Administrativ medarbejder med flair for planlægning og logistik

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København

Vil du være med til at løfte den fælles beskæftigelsesindsats mellem jobcentrene og Akademikernes A-kasse, samt bidrage til den bedste service og vejledning til vores medlemmer? Er du løsningsorienteret og struktureret i din arbejdsform?

Så er du muligvis vores nye Logistikkonsulent.

Din hverdag
Du vil blive en del af vores team for planlægning og logistik, hvor du vil få 8 kolleger. Teamets primære opgave er at planlægge, udrulle og booke samtaler til vores medlemmer, både i forbindelse med lovpligtige samt frivillige samtaler/workshops.

Din dagligdag i teamet består i at yde en kvalitetsbevidst, effektiv og nærværende service til vores medlemmer, når de ringer eller skriver til os for at få hjælp til at booke samtaler og workshops. Du kan forvente en daglig telefonvagt enten formiddag eller eftermiddag. Herudover løser du administrative opgaver såsom besvarelse af medlemsbeskeder samt andre koordinerende ad hoc-opgaver.

Din hverdag er dynamisk, da vi får mange henvendelser fra både kolleger og medlemmer. Derfor er din vigtigste opgave at indgå som en pålidelig og stabil kollega, der kan eksekvere effektivt og kvalitetsbevidst, så vi sikrer høj service, både hvad angår besvarelsestid og kvalitet – også i travle perioder.
Stillingen er en fuldtidsstilling på 37 timer om ugen på vores kontor i København.

Er det dig, vi leder efter?
Du har en baggrund som planlægningskoordinator eller i servicefaget. Du har måske tidligere stået for planlægning og logistik i forbindelse med møder eller med direkte medlemshenvendelser i anden servicefunktion. Det vigtigste er, at du er god til at samarbejde i et team, brænder for at servicere, at vejlede og at tale med vores medlemmer.

For at blive en succes i jobbet er det centralt, at du:
- Trives med at arbejde struktureret og effektivt og har en naturlig forståelse og motivation for at arbejde i diverse IT-systemer
- Har en professionel og respektfuld tilgang til vores medlemmer
- Trives med telefonisk og skriftlig medlemskontakt i en til tider hektisk hverdag med mange henvendelser
- Taler og skriver engelsk flydende
- Er god til at prioritere dit arbejde – også når det går stærkt
- Er en dygtig koordinator, der kan holde styr på mange løse ender og fastholde overblikket
- Kan lide at arbejde tæt sammen med dine kolleger og værdsætter kollegasparring.

Vi tilbyder
Du bliver du en del af en dynamisk og markedsledende organisation, hvor vi tilbyder attraktive ansættelsesvilkår i form af gode medarbejderforhold og personalegoder.

Akademikernes A-kasse er en rummelig arbejdsplads, hvor der bliver taget hensyn til, at arbejdsliv og familieliv passer sammen. Vi vægter forskellighed og ønsker altid at opretholde en mangfoldig medarbejderstab. Derfor opfordrer vi alle uanset køn, etnisk oprindelse, religion, alder og politiske tilhørsforhold til at søge.

Interesseret?
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Chef for Forretningssupport Henriette Thirup-Bielefeldt på telefon 23 60 57 79.

Vi ser frem til at modtage ansøgning og CV og evt. relevante bilag fra dig senest den 19. marts. Vi holder samtaler løbende, så send din ansøgning allerede i dag.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København

Jobbet er oprettet på vores service den 10.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • København
  • Søndag den 19. marts 2023

Lignende jobs

  • Administrativ medarbejder i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 31. marts 2024 København On-site. Er du ambitiøs og målrettet og god til at håndtere alverdens spørgsmål, så tror vi på, at du er vores nye assisterende Front Office Manager på Scandic Spectrum. Vi ved, at du ta’r ansvar, har overblik og handler hurtigt, når det gælder.
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København V

    Fri kontakt
    Medlemssupport i DI søger en ny kollega, som er skarp på kalender- og mailstyring og struktur- og koordineringsopgaver. Du skal trives med forskelligartede opgaver, der går på tværs af organisationen og navigere i en hverdag, der ikke altid bliver som planlagt.
    • Administrativ medarbejder
    • København V
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København S

    Resultatorienterede deltidsorganisere til HK Handel Hovedstaden HK Handel Hovedstaden søger passionerede og resultatorienterede deltidsorganisere til at varetage arbejdet med at melde flere ansat..
    • Administrativ medarbejder
    • København S
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København

    Vil du være med til at gøre en forskel i Danmarks stærkeste fagforening? Er du kontoruddannet og ved du, hvad der skal til for at arbejde i en politisk styret organisation? Arbejder du omhyggeligt,.
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info

Værd at vide når du søger job som administrativ medarbejder i København

Har du også drømt om at bo og arbejde i de charmerende gader i København? Så er du ikke alene! Men drømmene bliver sjældent til virkelighed uden lidt hårdt arbejde.

Mens København måske for nogle først og fremmest vækker billeder af hyggelige cafeer og historiske bygninger, banker et travlt erhvervsliv i hjertet af København. Hovedstaden huser et væld af brancher, men nogle skiller sig ud med et særligt højt antal ansatte.

Bydele i København

København byder på mere end smukke gader og hyggelige cafeer. De forskellige kvarterer har hver deres unikke atmosfære og erhvervsliv, hvilket kan påvirke din jobsøgning. Lad os dykke ned i nogle populære områder:

Indre By: Pulsens centrum med internationale virksomheder, finansverden og detailhandel. Perfekt for jobsøgende inden for finans, jura, medier og marketing. Tempoet er højt, og konkurrencen kan være hård.

Find ledige jobs i Indre By

Østerbro: En blanding af moderne boliger, historiske bygninger og innovative virksomheder. Hjem til Novo Nordisk og Vestas Wind Systems. Gode muligheder inden for life science, teknologi og bæredygtige løsninger.

Find ledige jobs i Østerbro

Nørrebro: Multikulturelt og kreativt med studerende, kunstnere og små startups. Populært blandt unge fagfolk og jobsøgende inden for den kreative sektor og servicebranchen.

Find ledige jobs i Nørrebro

Vesterbro: Tidligere industriområde forvandlet til et trendy sted med restauranter, barer og designvirksomheder. Tiltrækker kreative sjæle og jobsøgende inden for mode, design og underholdning.

Find ledige jobs i Vesterbro

Valby: Familievenligt og roligt med gode skoler og grønne områder. Mange offentlige institutioner og virksomheder inden for service og administration. Attraktivt for børnefamilier og jobsøgende i den offentlige sektor.

Find ledige jobs i Valby

Amager: Et område i rivende udvikling med fokus på moderne arkitektur og bæredygtighed. Hjem til Ørestad og store virksomheder som DSV og Ørsted. Gode muligheder inden for logistik, energi og transport.

Find ledige jobs på Amager

Mere information om København

Hvis du er på udkig efter et job i København, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om København, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om København i denne guide: København: Byen der byder på både drømmejob og spændende udfordringer