[xxxxx] søger lærere til Spor 2, 3 og 4

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Virum

En særlig lærer til en ganske særlig skole

Geelsgårdskolen er en stor skole i vækst og vi søger derfor ofte mange nye kolleger. Kom og vær med til at udvikle og bygge videre på vores gode og fagligt højt specialiserede koncept.

Hvad er der særligt ved os?

  • Vores normering er høj (230 kolleger på skole-frit-STU til 107 børn)
  • Vi er en højt specialiseret skole (adgang til og krav om videreuddannelse for alle faggrupper)
  • Vi er et helhedsorienteret tilbud (alle fagligheder under ét tag: lærere, pædagog, medhjælpere, fysio- og ergoterapeuter, psykologer, kommunikationsvejledere, sygeplejersker osv.)
  • Vi har god tid til forberedelse (færre lektioner - mere mulighed for fordybelse/nørderi)

Er du god til at skabe nære relationer og kreativ undervisning? Kan du se mulighederne hos den enkelte elev og fordybe dig i dit fag? Så kan jobbet som lærer på Geelsgårdskolen være noget for dig.

En lærer på Geelsgårdskolen

Lærere på Geelsgårdskolen udarbejder relevante undervisningsaktiviteter for eleverne i tæt samarbejde med andre lærere og pædagoger. Undervisningsaktiviteterne rammesættes i P-skalaerne og/eller ud fra UVMs læseplaner i overensstemmelse med nærmest mulige læseplan uanset alder/klassetrin. Lærerne didaktiserer det faglige indhold i undervisningen, og sørger for at der er udarbejdet mål i elevplanerne til alle fag/områder, og at der er udarbejdet en årsplan. Lærere på Geelsgårdskolen arbejder sammen i mindre teams, og har gode muligheder for at sparre med de relevante kolleger. En lærers arbejde hviler på principperne for neuropædagogik og totalkommunikation. Medarbejdere på Geelsgårdskolen har adgang til vejledning fra kommunikationsvejledere, fys/ergo-terapeuter, psykologer, og evt. eksterne konsulenter - mange gode muligheder for at inddrage kompetente fagpersoner i målsætningerne og i udarbejdelsen af undervisningsaktiviteterne.

Kurser og efteruddannelse

Da vi er et højt specialiseret undervisningstilbud, er det nødvendigt med et højt uddannelsesniveau hos personalet. Derfor er der gode muligheder for efteruddannelse, som fx:

  • omfattende internt introkursus

  • Pd i Neuropsykologi og -pædagogik
  • Pd i Kommunikationskompetencer i arbejdet med mennesker med komplekse kommunikationsbehov mm.
  • Sporvise specifikke uddannelses-/kursusforløb, som målretter medarbejdernes kompetencer til elevgruppen på de enkelte spor.

Gør dette dig mere nysgerrig, er du velkommen til at ringe for at høre mere og evt. aftale en rundvisning. Kontakt venligst afdelingsleder på Spor 2 Helena Falkentoft tlf.: 40315142, afdelingsleder på Spor 3 Kathrine Reedtz Espersen tlf.: 20445494 eller afdelingsleder på Spor 4 Jesper Storm Sørensen på tlf.: 28182510

Om skolen

Geelsgårdskolen er en regional specialskole. Vi optager elever mellem 5 og 18 år. I skoleåret 2022-2023 forventer vi at være ca. 107 elever og 230 medarbejdere. Skolen er organiseret som et helhedstilbud, hvor undervisning, socialpædagogik og fysio- og ergoterapi tilrettelægges i et tværfagligt samarbejde. Der er mange facetter af vores skole, og derfor opfordrer vi dig til at få et større indblik på vores hjemmeside www.geelsgaardskolen.dk.

Ansættelse

Vi søger kolleger med erfaring inden for specialundervisningen. Er det hele nyt, og har du en nysgerrighed og villighed til at lære, så vil vi også meget gerne byde dig velkommen. Vi støtter og oplærer alle nye kolleger.

Vi søger uddannede lærere til fast ansættelse på 37 timer pr. uge (24 lektioner og op til 32 timers tilstedeværelse) med ansættelse hurtigst muligt. Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst mellem Regionernes Lønnings- og Takstnævn og Danmarks Lærerforening samt principperne for Ny Løn.

Ansøgning

Vi glæder os til at modtage din motiverede ansøgning senest d. 23. marts 2023. Der vil være løbende samtaler – sidste samtale dag er onsdag d. 29. marts 2023. Send din ansøgning ved at uploade den og dine bilag via linket.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lærer", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Virum.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lærer
  • Virum
  • Torsdag den 23. marts 2023

Lignende jobs

  • Lærer i Nordsjælland

    Lærer søges til organisation/virksomhed i Nordsjælland
    • Lærer
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Lærer i Nordsjælland

    Lærer søges til organisation/virksomhed i Nordsjælland
    • Lærer
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Lærer i Nordsjælland

    På U/NORD Hillerød Tekniske Skole uddanner vi fremtidens elektrikere på uddannelserne EUD og EUX elektriker.Er du erfaren elektriker eller installatør? Har du lyst til at arbejde med unge menne..
    • Lærer
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Lærer i Frederikssund

    Mentor til nyt tilbud i FGU NordsjællandMentor til nyt tilbud i FGU NordsjællandBrænder du for at gøre en forskel for unge, der har brug for en anden vej gennem uddannelsessystemet?Brænder du for a..
    • Lærer
    • Frederikssund
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som lærere i Virum

Herunder ser du udviklingen i udbudte lærer i Virum over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lærere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lærere over tid

Dato Alle jobs som lærere
25. april 2024 2
24. april 2024 2