Vikarstilling: AC’er med flair for tal og interesse for landdistriktsudvikling søges til barselsvikariat i Plan- og L...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vikar - København K

Vil du være med til at udvikle landdistrikterne og skabe et sammenhængende Danmark, og har du lyst til at arbejde med politikudvikling, ministerbetjening, administration af vores tilskudspuljer og formidling? Så er du måske vores nye kollega i Center for Landdistriktsudvikling i Plan- og Landdistriktsstyrelsen i Nykøbing Falster.

Om stillingen

Center for Landdistriktsudvikling har ansvar for at udmønte en række initiativer i den nationale landdistriktspolitik og bidrager til at realisere ministerens ambitioner om at skabe udvikling i hele Danmark. Kontoret arbejder både med politikudvikling, generel ministerbetjening, nationale- og EU-puljemidler, redegørelser, konferencer samt sagsbehandling.

Vi søger en barselsvikar til vores team LAND, der særligt arbejder med vores regional- og landdistriktspolitiske redegørelse, sagsbehandling af nationale puljer til landdistriktsudvikling, politikudvikling, landdistriktskonference mv. Afhængig af erfaring og interesse bliver du inddraget i og ansvarlig for nogle af de opgaver, som teamet løser. Vi har dog særligt brug for én ny kollega, som har flair for tal og statistik.

Vi tilbyder en varierende og udfordrende stilling, der kræver høj faglighed, selvstændighed og produktivitet. Stillingen giver dig mulighed for faglig og personlig udvikling samt for at gøre en reel forskel for udviklingen i hele Danmark. Samtidig bliver du en del af et stærkt team og center, hvor vi bruger hinandens forskellige kompetencer til at udvikle området og hjælpes om at komme i mål med opgaverne.

Om dig

Du har en relevant videregående uddannelse og gerne erfaring med offentlig administration, herunder med politisk betjening. Alternativt er du knivskarp og indstillet på hurtigt at lære det.

Vi lægger særlig vægt på at du har erfaring med økonomi, statistik og analyse, herunder relevante it-systemer.

Det er afgørende, at du har interesse for landdistriktsudvikling. Stillingen kræver, at du hurtigt bliver stærk i krydsfeltet mellem udvikling og implementering af landdistriktspolitik, og at du samtidig kan trives med konkret sagsbehandling.

Derudover forventes det, at du er:

  • Systematisk og grundig i din opgavevaretagelse
  • Resultatsøgende og vedholdende
  • Fleksibel, ansvarlig og god til at samarbejde internt og eksternt
  • God til at formidle, herunder formulere dig kort og præcist

Vi værdsætter også vores sociale fællesskab på arbejdspladsen og at man vil tage del heri.

Om Plan- og landdistriktsstyrelsen
Vi har ansvar for en bred vifte af opgaver inden for plan- og landdistriktsområdet. I vores arbejde lægger vi vægt på at skabe resultater af høj faglig kvalitet og på at have et godt og tillidsfuldt samarbejde med vores interessenter og samarbejdspartnere. Det er væsentligt for os, at der er gode rammer for medarbejdernes udvikling, og vi investerer i kompetenceudvikling.

Vi er ca. 120 medarbejdere, og du kan læse mere om styrelsen her Plan- og Landdistriktsstyrelsen (plst.dk)

Om ansættelsen
Stillingen er som udgangspunkt med en arbejdstid på 37 timer om ugen, men der er også mulighed for at aftale deltid.

Stillingen er et barselsvikariat fra 1. april 2023 til 31. december 2023 – eventuelt med mulighed for fastansættelse.

Ansættelse sker efter gældende overenskomst mellem AC og Skatteministeriet med mulighed for forhandling af tillæg.

Der vil være perioder med en højere arbejdsbelastning, men vi tilstræber at tilrettelægge arbejdet fleksibelt og med respekt for, at der skal være plads til fritid og familieliv.

Der vil være god mulighed for hjemmearbejde, hvor der bliver stillet relevant udstyr og inventar til rådighed.

Arbejdsstedet er Plan- og Landdistriktsstyrelsen, Slotsgade 1, 4800 Nykøbing F. Styrelsen ligger tæt på Nykøbing Falster station, med gode forbindelser til offentlig transport og parkeringsmuligheder.

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Kontorchef for Landdistriktsudvikling Ulla Lieberkind på tlf. 24 87 91 15 eller e-mail [email protected].

Ansøgning

Hvis jobbet lyder som noget for dig, så send din ansøgning, CV og eksamensbevis senest den 22. februar 2023.

Stillingen ønskes besat snarest muligt, og vi gennemfører samtaler løbende.

Vi ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende samfund. Derfor opfordrer vi alle interesserede, uanset personlig baggrund, til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København K
  • Tirsdag den 21. marts 2023

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 30. april 2024 København On-site. Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at rydde vanetænkning af bordet, så tror vi på, at du er vores nye Assisterende Restaurant Manager på Scandic Kødbyen.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 30. april 2024 København On-site. VI TROR PÅ AT DU ER VORES NYE HOTELDIREKTØR. Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at bryde vanetænkning, så tror vi på, at du er vores nye hoteldirektør på Scandic Webers.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 14. maj 2024 København On-site. Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at rydde vanetænkning af bordet, så tror vi på, at du er vores nye assisterende Restaurant Manager til Nordbo på Scandic Spectrum. Vi ved, at du ta’r ansvar og har ro i maven med det fulde overblik.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info