Proaktiv og struktureret projekteringsleder, Risskov

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Risskov

Proaktiv og struktureret projekteringsleder, Risskov

Hos MT Højgaard Danmark søger vi en projekteringsleder, der motiveres af at lede det tværfaglige samarbejde med at projektere komplekse erhvervs- og anlægsprojekter. Har du en stærk faglighed, styr på detaljerne, det store overblik og evner du at samle holdet, så alle arbejder mod samme mål – at kunden får det bedst mulige projekt – så kan det være dig, vi søger.

Hos MT Højgaard Danmark er projekteringsledelse en integreret del af vores projekter, uanset om der skal bygges, anlægges eller renoveres. Du bliver organisatorisk forankret i vores Anlægsenhed i Vestdanmark og bliver en del af tilbudsafdelingen med reference til tilbudschefen. Vi arbejder tæt sammen om projekterne og du kommer til at arbejde med alt fra kloak og ledningsarbejder, rensningsanlæg, transformatorstationer, broer, havneanlæg til tværfaglige og komplekse energi- og infrastrukturprojekter.

Dit primære arbejdssted vil være på vores kontor i Risskov, men i perioder vil du også være at finde i skurvognen, især i de tidlige udførelsesfaser af projekterne.

Opgaver og ansvarsområder

Som projekteringsleder bliver du omdrejningspunktet for udviklingen af det tidlige projekt, for koordineringen af projekteringsprocessen og et afgørende bindeled mellem projektering og vores udførende enheder. Din hverdag foregår i tæt samarbejde med projektteamet, hvor du har ansvaret for at sikre den mest optimale løsning for projektets udformning. Du kommer til at anvende din byggetekniske, økonomiske og lovgivningsmæssige viden og erfaringer, så projektet kan gennemføres inden for de aftalte økonomiske, tekniske og tidsmæssige rammer.

Dine primære arbejdsopgaver bliver at:

  • lede projekteringen af såvel tilbud, som vundne projekter
  • udforme projekteringsstrategier, herunder udarbejde projekteringstidsplaner og beslutningsplaner samt at sikre, at disse følges
  • indgå rådgiveraftaler og sikre, at alle grænseflader i rådgiverydelserne er koordineret mellem MTH DK, rådgivere og eventuelt medprojekterende underentreprenører
  • udarbejde og styre projektændringslog, samt udarbejde/indsamle dokumentation til kunden og/eller tekniske partnere

Om dig

Vi forestiller os, at du er uddannet bygningskonstruktør, ingeniør eller arkitekt og har erfaring med projekteringsledelse. Du har en god designteknisk- og procesmæssig forståelse, og du har lyst til og mod på at være en central drivende kraft det enkelte projekt.

Du er kendetegnet ved at arbejde struktureret, herunder god til at sætte struktur på en kompleks proces med mange interessenter og involverede. Dine nærmeste kollegaer beskriver dig som fagligt dygtig og tager ansvar for alle aspekter i projekteringsprocessen og som en person med et godt humør, der evner at indgå i et tæt teamsamarbejde. Du arbejder rutineret i de almindelige projekterings- og procesværktøjer og har kendskab til fx digitale mængdeudtræks programmer, Revit, Solibri, Dalux, Word, Excel, AjourCollab mv.

Ansøgning

Hvis du vil vide mere, er du velkommen til at kontakte Tilbudschef Andreas Bjerregaard på telefon +45 2270 3866

Vi ser frem til at modtage dit CV og din ansøgning. Vi holder løbende samtaler med henblik på snarlig tiltrædelse – men venter også gerne på den rette kandidat.

Hos MT Højgaard Danmark skaber vi de rum, vi lever, arbejder og bevæger os i. Vi kombinerer vores viden med godt håndværk, og samarbejde er vores vigtigste byggemateriale. Sådan har det været i mere end 100 år. Mød os på mth.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Risskov.

Jobbet er oprettet på vores service den 31.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Risskov

Lignende jobs

  • Projektleder i Århus N

    Projektleder søges til organisation/virksomhed i 8200 Århus N
    • Projektleder
    • Århus N
    Få mere info
  • Projektleder i Århus N

    <p><strong>Senior Project Manager – Ports and Marine</strong></p><p>We invite you to bring your expertise within ports and marine into play when you become part of Ram..
    • Projektleder
    • Århus N
    Få mere info
  • Projektleder i Tilst

    Drømmer du om en hverdag, hvor du kan udfolde din ekspertise som leder og være en central spiller i ventilationsprojekter? Vil du arbejde med projektstyring, økonomi og ressourcestyring i en spænde..
    • Projektleder
    • Tilst
    Få mere info
  • Projektleder i Hasselager

    Kan du bane vejen for dine medarbejdere med asfalt og er din værktøjskasse fyldt med erfaring og fokus på samarbejde? Så har vi en spændende stilling til dig.Sæt dit aftryk på Danmarks infrastr..
    • Projektleder
    • Hasselager
    Få mere info