
4. april 2024 6
3. april 2024 6
2. april 2024 5
1. april 2024 5
31. marts 2024 5
30. marts 2024 5
29. marts 2024 5
28. marts 2024 5
27. marts 2024 5
26. marts 2024 5