Trafikplanlægger Aarhus

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus C

Via Trafik er blevet en del af Sweco, og dermed Danmarks stærkeste rådgiver på trafik og mobilitet. Vi har forrygende travlt med mange spændende opgaver og søger nye kollegaer i København, Aarhus, Birkerød, Aalborg og Odense. Har du lyst til at være en del af holdet?

Vær med til at præge fremtidens trafik og byrum, samtidigt med at du får mulighed for at udvikle dig i en virksomhed, hvor nøgleordene er arbejdsglæde og høj faglighed?

Vi søger erfarne trafikplanlæggere, der har lyst til at være med til at udvikle vores faglighed og vores kontorer i København, Aarhus, Nordsjælland, Aalborg og Odense.

Som trafikplanlægger vil du være med til at sætte rammerne for vores arbejde og virkeliggøre vores ambitioner om at være blandt de førende inden for trafikplanlægning. Udover at løse alsidige opgaver inden for trafikplanlægning, kommer du til at arbejde med at pleje og forstærke vores eksisterende samarbejder og sammen med resten af teamet komme med konkrete ideer og tanker til, hvordan vores faglighed og team kan videreudvikles.

Dine ansvarsområder som trafikplanlægger for Danmarks stærkeste rådgiver

I afdelingen arbejder vi med alle aspekter inden for trafikplanlægning i både ind- og udland. Inden for det sidste år har vi bl.a. stået for mobilitetsplaner, skolevejsanalyser, cykelstiplaner og cykelundersøgelser, parkeringsstrategier, trafiksikkerhedsplaner, trafikhandlingsplaner, byudviklingsplaner, og udarbejdelse af vejregler.

Vi har afvekslende projekter og du får mulighed for at prøve kræfter med alle dele af trafik- og byrumsprojekter fra planlægning til færdigt anlæg.

Du vil få en udadvendt rolle med kundekontakt, hvor en del af dine faglige opgaver vil være at vedligeholde og styrke nuværende samarbejder, rådgive inden for trafikplanlægning og udarbejde til på trafikopgaver samt projektledelse og styring af opgaver.

Din profil og kompetencer

Du er sandsynligvis uddannet civil- eller diplomingeniør inden for trafikplanlægning, og så har du gerne minimum 5 års erfaring med trafikplanlægning og trafikprojekter.

Vi ser gerne at du er en erfaren og engageret projektleder, der er god til at dele ud af din stor faglighed. Du er fortrolig med vej- og trafikområdet, er fagligt nysgerrig og har lyst til at udvikle dig.

Ydermere har du et netværk indenfor det private- og offentlige, er vant til kundekontakt og kan let og forståeligt formidle faglige emner til udenforstående, såvel skriftligt som mundtligt.

Du tager ansvar

Hos Sweco får du mandat til at træffe beslutninger, handle og gøre en forskel. Vi tror nemlig på, at beslutningerne skal tages lokalt - så tæt på projekterne som muligt - af dem, der kender kunderne og projekterne bedst. På den måde sikrer vi den korteste vej fra den gode idé til, at ideen er ført ud i livet. Derfor har vi også en flad organisation, hvor alle, der tager ansvar, får ansvar. Uanset alder og anciennitet.

Sådan kommer du videre

Vi håber at du er blevet nysgerrig og vil kontakte Henriksen HR, der hjælper os med rekrutteringen. Vi oplever at vores stillinger løbende vises på flere jobportaler - du bedes derfor sikre at ansøgning udelukkende sendes i form af et opdateret CV, i pdf format til [email protected]

Samtaler afholdes naturligvis fortroligt.

Transforming Society Together
Via Trafik er et rådgivende ingeniørfirma med 20 års erfaring i varierede og komplekse trafikopgaver, der spænder fra idé til anlæg. 1. november 2022 blev Via Trafik en del af Sweco. Sweco er Europas største arkitekt- og ingeniørvirksomhed. Vi planlægger og designer fremtidens bæredygtige byer og samfund. Sammen med vores kunder skaber vores arkitekter, ingeniører og andre specialister løsninger, der adresserer urbanisering og digitalisering og gør vores samfund mere bæredygtigt.

Vores rådgivning spænder vidt – fra udvikling af byer, bygninger og grønne områder til effektive og miljørigtige transportløsninger samt store vand- og energiprojekter.

Hos Sweco i Danmark får du 1.400 kolleger.

I Europa er vi i alt 18.500 eksperter, der hvert år løser opgaver i 70 lande over hele kloden.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Logistikmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus C.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Logistikmedarbejder
  • Århus C
  • Søndag den 19. marts 2023

Lignende jobs

  • Logistikmedarbejder (praktik) i Århus

    Vil du have landskabsarkitektfaget helt ind under huden i en af Skandinaviens største arkitektvirksomheder, og brænder du for at skabe byrum og landskaber, der gør en forskel for mennesker? Vi er a..
    • Logistikmedarbejder
    • Århus
    Få mere info
  • Logistikmedarbejder i Århus

    Logistikmedarbejder søges til organisation/virksomhed i Århus
    • Logistikmedarbejder
    • Århus
    Få mere info
  • Logistikmedarbejder i Århus

    På vegne af vores kunde søger vi lige nu tre nye medarbejdere til deres lager i Brabrand til deres aftenhold.Vi har behov for en person, der kan starte allerede på mandag den 4. marts og arbejde .
    • Logistikmedarbejder
    • Århus
    Få mere info
  • Logistikmedarbejder i Tilst

    Brænder du for logistik, og motiveres du af en stilling med ansvar? Så er du måske vores nye logistik - og lageransvarlig i [xxxxx] Tilst.I stillingen som logistik - og lageransvarlig bliver d..
    • Logistikmedarbejder
    • Tilst
    Få mere info