BI Senior Forretningskonsulent til Danmarks bedste forretningsplatform!

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Freelance - Åbyhøj

Vil du arbejde et sted, hvor du kan bruge din erfaring og skabe værdi for vores kunders forretning? Kan du forvandle komplekse problemstillinger til simple løsninger – alt sammen med fokus på work-life balance? Så er du måske vores nye kollega.

VirksomhedenVirkplan er et konsulenthus som blev etableret i 2017 med stor passion og mange års erfaring med business Intelligence, projektledelse, processer og data. Vi laver BI- og dataløsninger, som skaber stor værdi hos vores kunder med det samme.

Vi arbejder på et tekniske højt niveau, vi er nørdede men formår alligevel at formidle tingene på en forståelig måde. Vi eksisterer på god energi og højt engagement i vores virksomhed, hvor alle kender hinanden og hinandens familier.

Vi har kunder indenfor de fleste industrier, startende i forsyningssektoren, sidenhen med flere produktionsvirksomheder, og nu med en stigning indenfor fødevareindustrien. I dag består vi af 9 ansatte og vokser fortsat. Væksten sker helt bevidst organisk, da kulturen, det at være tæt på og kende hinanden, samt work-life balancen er vigtig for os og fortsat vil være det. Derfor vil Virkplan højest være det dobbelte antal medarbejdere indenfor de kommende 3-5 år. Dette er muligt med et enestående og intelligent produkt som kunden selv kan vedligeholde og servicere.

Din rolle og ansvarSom BI Senior Forretningskonsulent er du ansvarlig for leverancen end to end ud mod vores kunder, og du får din egen kunde portefølje. Du kommer til at arbejde med de nyeste teknologier og spændende projekter hos kunderne. Du får ansvaret for at drive egne projekter, opgaver og ikke mindst at være med i den fortsatte udvikling af Virkplans rejse, og til at vækste en sund abonnementsforretning i de kommende år.

Din profilDu er positiv og nysgerrig, og så knuselsker du Bi, trives med at arbejde med data og ikke mindst mange forskellige datakilder. Du sidder sikkert allerede nu i en konsulentrolle, hvor du er vant til at sidde med komplekse opgaver. Vi stiller ikke krav om nogen særlig uddannelsesbaggrund, men det er vigtigt at du har stor erfaring og et godt blik for økonomi og finansielle processer. Du har et godt kendskab til ERP-systemer og konkret erfaring indenfor nogle af dem, samtidig har du flair og interesse for den tekniske del, eksempelvis ift. at lave udtræk i SQL.

Du har flere års relevant erhvervserfaring, du brænder for hele tiden at blive bedre, og du har en ambition om fagligt at hjælpe og og udvikle ift. din egen succes. En baggrund inden for BI-leverancer er et must, og en teknisk baggrund fra dataverdenen er en klar fordel (vi arbejder i Microsoft stacken).

Sådan genkender du dig selv:

  • Du har masser af erfaring i at arbejde med Power BI
  • Forståelse for datamodeller og økonomi rapportering
  • Godt kendskab til, nysgerrig eller hands on erfaring med tekniske værktøjer, eks. SQL, DAX og ETL processer
  • Kommercielt tænkende, men trives i spændingsfeltet mellem data og forretning
  • Du skriver og taler flydende dansk og engelsk.

På det personlige plan lægger vi vægt på følgende:

  • Du er en ægte holdspiller
  • Du har overblik og skaber tillid både internt og hos kunderne
  • Gode kommunikations- og samarbejdsevner med såvel kunder som kollegaer
  • Ambitiøs – du har lysten og evnerne til at gøre en forskel hos os og vores kunder
  • Ihærdig, resultatorienteret og vedholdende

Vi tilbyderVi tilbyder et attraktivt og udfordrende job med mulighed for at påvirke din faglige og personlige udvikling. Vi er helt nede på jorden, så hvis du trænger til at komme væk fra cooperate tankegange og pseudo rutiner så er dette stedet for dig.

Vi er en ambitiøs virksomhed med et højt fagligt niveau og en professionel indstilling, men vi giver også plads til hinanden og samarbejdsformen er baseret på fleksibilitet, tillid og frihed under ansvar.

Man hjælper hinanden, deler erfaringer og arbejder hver dag på at finde de bedste og mest relevante løsninger for forretningen og for kunderne.

God work-life balance er et yderst fortærsket begreb, men konceptet er reelt nok. Derfor har vi et godt sammenhold på kontoret, fleksible arbejdstider, kontorgolf, alle de gode k’er (kaffemaskine, kontorsnacks og køleskab), en arbejdsplads tæt på offentlig transport og en god frokostordning.

Interesseret?Vi samarbejder med HR konsulenthuset Sylvest+ på denne stilling, og hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte HR Business Partner Thomas Sylvest på [email protected] eller +45 6057 6500.

AnsøgAnsøg her på siden. Vi har brug for dig snarest, så send din ansøgning allerede i dag. Vi indkalder til samtaler løbende.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Konsulent", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Åbyhøj.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Konsulent
  • Åbyhøj
  • Onsdag den 05. april 2023

Lignende jobs

  • Konsulent i Århus C

    On behalf of our customer, BioMar we are currently looking for an Integration Consultant to join their global IT Operations with a strong focus on Cloud integration architecture. BioMar’s Globa..
    • Konsulent
    • Århus C
    Få mere info
  • Konsulent i Århus C

    Arbejdssted HQ — {amount} km. væk Carl Blochs Gade 89 8000 Aarhus Ansættelsesform Fuldtid Forretningsområde Kontor Stilling Supp..
    • Konsulent
    • Århus C
    Få mere info
  • Konsulent (freelance) i Århus

    INTERNSHIP: UX / UI Designer WakeupData Aarhus Internship Salary Unpaid UX / UI DESIGN Internship (4-6 months)WakeupData is a SAAS-based data integratio..
    • Konsulent
    • Århus
    Få mere info
  • Konsulent (freelance) i Århus N

    Institut for Fødevarer på [xxxxx] søger en studentermedhjælper til praktiske og administrative opgaver på forskningsprojektet MainHealth fra den 1. maj 2024 til den 31. december 2024. .
    • Konsulent
    • Århus N
    Få mere info