Rekrutteringsfirma

Teknisk koordinator - Brædstrup

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Brædstrup

  • Motiveres du af at starte i en nyoprettet stilling som du selv er med til at forme?
  • Får du energi af at skabe og vedligeholde struktur?
  • Vil du arbejde med energiledelse?
  • Har du lyst til at arbejde tæt sammen med en god leder?
  • Ønsker du indflydelse i en produktionsvirksomhed i vækst og muligheden for at gøre en stor forskel i dit arbejde?

Om virksomheden

Dansand er Danmarks førende sandspecialist og producerer 500.000 tons forædlet kvartssand om året.

Dansand er i vækst, og der er behov for en ny kollega i Teknisk Afdeling. Du bliver en del af en meget solid virksomhed med 45 kolleger fordelt på to lokationer.

Din rolle

Teknisk Afdeling har ansvaret for, at Dansands produktionsudstyr altid fungerer optimalt. Afdelingen består af 8 medarbejdere samt den tekniske chef, der har været ansat hos Dansand i 11 år.

Din primære opgave er at skabe overblik over projekter, opgaver og deadlines i afdelingen. Det gør du i tæt samarbejde med den tekniske chef. Du overtager en række af hans opgaver og assisterer ham i andre. På sigt vil du blive involveret i alle ansvarsområder i afdelingen, så du kan fungere som hans stedfortræder i fx ferier.

Dine opgaver fra start:

  • Vedligeholdelse og organisering af data: Du registrerer arbejdskort og servicebøger, opretter reservedele, indlæser maskinkort, bygningstegninger mv. i vores elektroniske vedligeholdelsessystem. Kort sagt sikrer du, at al information er samlet ét sted og digitalt tilgængelig.
  • Digital energiledelse: Dansand er i gang med at implementere første etape af en løsning til digital energiledelse. Du med til at opsætte systemet, overvåge flowmålere og følge op på data.
  • Indkøb: Du indkøber reservedele og forbrugsmateriel, forhandler med leverandører og strømliner indkøbsprocedurer.
  • Arbejdssikkerhed: Du bidrager til arbejdssikkerhed på Dansand gennem udarbejdelse af beskrivelser, oplæring og instruktion i forbindelse med igangsættelse af opgaver

Dig og din profil

Du trives med at arbejde struktureret, er god til at prioritere og skabe overblik. Samtidig kan du se dig selv i en travl hverdag og formår at omstille dig fra en type opgave til en anden. Du vil arbejde på kontoret, men trækker også i arbejdshandsker og sikkerhedssko, når der fx skal tælles reservedele op på lageret eller udføres kontroller af større projekter.

Vi forestiller os, at du har en baggrund fra en maskinfabrik, smedevirksomhed eller produktionsvirksomhed. Branchen er imidlertid ikke afgørende, det vigtigste er, at du har erfaring indenfor indkøb og i at anvende IT. Vi stiller ingen krav til en specifik uddannelse, men vi tror du har en håndværksmæssig baggrund, suppleret med relevant kontorarbejde. Erfaring med energiledelse vil også være et plus.

Du sætter du en ære i at være serviceorienteret og imødekommende overfor kollegaer, leverandører og alle andre samarbejdspartnere.

Du kommunikerer skriftligt og mundtligt på dansk og engelsk.

Dansand tilbyder

Dansand tilbyder en uformel arbejdsplads. Virksomheden har stor kommerciel succes og ambitioner om fortsat vækst. Ledelsen er dynamisk og positiv.

Du får en god lønpakke med god pensionsordning, fremragende kantine (formiddagsmad og frokost), personaleforening og i det hele taget en arbejdsplads hvor sammenholdet er godt.

Er du interesseret i stillingen?

Ring til headhunter Arne Kleven på +45 20 88 77 63 eller send en mail på [email protected] hvis du har spørgsmål. Du er også velkommen til at søge stillingen direkte ved at trykke på knappen her på siden. Kandidater bliver løbende indkaldt til interviews.

Vi arbejder på at indgå en ansættelsesaftale med den rigtige kandidat i løbet af maj måned, og med opstart snarest efter dette.

Dansand A/S er Danmarks førende sandspecialist. Det fine kvartssand hentes op fra den midtjyske undergrund og er resultatet af mere end 22 mio. års geologisk evolution. Al produktion foregår i Brædstrup – 20 km syd for Silkeborg, 25 km vest for Skanderborg. Produkterne afsættes indenfor fire forretningsområder: Industri & Byggeri, Sport & Fritid, DIY (do-it-yourself) og Miljø. Dansand har eksisteret i mere end 50 år. De seneste 15 år er der investeret et trecifret millionbeløb i at fremtidssikre produktion, adgang til råvarer og afsætning.

Bliv klogere på Dansand og Dansands produkter på http://dansand.dk



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Brædstrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Vi er en rekrutteringsvirksomhed som ansætter specialister og ledere til virksomheder over hele Danmark.
Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Brædstrup

Lignende jobs

  • Øvrige i Århus

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 15. maj 2024 Aarhus On-site. Er du ambitiøs og målrettet og god til at håndtere alverdens spørgsmål, så tror vi på, at du er vores nye Shiftleader på Scandic Aarhus City. Vi ved, at du ta’r ansvar, har overblik og handler hurtigt, når det gælder.
    • Øvrige
    • Århus
    Få mere info
  • Øvrige i Århus C

    fagansvarlig vvs-ingeniørDrømmer du om at være fagligt fyrtårn i en kompetent afdeling, hvor du får stor indflydelse på udviklingen af projekter og medarbejdere? Så kunne du være den helt rigti..
    • Øvrige
    • Århus C
    Få mere info
  • Øvrige i Århus

    Søger du et feriejob, hvor du skal møde ind morgen/eftermiddag/aften? Så får du her den perfekte mulighed. Du har nemlig nu mulighed for at blive ferieafløser på Solars lager i Vejen, hvor du komme..
    • Øvrige
    • Århus
    Få mere info
  • Øvrige i Århus

    Vil du spille en væsentlig rolle i den grønne omstilling som Energi-/Solcellespecialist? Vi søger en kollega i vores Klima & Energi afdeling, der har lyst til at være en del af et erfarent og kompe..
    • Øvrige
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Brædstrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Brædstrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 2
14. april 2024 2
13. april 2024 2
12. april 2024 2
11. april 2024 2
10. april 2024 2
9. april 2024 2
8. april 2024 2
7. april 2024 2
6. april 2024 2
5. april 2024 2
4. april 2024 2
3. april 2024 3
2. april 2024 3
1. april 2024 3
31. marts 2024 3
30. marts 2024 3
29. marts 2024 3
28. marts 2024 3
27. marts 2024 3
26. marts 2024 3
25. marts 2024 3
24. marts 2024 3