2-4 undervisere og forskere til Softwareingeniøruddannelsen i Viborg

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Viborg

Brænder du for undervisning, uddannelse og forskning inden for fagfelter som softwareudvikling, XR, spil og animation, så mangler vi nye medarbejdere til softwareingeniøruddannelsen i Viborg.

VIA University College søger medarbejdere, der behersker såvel undervisning som forskning inden for udvikling og anvendelse af de nyeste teknologier til softwareudvikling og XR-udvikling.

Vi søger 2-4 nye kollegaer med lyst til undervisning samt forsknings- og udviklingsprojekter indenfor softwareudvikling, XR, spil og animation.

Uddannelsen

I VIA har vi årelang erfaring med at udbyde softwareingeniøruddannelsen i Horsens og du bliver derfor en del af et stort it-fagligt fællesskab, ligesom der i uddannelsen er indbygget et samarbejde med ”The Animation Workshop” i Viborg, der er en del af VIA og international anerkendt for at uddanne studerende hvor animation, visualisering og digital fortælling fylder det meste.

Vi har en lang tradition for at samarbejde med såvel private som offentlige virksomheder samt forsknings- og udviklingsmiljøer med henblik på at uddanne fremtidens softwareingeniører, der efter endt uddannelse kan give værdi til erhvervslivet og samfundet som helhed.

Softwareingeniøruddannelsen i Viborg tager imod de første studerende august 2023. Så du får mulighed for at være med fra starten i Viborg og dermed kan du sætte dit præg på et kreativt og spændende læringsmiljø.

Jobbet

Indtil uddannelsens opstart i august 2023 vil du sammen dit nye undervisningsteam arbejde med uddannelsens faglige indhold og planlægge uddannelsens afvikling for det første hold studerende. Endvidere vil der også i forbindelse med flere igangværende nationale og internationale forskningsprojekter skulle udarbejdes og udvikles softwareløsninger til visualisering af forskningsresultater til brug ved f.eks. borgerinddragelse mv. Alle forskningsprojekter udføres i relation til softwareingeniørernes faglighed indenfor softwareudvikling og XR.

Softwareingeniøruddannelsen i Viborg er administrativt og organisatorisk en del af VIAs ingeniøruddannelser og du vil som medarbejder på uddannelsen i Viborg referere til uddannelseslederen for VIAs softwareingeniøruddannelser.

Din Profil

  • Relevant kandidatuddannelse og/eller masteruddannelse
  • Trives med at arbejde selvstændigt med uddannelse og forskning
  • Interesseret i at skabe nyt og medvirke til udvikling af uddannelsen
  • Lyst og evne til at undervise og indgå i dialog med studerende
  • Fagligt velfunderet i udvalgte fagfelter inden for programmering, systemudvikling
  • Ser muligheder i særlige fagfelter som f.eks. diskret matematik
  • Gerne erfaring med undervisning, XR-teknologier og spiludvikling
  • Deltagelse i forsknings- og udviklingsprojekter med eksterne samarbejdspartner om praksisnære konkrete problemstillinger gennem anvendt forskning
  • Formidling og publicering af forskningsresultater med videre.

Afhængig af ansøgerprofil kan jobindholdet tilrettes mht. fordelingen mellem undervisning og forskning.

Løn- og ansættelsesforhold

Stillingerne er som udgangspunkt fuldtidsstillinger.
Ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst og aftaler indgået med relevant faglig organisation.
Læs yderligere i cirkulære om stillingsstruktur ved diplomingeniøruddannelsen og eksportingeniøruddannelsen
https://cirkulaere.medst.dk/cirkulaerer/040-21-stillingsstruktur-ved-diplomingenioeruddannelsen-og-eksportingenioeruddannelsen/

Hovedarbejdssted er VIA, Campus Viborg, men der må forventes aktiviteter i hele Region Midtjylland, dog særligt på VIA, Campus Horsens.

Er du interesseret?

