Pædagog i Herning

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Elev - Herning

Kunne du tænke dig at tage en uddannelse og få hverdage med børn, pædagogisk viden og medansvar for de mindstes udvikling og trivsel?

Hvis du er sådan en, der har det sjovest og bedst, når du får lov at være noget for andre og for børn, så er uddannelsen til pædagogisk assistent et ret godt bud på noget, der giver mening. Du bliver fagligt uddannet til at arbejde pædagogisk med udvikling, trivsel og støtte.

Vi ansætter både elever på Grundforløb 2 PA med opstart 14. august 2023 og Hovedforløbet med opstart 14. juni 2023. Hvis du er i tvivl om, om du søger den ene eller den anden elevstilling, så hjælper vi dig med at finde ud af, hvad der passer til dig og din erfaring.

Uddannelsen tager mindre end 2 ½ år og bagefter har du en uddannelse, der giver en gennemsnitlig startløn på ca. 26.000 kr. Uddannelsen giver også adgang til for eksempel pædagoguddannelsen.

Du vil som elev skiftevis have skoleperioder og oplæringsperioder. Skoleperioderne er på Social- og Sundhedsskolen, Midt- og Vestjylland, afd. Herning. Dine oplæringsperioder vil foregå i to daginstitutioner i Herning Kommune. Du vil få kolleger og ledere, der vil støtte og vejlede dig, så du ikke kommer til at være ”alene hjemme” med hverken uddannelsen eller opgaverne i daginstitutionerne.

Du får selvfølgelig elevløn under din uddannelse. Som elev i Herning Kommune er du også sikret oplæringsplads gennem hele din uddannelse, så du kommer trygt og godt fra start og til du står med et eksamensbevis i hånden.

Du kan læse mere om uddannelsen til pædagogisk assistent på skolens hjemmeside: SOSU MV | Pædagogisk assistent og på Uddannelsesguiden.

Faktaboks om ansøgningskrav og ansættelsesproces


Arbejdstiden vil være 37 timer om ugen. Fordi du vil være i oplæring i en daginstitution, kan du have skiftende arbejdstider.

Du kan læse om ansøgningskravene til uddannelsen på Herning Kommunes hjemmeside. Følg link og tryk på ”Ansøgningskrav”: Pædagogisk assistent elev (Grundforløb 2 og Hovedforløb) (herning.dk)

Hvis du er over 25 år, er det vigtigt, at du får lavet en Realkompetencevurdering (RKV) inden ansøgning. Den skal nemlig sendes sammen med din ansøgning. Du kan få en RKV ved at kontakte Social- og Sundhedsskolen. Se mere her: SOSU MV | Realkompetencevurderin | RKV

Du skal sende os din ansøgning, dit CV og eksamensbevis, hvor du kan dokumentere ansøgningskrav om 02 i både dansk og matematik fra folkeskolens afgangsprøve eller anden relevant uddannelsesinstitution. Du kan sende os udtalelser fra tidligere arbejdsgiver eller fra fritidsbeskæftigelse, hvis du har det. Hvis du er over 25 år, skal du også sende os din RKV.

Det hele skal sendes elektronisk via knappen ”Søg stillingen” på dette stillingsopslag.

Ansøgningsfrist


Søndag den 19. marts 2023.

Alle ansøgere vil have modtaget svar senest i uge 18.

Vi afholder samtalen inden da.

Hvis du har spørgsmål,


er du meget velkommen til at kontakte uddannelseskoordinator Amna Hotic på telefon 96 28 66 37 eller mail: [email protected]. Vi hjælper dig meget gerne videre, hvis du overvejer at blive pædagogisk assistentelev.

I Herning Kommune, som er på vej mod 90.000 indbyggere, er vi altid på udkig efter nye muligheder. Vi har modet til at tænke stort og gå nye veje for at skabe det, vi skal leve af og de rammer, vi skal leve i. I Herning Kommune er der alle muligheder for at få et godt familie- og arbejdsliv. Vi har et stærkt sammenhold, trygge lokalsamfund, et rigt foreningsliv og smuk natur lige uden for døren.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Herning.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Herning

Lignende jobs

  • Pædagog (vikar) i Herning

    Ønsker du faglige udfordringer, hvor din uddannelse og kompetencer virkelig kommer i spil?Så tilbyder vi en arbejdsplads med nogle skønne beboere med komplekse udfordringer, som kræver netop dine..
    • Pædagog
    • Herning
    Få mere info
  • Pædagog i Herning

    Bliv en del af vores Pre-Graduate Program – Talents of Tomorrow: Kickstart din IT-karriere som studentermedhjælper hos itm8 – Digital Transformation I itm8 er vi på udkig efter unge talente..
    • Pædagog
    • Herning
    Få mere info
  • Pædagog i Herning

    Vi har så mange dejlige vuggestuebørn, og der kommer flere og flere – derfor søger vi en fagligt dygtig pædagog med hjertet på rette sted. Vi har arbejdsmiljøet i fokus, vi skal trives for at vores..
    • Pædagog
    • Herning
    Få mere info
  • Pædagog i Herning

    Ønsker du faglige udfordringer, hvor din uddannelse og kompetencer virkelig kommer i spil?Vil du samtidig gerne udvikle din faglighed og deltage i efteruddannelse og kurser? Så kan stillingen..
    • Pædagog
    • Herning
    Få mere info