Servicetekniker til jernbaneområdet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ballerup

I Siemens Mobility søger vi en servicetekniker til at indgå i vores fragtlokomotiv-vedligeholdelsesteam. Siemens Mobility, som leverer transport- og logistikløsninger for at sikre en pålidelig og bæredygtig infrastruktur. Vi beskæftiger os blandt andet med rullende materiel til jernbaner, samt kørestrøm til elektrificering og sikkerhedstekniske løsninger.

Du vil være en del af teamet Freighter Locomotive Service, hvor alle kollegaer er ansvarlige for at vedligeholde 30 elektrisk drevne lokomotiver for vores kunde DB Cargo. Du vil indgå i teamet, som udfører små og store eftersyn på elektriske lokomotiver. Det er både elektriske og mekaniske opgaver. Teamet har også ansvaret for fejlfinding og fejlretning på disse lokomotiver samt at udføre test efter endt eftersyn og reparation.

I teamet får du 10 engagerede kollegaer, som består af 5 teknikere, 4 administrative funktioner samt en leder. Det kollegiale samvær vægtes højt, og alle bidrager til en uformel omgangstone i et miljø præget af samarbejde. De ser frem til at byde dig velkommen og være en del af din rejse. Mød Siemens og nogle af vores ildsjæle her.

Vær med til at sikre en stabil og bæredygtig transport

Dine ansvarsområder er:

  • Eftersyn af elektriske lokomotiver
  • Fejlsøgning og fejlretning af elektriske lokomotiver
  • Modifikationer på elektriske lokomotiver
  • Indgå i vores service-vagtordning


Normal arbejdstid er fra kl. 7-15, og du vil arbejde med udgangspunkt fra kontoret i Taastrup. Du vil desuden være en del af en vagtordning med 7 dages vagt cirka hver 6. uge. Udover dit primære arbejdssted i Taastrup, vil der muligvis på sigt blive opgaver i Fredericia, Malmø og Maschen ved Hamborg. Du vil blive sat godt ind i arbejdsopgaverne, og må derfor forvente en længere oplæringsperiode, varierende i forhold til din baggrund. Der vil på sigt være mulighed for at flytte til vores vedligeholdelsesteam på Hovedstadens Letbane eller DSB’s nye lokomotivværksted i Næstved.


Om dig


Jernbanemateriel er underlagt strenge kvalitetskrav, og for at kunne bestride stillingen, er det derfor nødvendigt at du har kendskab til kvalitetssikring, kan arbejde efter manualer og kan følge procedurer. Vi forestiller os:

  • Du har en baggrund som mekaniker, elektriker, elektromekaniker eller anden faglig uddannelse inden for elektronik eller mekanik
  • Det vil være en fordel, men ingen betingelse, at du har teknisk erfaring inden for togbranchen og indsigt i de specielle krav, som denne branche stiller
  • Du behersker engelsk og dansk i skrift og tale, samt evt. har kendskab til tysk
  • Du kan som servicetekniker fungere i et team og sammen med teamet fordele arbejdsopgaver, både eftersyns- og reparationsopgaver. Dette foregår oftest i samarbejde med projektets fungerende koordinator
  • Du har kørekort til bil


Vi tilbyder

Du bliver en del af et team med en åben og uformel omgangstone, hvor din trivsel og faglige og personlige udvikling står højt på agendaen.

Vi prioriterer ansvarlighed for vores medarbejderes sundhed og trivsel og tilbyder mange medarbejdergoder såsom aktieprogram og træningsfaciliteter. Vi har desuden favorable pensionsforhold med sundhedssikring, og vi arbejder med work-life balance for at skabe gensidige, fleksible arbejdsforhold. Hos os bliver du en del af den succes, der er skabt af vores innovative og dygtige kolleger, der til stadighed finder løsninger på komplekse problemstillinger inden for infrastruktur og miljø.


Interesseret?

Så send os gerne dit CV snarest muligt. Vi behandler ansøgere løbende og lukker for modtagelse af ansøgninger når den rette kandidat er fundet. Ønsker du yderligere information om stillingen, kontakt venligst Manager FLS Jesper Juul Gøbel på telefon +45 41 99 00 30. Hvis du har spørgsmål til rekrutteringsprocessen, kan du kontakte Talent Acquisition Partner [email protected].

Vi håber på at høre fra dig!

#LI-SL1

Organization: Siemens Mobility

Company: Siemens Mobility A/S

Experience Level: Mid-level Professional

Full / Part time: Full-time


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Maskintekniker", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Maskintekniker
  • Ballerup

Lignende jobs

  • Maskintekniker i København

    Fri kontakt
    Har du en teknisk uddannelse og lyst til at arbejde med laboratorieudstyr, såsom varmeskabe og inkubatorer? Er du interesseret i en selvstændig og serviceorienteret stilling, hvor du skal stå for reparationer, vedligeholdelse og installationer af laboratorieudstyr?
    • Maskintekniker
    • København
    Få mere info
  • Maskintekniker i Glostrup

    Fri kontakt
    Brænder du for at nørde med tekniske produkter og komponenter? Er du en problemknuser, som finder glæde i at finde og løse fejl? Trives du med at arbejde på værksted sammen med gode kolleger samt besøge kunderne lejlighedsvist? Så er stillingen hos Armatec lige noget for dig!
    • Maskintekniker
    • Glostrup
    Få mere info
  • Maskintekniker i København

    Pakkeoperatører med GMP erfaring Vi har mange vikariater inden for Life Science industrien, hvor der er behov for operatører til pakkerierne. DINE PRIMÆRE ARBEJDSOPGAVER Operatør..
    • Maskintekniker
    • København
    Få mere info
  • Maskintekniker i Kastrup

    <p>Are you a <strong>Senior Automation Engineer</strong> (Instrumentation, Automation,  SRO) or Project Manager? Do you want to work with energy transition projects such as P..
    • Maskintekniker
    • Kastrup
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som maskinteknikere i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte maskintekniker i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal maskinteknikere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte maskinteknikere over tid

Dato Alle jobs som maskinteknikere
22. april 2024 2
21. april 2024 2
20. april 2024 2
19. april 2024 2
18. april 2024 2
17. april 2024 2
16. april 2024 3
15. april 2024 3
14. april 2024 3
13. april 2024 3
12. april 2024 3
11. april 2024 2
10. april 2024 2
9. april 2024 2
8. april 2024 2
7. april 2024 2
6. april 2024 2
5. april 2024 2
4. april 2024 2
3. april 2024 3
2. april 2024 2
1. april 2024 2
31. marts 2024 2
30. marts 2024 2
29. marts 2024 2
28. marts 2024 2
27. marts 2024 2
26. marts 2024 1