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte uddannelsesleder Helle Bloch på e-mail [email protected] eller telefon 8755 4446 eller Forskningschef for Byggeri, Energi, Vand og Klima, Theis Raaschou Andersen på [email protected] eller telefon 8755 4295

Søg stillingen via vores online rekrutteringssystem på www.via.dk/job

Ansøgninger vil blive behandlet løbende, men vi skal have din ansøgning senest 06.02.2023. Vi forventer at holde ansættelsessamtaler medio februar med henblik på at besætte stillingerne hurtigst muligt.

Om VIA University College
VIA er en professionshøjskole og en af Danmarks største uddannelsesinstitutioner. Vi uddanner bl.a. lærere, sygeplejersker, ingeniører og designere – i samarbejde med arbejdslivet og med afsæt i forskning og et globalt udsyn. Det gør vi, så de studerende med mod, passion og nysgerrighed sætter aftryk på verden.
Vi tager ansvar for samfundet og for at skabe en bæredygtig fremtid sammen med vores omverden. Vi står solidt på vores faglige fundament og flytter grænserne for, hvordan vi udvikler, deler og anvender viden. Og vi fejler, lærer og lykkes sammen. For det er i ambitiøse lærende fællesskaber, vi sætter det stærkeste aftryk. Derfor arbejder vi i VIA mod en enkel, fælles vision: Tag ansvar. Flyt grænser. Lær sammen.
VIA i runde tal: 18.800 studerende på flere end 40 professionsbacheloruddannelser. 30.000 studerende og kursister om året på diplomuddannelser og andre efter- og videreuddannelsesforløb. 2.040 medarbejdere fordelt på otte campusser i Region Midt. I 2020 blev VIA udpeget til UNESCO Verdensmålsskole for vores arbejde med at integrere FN’s verdensmål i undervisningen.

Læs information om anvendelse af personoplysninger i forbindelse med rekruttering på dette link: https://via.career.emply.com/persondatapolitik
VIA opfordrer alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Læs mere om VIA University College på http://www.via.dk/.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lærer", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Viborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lærer
  • Viborg

Lignende jobs

  • Lærer i Herning

    Ungdomscenter Knudmosen tilbyder hermed ansættelse til en lærer, der brænder for udvikling af unge mennesker med særlige kompetencer.Ungdomscenter Knudmosen er [xxxxx]s tilbud om STU,.
    • Lærer
    • Herning
    Få mere info
  • Lærer (vikar) i Herning

    Skole, det laver vi sammen. Vil du være med?Vi søger en barselsvikar til vores dejlige skole i GullestrupDa én af vores dygtige lærere er i lykkelige omstændigheder, søger vi en barselsvikar .
    • Lærer
    • Herning
    Få mere info
  • Lærer i Midtjylland

    FGU Midt-Vest i Skjern søger underviser til Byg, bolig og anlægFGU Midt-Vest søger en fagunderviser pr. 1. august 2024 eller gerne førFGU er en forberedende ungdomsuddannelse til unge mellem 16 o..
    • Lærer
    • Midtjylland
    Få mere info
  • Lærer i Midtjylland

    Lærer søges til organisation/virksomhed i Midtjylland
    • Lærer
    • Midtjylland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som lærere i Viborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte lærer i Viborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lærere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lærere over tid

Dato Alle jobs som lærere
23. april 2024 14
22. april 2024 13
21. april 2024 11
20. april 2024 11
19. april 2024 11
18. april 2024 11
17. april 2024 12
16. april 2024 10
15. april 2024 10
14. april 2024 10
13. april 2024 9
12. april 2024 10
11. april 2024 8
10. april 2024 8
9. april 2024 6
8. april 2024 6
7. april 2024 6
6. april 2024 6
5. april 2024 6
4. april 2024 5
3. april 2024 3
2. april 2024 3
1. april 2024 3
31. marts 2024 3
30. marts 2024 3
29. marts 2024 3
28. marts 2024 3
27. marts 2024 3
26. marts 2024 3
25. marts 2024 3
24. marts 2024 3